Jim@kiS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 Για σας παιδια ειμαι απο ροδο και τωρα μετακομιζω α8ηνα και 8ελω να με βοη8ησεται για το net που 8α βαλω. . .Στην ροδο ειχα forthnet αλλα μου εκανε ολο dc και μου ειχε σπασει τα νευρα. . .Στην Α8ηνα δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα μπορειται να με βοη8ησεται???8α βαλω 24αρα. . .και ενα καλο router αν μπορειται να μου προτεινεται. . .
whitesnake Σεπτέμβριος 17, 2008 #2 Σεπτέμβριος 17, 2008 Σε ποια περιοχή θα πας? Ενδιαφέρεσαι για internet μόνο ή για λύση 2play?
Jim@kiS Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 17, 2008 Παγκρατι 8α ειμαι στον οτε κοντα δεν ξερω αν ειναι απο τα κεντρικα του εκει ειναι και ι αρχη των τρολοι αν δεν κανω λα8ος. . .Ποιο πολυ για net ενδιαφερομαι αλλα αν τελικα ειναι καλυτερη η forhnet 8α βαλω 2play. . .Αλλιως οχι γιατι απο οτι ξερω ο οτε ειναι ασυφορος
ea6gka Σεπτέμβριος 17, 2008 #4 Σεπτέμβριος 17, 2008 4νετ βαλε , 24ρα και απο ρουτερ παρε το Dlink που δινουν μια χαρα ειναι.
Jim@kiS Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #5 Σεπτέμβριος 17, 2008 Εχει dc εκει η μονο η ροδος τα εχει???ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο εκει δανιζεται απο οτε γραμμες η εχει περασει δικιες τις????
Tsakonas Σεπτέμβριος 17, 2008 #6 Σεπτέμβριος 17, 2008 Παγκρατι 8α ειμαι στον οτε κοντα δεν ξερω αν ειναι απο τα κεντρικα του εκει ειναι και ι αρχη των τρολοι αν δεν κανω λα8ος. . .Ποιο πολυ για net ενδιαφερομαι αλλα αν τελικα ειναι καλυτερη η forhnet 8α βαλω 2play. . .Αλλιως οχι γιατι απο οτι ξερω ο οτε ειναι ασυφορος σε μερικα μερη του παγκρατιου παιζει το εξης παραξενο:υπαρχουν οπτικες ινες και αν ζητησεις αδσλ ο ΟΤΕ τουλαχιστον θα κανει κανα 2μηνο ..οποτε μαλλον αποφυγε τον αν δεν εισαι 100% σιγουρος τι παιζει με το δικτυο σου...Μενει πολυ νεος κοσμος εκει και υπαρχουν πιο κοντινες σχεσεις,μπορεις και να συμφωνησεις με κανεναν να πληρωνεις το μισο μηνιαιο και να παιρνεις απο αυτον ασυρματα η ενσυρματα.(Αμα σου βγαινει πχ 10 ευρω μηνιαιως δεν πιστευω να σε χαλαει καθολου)
Jim@kiS Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #7 Σεπτέμβριος 18, 2008 Ερωτηση.Εχει περασει δικες της γραμμες η forthnet;H νοικιαζει του ΟΤΕ;:red:Γιατι στην ροδο ετσι ειναι και γι αυτο εχει προβληματα. . .Εκει σε αποδωσεις ποια ειναι καλυτερη:::
trendy Σεπτέμβριος 18, 2008 #8 Σεπτέμβριος 18, 2008 Έχει περάσει δικές τις γραμμές για το backhauling όχι για τους πελάτες. Για τους τελευταίους χρησιμοποιούνται τα κλασσικά ζεύγη που έρχονται από τον πΟΤΕ.
Jim@kiS Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #9 Σεπτέμβριος 18, 2008 Οποτε παμε για ΟΤΕ???ειναι πιο αξιοπιστος???
whitesnake Σεπτέμβριος 18, 2008 #10 Σεπτέμβριος 18, 2008 Συνολικά ο ΟΤΕ είναι πιο αξιόπιστος, με την έννοια ότι αναφέρονται λιγότερα προβλήματα. Εγώ όμως πχ που έχω το forthnet 2play κάνα χρόνο τώρα, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, οπότε και τη θεωρώ αξιόπιστη. Επίσης πλέον έχει ξεπεράσει κάποιες παιδικές ασθένειες. Τέλος, όλοι τις γραμμές του ΟΤΕ χρησιμοποιούν για να έρθουν σπίτι σου. Σιγά μη σκάψουμε όλη την Αττική!
