neuromancer Σεπτέμβριος 20, 2008 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 Αν ήμουνα DFI δεν θα έβγαζα παραλλαγή μητρικής με μόνη διαφορά δύο SATA ακόμη. Όσο κι αν φαίνεται ίδια, κάτι ακόμη μη ορατό θα είναι διαφορετικό (προς το καλύτερο θέλω να πιστεύω - κάποιο tweak - κάποια ρύθμιση....). Δεν έχει λογική αλλιώς... Έπεσε tweak - εξού και το ρεκόρ. Οπότε, θα τιμήσω την Plus νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Σεπτέμβριος 20, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2008 Ναι λεγετε οτι υπαρχει μια μικροδιαφορα στα ετοιμα overclocking profiles (ABS) απ' οτι εχω ακουσει.. Οσοι το κανουν manual, το ιδιο λουκι θα τραβιξουν.. DFI γαρ. Εκεινο το 4-phase digital PWM με τους 71 βαθμους στα 475x8 φαινεται πολυ γοητευτικο παντως.. Εγω ακομη X τρωω, απο 425 FSB και πανω, με το ανεμιστηρι στις μισες στροφες.. ΖΕΜΑΤΑΝΕ τα βλαμμενα mosfet της abit! :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Σεπτέμβριος 21, 2008 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2008 johnny, κράτα το μαρούλι για την νέα γενιά, δεν έχει νόημα η αναβάθμιση τώρα ( ο Θεός να την κάνει αναβάθμιση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyonboard Σεπτέμβριος 28, 2008 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2008 (sorry den exw ellinika..an mporei kapoios md na ta allaxei...!eugnwmwn,se ligo kairo format)H8ela na rwtisw gia to pia 8ewreite kaluterh, tin dfi i tin asus p5q?Diladi exoun ousiastikes diafores, h vlakeies?(ta marvell as poume pisteuw oti einai kalutera apo ta jmicron) euxaristw.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 8, 2008 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 DFI παρε ειναι καλυτερη.. Ρε παιδια για ποσταρετε καμμια ρυθμιση ή κανενα hint για τον υπερχρονισμο της T2RS..Εχει πολλες επιλογες, κατι πολλαπλασιαστες στην ταση.. Λαβυρινθος..Ποση ταση να δωσουμε στο nb για μεγαλα κλοκια?? Θα με ενδιεφερε το 450fsb σε quad..Συγκεκριμενα να χτυπαγα κανα 4ghz γιατι με το τροφοδοτικο και την υδροψυξη που εχω πανω, την εχει αυτη την συχνοτητα λογικα.. BIOS εχω το 0812..Πανω απο 3ghz δεν το εχω παει σταθερο αν και εχω ασχοληθει ελαχιστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 8, 2008 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 http://rapidshare.com/files/152163332/DFI_DK_P45_OC_Guideline.pdf.html Ενας οδηγος που βρηκα απο το xtremesystems.. Δεν τον εχω δοκιμασει, ειναι η αληθεια, λογω χρονου.. Παντως γμτ εβαλα pcie 105 να δω μεχρι ποσο την παλευει και μου κολλησε στο τελευταιο τεστ του 3dmark.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 8, 2008 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Για να δουμε τον οδηγο, thanks for the link Η ψυξη που εχει η μητρικη πως σας φαινεται?? Επαρκει?? Μεχρι τωρα εχω παει τον Q6600 στα 3,37ghz stable με 1.37 απο BIOS στο chipset και +200mv στο vcore της CPU.. Το chipset δεν ανεβαζει πανω απο 50 βαθμους και το ιδιο καλα κυμαινονται τα mosfets σε full load παντα.. Εχω δυο thermalright μια HR05 και μια SLI IFX HR05.. Ελεγα να τις εβαζα πανω αλλα μετα δεν εχω λυση για τα mosfets τα οποια θα ψηνονται.. Τα mosfet coolers που κυκλοφορουν στην αγορα δεν μπαινουν σε αυτη την μητρικη καθως ειναι πολυ στενα βαλμενα μεταξυ τους τα digital μοσφετακια!! Δοκιμασα να προσαρμοσω ενα mosfet cooler που εμπαινε σε striker extreme αλλα η διαμετρος στη βιδεσ ειναι πολυ μικροτερη σε αυτη την μητρικη.. Και καλα η ψυξη στο north και στα mosfet παλευεται.. Στο southbridge επαρκει?!? Δεν υπαρχει καποιος αισθητηρας να δουμε την θερμοκρασια του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 8, 2008 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Δειτέ κι εδώ:http://www.clunk.org.uk/forums/hardware/3203-dfi-bios-guide-intel-chipset-based-motherboards.