athlon=greek Σεπτέμβριος 29, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 αυτή η Samsung είναι HD FULLhttp://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24KIEEFV/XAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Σεπτέμβριος 29, 2008 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 είμαι κατοχος της samsumg εδώ και 3 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι απλά φοβερή. το μόνο που δεν μου αρέσει στις 24" είναι ότι είναι λιγότερο πρακτικές από τις 22" σε καθημερινή χρήση και ότι έχουν περρισότερο input lag από τις 22". πέρα από το full hd δεν θα έπαιρνα ποτέ 24". αυτή ήταν super τιμή λόγο υπαλλήλου καταστήματος. δεν λέω ότι το μετάνιωσα αλλά το gaming στα 1680*1050 σε σχέση με τα 1920*1200 δεν μου δίνει κάτι παραπάνω και οι ταινίες μια χαρά φαίνονται στην 22". όσο για τις κλασσικές εφαρμογές και την καθημερινή χρήση οι 22" άρες είναι απλά το καλύτερο size. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Σεπτέμβριος 29, 2008 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 είμαι κατοχος της samsumg εδώ και 3 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι απλά φοβερή. το μόνο που δεν μου αρέσει στις 24" είναι ότι είναι λιγότερο πρακτικές από τις 22" σε καθημερινή χρήση και ότι έχουν περρισότερο input lag από τις 22". πέρα από το full hd δεν θα έπαιρνα ποτέ 24". αυτή ήταν super τιμή λόγο υπαλλήλου καταστήματος. δεν λέω ότι το μετάνιωσα αλλά το gaming στα 1680*1050 σε σχέση με τα 1920*1200 δεν μου δίνει κάτι παραπάνω και οι ταινίες μια χαρά φαίνονται στην 22". όσο για τις κλασσικές εφαρμογές και την καθημερινή χρήση οι 22" άρες είναι απλά το καλύτερο size.+1000000000.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 30, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 στα χρώματα τα πάει καλά;Ανάλυση;Γενικά είναι καλή έτσι για ΤΝ πάνελ..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Σεπτέμβριος 30, 2008 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 στα χρώματα τα πάει καλά;Ανάλυση;Γενικά είναι καλή έτσι για ΤΝ πάνελ..; μια χαρά τα πάει αν ρωτάς για την samsung. σε σχέση με την lg 24" tn και την samsung 245+ που είδα από κοντά και τις χρησιμοποίησα απλά είναι καλύτερη ακόμα και για κάποιον που δεν μπορεί πολύ εύκολα να διακρίνει διαφορές. εμένα προσωπικά μου άρεσαν τα χρώματα πιο πολύ κι από την samsung t240hd(την οποία απλά την είδα να λειτουργεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 30, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Agrimi έχει καλώς,απλά σε αυτά τα λεφτά με ΤΝ πάνελ είναι καλό μόνιτορ.Θα προσπαθήσω να το δω απο κοντά σε κανά Πλαίσιο:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.