Jim@kiS Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #11 Σεπτέμβριος 18, 2008 :hehe Απο ταχυτητες για 24αρα πια λεει πιο πολυ???Παντως στην ροδο ειναι πολυ χαλια ι forhnet και γι αυτο ρωταω και ξανα ρωταω την εχει φοβη8ει το ματι μου. . .ολο dc kai dc ειναι και η 24αρα δεν ποιανει ουτε καν τα 16:TD:
whitesnake Σεπτέμβριος 18, 2008 #12 Σεπτέμβριος 18, 2008 Χμ... Έχεις μεγάλες προσδοκίες νομίζω... Η ταχύτητα εξαρτάται από την απόστασή σου από το κέντρο και από την ποιότητα της γραμμής και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες. 16mbit είναι καλό νούμερο. Εγώ πιάνω 11500 περίπου και είμαι μια χαρά, κατεβάζω με 1+ ΜΒ/sec. Καλό θα ήταν να ψάξεις λίγο πώς λειτουργεί η ADSL για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων...
Tsakonas Σεπτέμβριος 18, 2008 #13 Σεπτέμβριος 18, 2008 φιλος με hol dp (ΟΧΙ ΤΟ DP ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΛΟΛΑ ΠΗΔΙΟΛΑ Ε?) στο παγκρατι δεν εχει κανενα παραπονο παντως...θελω να πω οτι εικαζω απο αυτο οτι δεν θαχει πολυ συμφορισμενα κεντρα η εν λογω εταιρια (αλλα φυσικα και η κοννεξ του ακριβως διπλανου του διαμερισματος ΠΕΤΑΕΙ και με χαλια ρουτερ μαλιστα)
Jim@kiS Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #14 Σεπτέμβριος 18, 2008 Παιδια επειδη δεν ξερω γι αυτο σας ρωταω. . .Οποτε μπορειται να μου πειτε που να καταλιξω????
whitesnake Σεπτέμβριος 18, 2008 #15 Σεπτέμβριος 18, 2008 Προσωπικά μπορώ να σου πω ότι από φόρθνετ είμαι υπερικανοποιημένος, όπως και πολλοί φίλοι μου.Από ON ξέρω περισσότερους δυσαρεστημένους παρά ικανοποιημένους.Από HOL έναν ξέρω που τη διέκοψε αμέσως γιατί δεν ικανοποιήθηκε από τη σύνδεση, αλλά αυτό είναι μάλλον μεμονωμένο περιστατικό.Δε μιλάω για παραδείγματα που είδα στο ίντερνετ, αλλά για φίλους/γνωστούς μου.Από κει και πέρα, ο ΟΤΕ πάντα θα έιναι ένα κλικ παραπάνω σε αξιοπιστία, το οποίο όμως σε περιπτώσεις όπως τη δική μου έιναι αδιάφορο, αφού όλα λειτουργούν τέλεια. Είναι όμως και πιο ακριβός.Αν θες κάνε μια βόλτα και από το www.adslgr.com που είναι εξειδικευμένο σ'αυτά, να δεις τι λένε συγκεκριμένα για την περιοχή σου σχετικά με τον κάθε πάροχο.
Jim@kiS Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #16 Σεπτέμβριος 18, 2008 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοη8εια¨Μηπως ξερεται τιμες???
Aligator21 Σεπτέμβριος 24, 2008 #17 Σεπτέμβριος 24, 2008 Ερμμμμ συγνώμη αλλά πως θα βάλει κατευθείαν Forthnet?Jim@kiS, το σπίτι που θα πας έχει ήδη τηλέφωνο; Εάν ναι τότε ΟΚ μπορείς να κάνεις αίτηση σε Forthnet.Ειδάλλως εάν δεν έχει τηλέφωνο από ΟΤΕ η Forthnet νομίζω δεν μπορεί να σου δώσει γραμμή και Internet, εκτός και εάν έχουν αλλάξει τα πράγματα και κάνω λάθος.Όσο για τις τιμές, η Forthnet δες εδώ : http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010165
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.