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Οκτώβριος 8, 2008 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2008 Με τα HR-09 type 4 ισως γινεται δουλεια.. Αλλα δεν υπαρχουν Ελλαδα.. Επισης αν εχεις καμια γομαροψυκτρα ισως να μην μπαινουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 11, 2008 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Οι ρυθμίσεις του overclocking guide δεν μπουταραν.. Ουτε καν για 3,6ghz..Θα δοκιμασω με τον παλιο καλο τροπο.. Find the right settings by yourself.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 11, 2008 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 (edited) Μόλις παρήγγειλα την plus, τον 8400, 4GB Corsair και Enermax 525 Watt. Τώρα το δύσκολο: XP ή Vista ? 32 ή 64 bit ? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2008 από neuromancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 11, 2008 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 vista 64bit για να αξιοποιησης και τα 4gb!αληθεια εχεις και 32 και 64.....:flag::whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 11, 2008 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 (edited) Το DVD απο το MSDNAA (Academic Licence) αν θυμάμαι καλά έχει και τα 2 μέσα (καχύποπτε!)Έχει στρώσει το σκηνικό με drivers και εφαρμογές ? Βασικά το πρώτο... Οι εφαρμογές είναι όλες 32bit. Οπότε προκύπτει το εξής τεχνικό ερώτημα:Οι εφαρμογές βλέπουν εικονικό χώρο μνήμης ή πραγματικό? Δηλαδή τα win64 μπορούν να δώσουν σε μια εφαρμογή χώρο μνήμης σε address space που διαφορετικά (χωρίς 64bit δηλαδή) θα ήταν μη προσβάσιμος? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2008 από neuromancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 11, 2008 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Ελα ντε και γω αυτη την απορια ειχα?? Και λογω του οτι παλαιοτερα υπηρχαν ασυμβατοτητες, εβαλα τα 32bit.. Και μου βλεπει μονο 2,8GB μνημη.. Αλλα τι να κανουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 11, 2008 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 Δηλαδή έγώ με 32bit θα βλέπω 4GB - 780MB από τη VGA - καμμιά 200αριά ΜΒ από άλλα, γύρω στα 3 θα μου μείνουν, ε?BTW, 3GB έχει και το laptop με Vista 32 και Core 2 στα 2.4 και πάει σφαιράτο, καλύτερα από το της υπογραφής με τα XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 11, 2008 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 βασικα στα 32bita οταν εχεις 4GB ram βλεπει τα 3.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 11, 2008 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 O antis με το 1GB στην VGA όπως βλέπεις βλέπει λιγότερο! Το 3.2 είναι συνήθως με 512 στη VGA. Άρα το 3 που λέω για εμένα είναι ρεαλιστικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Οκτώβριος 11, 2008 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 α ετσι παει??sorry δεν το ηξερα.το ιδιο συμβαινει και σε 64bit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 11, 2008 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 (edited) Στα 32 το όριο είναι 2^32=4GB addressable space. Στα 64bit είναι 2^64= 16 PetaByte (μεγάλο νούμερο!) Οπότε χωράνε όλα τα είδη RAM που υπάρχουν στο PC σου και το λειτουργικό πρέπει να διευθυνσιοδοτήσει. Εκεί τα 4 είναι 4. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2008 από neuromancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Οκτώβριος 11, 2008 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2008 σημερα την μονωσα αυριο θα την δοκιμασω στους κατω απο το μηδεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts