ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2008 Έχω το Mobo που ανέφερα. Θέλω να αρχίσω τα o/c . Είναι καλύτερο να το κάνω μέσω του BIOS με τον παραδοσιακό τρόπο ή να χρησιμοποιήσω το ΝVIDIA System Monitor το οποίο σου δίνει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες ενώ είσαι στα windows ?΄Έχει κανείς εμπειρία στη χρήση αυτού του προγράμματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Σεπτέμβριος 18, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 καλύτερα από Bios:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 οκ. και κάτι άλλο... όταν λένε όλοι οι o/c guides ανέβαζε το fsb ανα 5 ή 10 Hz μέχρι να βρέις το οριακό σημείο , τι εννοεί? Δλδ πώς θα καταλάβω οτι κάτι αρχίζει και χαλάει για να κρατήσω την προηγούμενη λύση ώς βέλτιστη? Πχ στo o/c των καρτων γραφικών λένε οτι όταν θα παίζεις και θα έχεις περάσει το όριο , θα κολάει το game ή θα εμφανίζονται artifacts (τι είναι αυτα? ) στην οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 18, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Εγώ λέω να πας με την μια στα 400 και από κει δεις πόσο σταθερό είναι το σύστημα...Με βαριά games, ώρες σε orthos, memtest, 3d mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Σεπτέμβριος 22, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 καλύτερα να διαβάσεις οδηγούς για τα βασικά, πχ τί είναι τα artifacts, ορολογίες c1e speedstep...έτσι θα ξεκινούσα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 22, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2008 τελικά το πρόγραμμα αποδείχτηκε απάτη.Δεν είναι βολικό .BIOS και πάλι BIOS. οκ θα το ψάξω περισσότερο το θέμα:snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.