Jump to content

Ποιο αμαξι μεχρι 14.000Ε καινουριο????

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

ε παρε το Auto Τριτη και βγαλε ακρη μονος σου.

οταν θα χεις καταληξει σε 2-3 μοντελα,ελα και ξαναποσταρε.

Μήπως υπάρχει μια προκατάληψη? Δεν είναι το Cee'd (ειδικά και μόνο σε αυτό αναφέρομαι) το κλασικό δείγμα κορεάτικου κουβά που είχαμε συνηθίσει. I know, εκ πείρας. Το Procee'd με τα 109 αλογάκια του και αρκετά κομφόρ στα 14Κ, με 7 χρόνια εγγύηση...δύσκολα το κοντράρει κάποιο άλλο.

Για πείτε καμιά πρόταση, τι άλλο μπορεί να πάρει στα 14Κ? Έχουμε ήδη διώξει Ford, Toyota, VW, Audi, Honda, Volvo, Mitsubishi και Mazda είναι στα όρια...τι μένει?

H Seat, κανα γαλλικό και Opel με μικρούς κινητήρες ή χωρίς ηλεκτρικά παράθυρα πίσω και τα Skoda. Καλά δεν τα λέω?

PEUGEOT 207

1.6 3d SPORT PACK

1587

110

14540

και παταει και ομορφα ο γαλλος

RENAULT CLIO III

1.2 3d TCE RIP CURL

1149

100

14200

MAZDA 2

1.5 3d TOURING ALLOY SAP

1498

103

14940

OPEL CORSA

1.2 3d SPORT

1229

80

14180

OYOTA AURIS

1.4 3d CASUAL

1398

97

14500

Δεν υπάρχει δίκιο και άδικο, απλά δεν του αρέσει. Προσωπικά το ΚΙΑ Procee'd το θεωρώ ότι πιο τίμιο και ότι πιο όμορφο/sport κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μοναδικό μείον η έλλειψη prestige της ΚΙΑ.

Φίλε γίνε πιο συγκεκριμένος, πχ τι το κάνεις; Οικογένεια; Κανά ταξιδάκι; Κατανάλωση σε νοιάζει; Κυβικά για τέλη κυκλοφορίας κλπ. Δεν είμεθα και αντιπρόσωποι αυτοκινήτων ε;

PEUGEOT 207

1.6 3d SPORT PACK

1587

110

14540

και παταει και ομορφα ο γαλλος

Τι λε ρέι; SPORT PACK 1.6 16V 110HP 3 15190 € λέει το site..

Clio TCE είναι ένας βράχος που τον τραβάει ένα τουρμπάκι, το Mazda2 δεν πεθαίνω κι όλας, αλλά νομίζω λέει όχι μικρό.

απο autotriti ειναι οι τιμες ρει..προφανως η δικια σου ειναι πιο εγκυρη..ωραιο πακετακι παντως το πεζακι..και ας ξεφευγει ενα 1000ρικο..εγω αυτο θα παιρνα..οσο για κια και τα αλλα...ουτε να τα βλεπω δεν θελω

Συμφωνώ και δίνω άλλη μια ψήφο στο 207. Του έχω κάνει test drive και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Γιατί δεν πας για test drive σε ότι σε ενδιαφέρει ?

clio + mazda2 + corsa είναι στα μικρά και όχι στα μεσαία που θέλει.

@jp

Τι εννοείς με την ατάκα

"Clio TCE είναι ένας βράχος που τον τραβάει ένα τουρμπάκι"

Μπερδεύτικα

Από τα μικρομεσαία με 14000 μην περιμένεις πολλά, άσε που δεν είναι καλή επιλογή για πόλη. Κοίτα το Mazda 2 καλύτερα και τα συναφή, ίσως όταν τα οδηγήσεις να αλλάξεις γνώμη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.