anthis Οκτώβριος 11, 2008 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Κατω απο το μηδεν ε?? Πωωω θα ανεβει πολυ πανω.. Ποσταρε μας καμμια ρυθμιση ή κανενα tweak να την ανεβασουμε και εμεις που ψαχνομαστε με υδροψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 11, 2008 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 θα την δοκιμασω πρωτα στο cascade τη fsb εχει και μετα θα μπη στο αζωτο θα την ψαξω και θα ποσταρο ρυθμησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 14, 2008 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 (edited) Κατέφτασε η PLUS! Τελικά το PLUS αφορά σε ένα στικεράκι που λέει ότι διορθωθηκε κάτι σχετικό με reset σε o/c καταστάσεις. "The system will not power off by itself" ότι και να του κάνεις... λέει μεταξύ άλλων.Για την ώρα την πάρκαρα στην άκρη λόγω φόρτου.edit:Ρε σεις, από πότε βάζουν και Crossfire γέφυρα μέσα στις μητρικές. Έχει μέσα ένα πλακέ 10 τόσα εκατοστά με βύσματα σε 90 μοίρες στα δύο άκρα. Crossfire bridge δεν είναι? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14, 2008 από neuromancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 14, 2008 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Αυτό το στικεράκι το είχε και η δική μου, είναι διόρθωση στο bios απ' ό,τι κατάλαβα. Δε νομίζω να σχετίζεται με το "plus". Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 14, 2008 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Γι 'αυτό βγήκε ή plus. Πήγε να γίνει "κακό" σκηνικό όπως με την 975X/G. Άντε μετά να αποδείξεις (η DFI) ότι δεν είσαι ελέφαντας. Νέο μοντέλο γιατί το bios update δεν πείθει, παρόλο που έκανε θαύματα στην 975 (και είμαι κι εγώ εδώ τώρα.. ;-)Αν δεις, δεν άλλαξε κατι εξωτερικά παρά μόνο το κίτρινο SATA. Στα ενδότερα όμως... κάτι άλλαξε σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 14, 2008 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Αντε να βγει κανενα BIOS καλυτερο γιατι δεν μπορω να περασω τα 380fsb.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 14, 2008 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 μου εβγαλε την παναγια στην αρχη δεν μπουταρε ουτε με 450 fsb μετα απο 2 ημερες ψαξημο καταφερα να μπενο windows με 560 fsb και να τραβαω bench με 608-610 fsb πεζουν πολλη μεγαλο ρολο τα gtl ρευματα αν τα αφησετε οπως ειναι απο την dfi (0,67) δεν παη βημα η μητρικη:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 14, 2008 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 τες και σε "GTL ρεύματα" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 15, 2008 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Γι 'αυτό βγήκε ή plus. Πήγε να γίνει "κακό" σκηνικό όπως με την 975X/G. Τι ειχε γινει τοτε?Για τα gtl καπου ειχα δει οτι οσο τα χαμηλωνεις ανεβαινει το fsb.. Αληθεια ειναι τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
le_bron Οκτώβριος 15, 2008 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 H pro clockarei καλυτερα απο την απλη? Και γενικα clockarei καλυτερα απο την P5Q? Αξιζουν τα 30 ευρω για την προ για κλοκαρισμα με στοκ ψυκτρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Οκτώβριος 15, 2008 Author #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 (edited) μου εβγαλε την παναγια στην αρχη δεν μπουταρε ουτε με 450 fsb μετα απο 2 ημερες ψαξημο καταφερα να μπενο windows με 560 fsb και να τραβαω bench με 608-610 fsb πεζουν πολλη μεγαλο ρολο τα gtl ρευματα αν τα αφησετε οπως ειναι απο την dfi (0,67) δεν παη βημα η μητρικη:turn: Στους 65nm ομως θελει 0.667 αντι για 0.635 αν δε κανω λαθος ε? (Εγω πηρα την Maximus II Formula τελικα, αλλα δεν ξερω ακριβως τι παιζει με τα GTL.. Aπλα εβαλα "ετοιμα" settings εκει, για να