TopCLR Μάϊος 6, 2019 #482 Μάϊος 6, 2019 πριν 18 ώρες, το μέλος ea6gka έγραψε: Παιρνω το φτυαρι μου και....για να θυμουνται οι παλιοι Με εναν Q9550, 8 γιγα ραμ και ssd, το μηχανακι πεταει ακομα και σημερα!!!Εκλεισε αισιως 10 χρονια λειτουργιας, με μοναδικη επεμβαση μια μπαταρια μητρικης και 6 χαλασμενους θερμοσιφωνες ενα κλιματιστικο και μια καφετερια (+17 ασφαλειες στο πινακα) Έπρεπε να βάλεις θερμοσίφωνα συμβατό με την μητρική, για να μην καεί ο θερμοσίφωνας! 1
neuromancer Μάϊος 21, 2019 #483 Μάϊος 21, 2019 εχω κι εγώ μια αλλά δεν την καταφερα.... ποτε ξεκινούσε πότε όχι..... κάτι με μνήμες πρέπει να ειναι αλλά οχι σταθερο
Shaman Μάϊος 21, 2019 #484 Μάϊος 21, 2019 (edited) 3 hours ago, neuromancer said: εχω κι εγώ μια αλλά δεν την καταφερα.... ποτε ξεκινούσε πότε όχι..... κάτι με μνήμες πρέπει να ειναι αλλά οχι σταθερο Eίσαι άτυχος. Δεν είχαν αναφερθεί προβλήματα. Καλό παιδί. Χαμογελαστό. Δεν είχε δώσει δικαιώματα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 21, 2019 από Shaman 1
neuromancer Μάϊος 27, 2019 #485 Μάϊος 27, 2019 έχεις κανένα latest bios να στείλεις να κανω καμια απόπειρα το καλοκαίρι να το ξαναστήσω?
Recommended Posts