tehpldn Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2008 Γεια σας,Λοιπον, ειχα αφησει το βραδυ ανοιχτο τον υπολογιστη και ξυπναω το πρωι παω να δω και ειχε μπει μονος του σε κατασταση αναμονης και μου ζητουσε κωδικο για να εισελθω και να τονισω πως κανεις δεν πειραξε τπτ. Πως μπορει να εγινε αυτο και τωρα πως μπορω να περασω το σταδιο του κωδικου ωστε να εισελθω στα windows?
Evan Σεπτέμβριος 19, 2008 #2 Σεπτέμβριος 19, 2008 Μεσα απο το bios σε safe mode ως admin και δες πως και γιατι μπηκε ο κωδικος και γενικα κοιτα αν εγινε χρηση του pc σου οσο ελειπες καπου!
tehpldn Σεπτέμβριος 19, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 19, 2008 Ειχα μπει αλλα παλι μου ζητουσε κωδικο και για τον Admin και για τον user.
pastelidis.n.s. Σεπτέμβριος 20, 2008 #4 Σεπτέμβριος 20, 2008 Αμα μπεις απο safe mode αποκλειεται δεν σου ζηταει κωδικο, θα μπεις και θα αλλαξεις τον κωδικο που σου ζηταει στην κανονικη εκκινηση απο τον πινακα ελεγχου απο τους λογαριασμους χρηστων εκει θα δεις δεν θα σου ζητησει τον παλιο οποτε θα βαλεις κατευθειαν εσυ δικο σου και θα μπορεισεις να μπεις
tehpldn Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 22, 2008 Ρε παιδια σας ειπα μπηκα και με safe mode και παλι μου ζηταει κωδικο και για το account μου και για τον administrator, καμια ιδεα? Εχω και αρχεια μεσα που τα χρειαζομαι
ShadowRunner Σεπτέμβριος 22, 2008 #6 Σεπτέμβριος 22, 2008 Πάτα απλά enter στον Administrator..δεν ζητάει pass
tehpldn Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 22, 2008 Ειχα πατησει και μου εβγαλε οτι ειναι λαθος σε ενα ξεχωριστο παραθυρο.
Aligator21 Σεπτέμβριος 24, 2008 #8 Σεπτέμβριος 24, 2008 Εάν κατά την εγκατάσταση είχε δηλωθεί password για τον administrator τότε θα ζητάει. Πάντως ψάξε λίγο στο google για "reset admin password windows xp" Όλο και κάτι θα βρεις
tehpldn Σεπτέμβριος 24, 2008 Author #9 Σεπτέμβριος 24, 2008 Παντως δεν θυμαμαι να ειχα βαλει κωδικο για τον administrator... Βασικα εγω ειμαι ο administrator. WTF?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.