παιζει πιο σταθερα.. Αν μπορεις λιγο να explain τι παιζει με αυτα, και τι ακριβως κανουν, θα ημουν ευγνωμον ) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2008 από Frostbyte Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 15, 2008 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 1) δεν κλοκαρι καλητερα απο asus p5q η asus παη πολλη ανετα πανω απο 600 fsb 2) για 560 fsb boot windows με 8600 ειχα τα gtl 0,63-0,63-0,61 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Οκτώβριος 15, 2008 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 (edited) :happy2: παιζει το e8400 μου με λιγοτερο vcore απ'οτι στην p5k τα Teamgroup δεν παιζανε παρεα με τα axeram ομως, ισως να ειναι καποια απ'τα εκατομμυρια settings στο bios, μεχρι να το(α) βρω βολεβομαι με 2x 2gb corsair αντε να κρυωσει ο καιρος να λιωσουμε το cpu λιγο edit: ειναι η plus, rev A2 στο στικερακι στην πλακετα, chipset rev Α3 (cpuz) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2008 από Ν.Ι.Κ.Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 15, 2008 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 :happy2: παιζει το e8400 μου με λιγοτερο vcore απ'οτι στην p5kποσο λιγοτερο δηλαδη?μικροτερο vcore drop η dfi(?)σταθεροτερα ρευματακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 15, 2008 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Μπαααα εχει μεγαλη διαφορα η ταση που οριζουμε απο την πραγματικη.. Εγω βαζω στον Q6600 +300mV και του δινει 1,37 volts σε full load.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Οκτώβριος 15, 2008 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 ποσο λιγοτερο δηλαδη?μικροτερο vcore drop η dfi(?)σταθεροτερα ρευματακιατο vdroop ειναι μικρο (στο enable), πχ στα 3.6ghz που ειμαι τωρα ειναι idle 1.184v και load 1.168v (cpuz)για 3.6ghz με την p5k ηθελε 1.208vτο εχω στο +75mv Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 15, 2008 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Με τι επεξεργαστη ολα αυτα?? Εγω μιλαω για τετραπυρηνο παντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Οκτώβριος 15, 2008 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Με τι επεξεργαστη ολα αυτα?? Εγω μιλαω για τετραπυρηνο παντα..e8400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 17, 2008 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Εδωσα χαλαρα στον επεξεργαστη +365mv και πηγε επιτελους 1,42volts full load.. Συνεπως εχει σταθερα τα 3,5ghz πλεον.. Το προβλημα εδω ειναι οτι μου ανεβαινει παρα πολυ το system temp.. Το chipset σε full load ειναι γυρω στους 50 βαθμους.. Ψυκτρα εχω την stock με ενα 4cm fan βαλμενο στο πλαι που καπως μπορει να μπει και να κανει δουλεια.. Με το system temp τι θα κανω ομως?? Στην ουσια αυτο ειναι η θερμοκρασια των mosfets??Πως θα την χαμηλωσω? Μου φαινεται πολυ μεγαλο νουμερο οι 72 βαθμοι που ανεβαζει.. Aftermarket λυση δεν μπαινει καθως ειναι πολυ μικρο το πλατος για τις βιδες.. Τι προτεινετε??? Κανενα blower fan σαν αυτα της ASUS υπαρχει για να βαλω εστω με μοντα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 17, 2008 #60 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2008 Το system temp είναι ένας sensorας T κάπου εκεί που αρχίζουν τα PCI, δεν πρέπει να είναι τόσο πάνω που λες. Στη 975X/G (dfi) τουλάχιστον εκεί ήταν γιατί σε αλλαγή θέσης της VGA κάποτε μου ανέβασε 10+ βαθμούς για πλάκα. Ηταν κοντά στην VGA και στην εξαγωγή προς τα πίσω (VGA διπλού slot) κάπου επέστρεφαν ...αναθυμιάσεις μέσα προς την μεριά του sensorα και τον ζέστεναν. Το sytem temp είναι μάλλον ένδειξη για την θερμοκρασία εντός του κουτιού - δε νομίζω να μετράει τα mosfet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts