BILL5 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 χαιρετο ολο το φορουμ λιπον εκανα αναβαθμιση στης 18 μαιου απο την sony ericsson με το καλοδιο δεν εχει πεσει κατω ουτε μια φορα το κ810 ομως δεν μπορω να καταλαβω οταν ειναι στην αναμονη καμια φορα μπλοκαρει δλδ πατας κουμπια και δεν δουλευη τιποτα δεν αναβει η οθονη δεν κανει τιποτα σαν να το εχεις απενεργοπειση για να δουλεψει πρεπει να βγαλεις την μπαταρεια και να την ξανα βαλεις αυτο το κανει και στο ραδιοφονο μονο που εκει και να βγαλεις το Handsfree και να το ξανα βαλεις θα παιζει μουσικη δεν μπορω να καταλαβω γιατι μπλοκαρει στα καλα καθουμενα εχει συμβει και σε αλους που εχουν αυτο το κινητο? ειναι θεμα πλακετας ? η λογισμικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Μάλλον λογισμικού, η πήγαινέ το για flashαρισμα ή flashαρε το μόνος σουhttp://www.thelab.gr/showthread.php?t=44400&highlight=K800i Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 το εχω φλασαρει 2 φορες αλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Πώς το φλασάρεις? Τι χρησιμοποίησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Σεπτέμβριος 18, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 Πώς το φλασάρεις? Τι χρησιμοποίησες? το καλωδιο απο το κουτι του που ειναι usb και το προγραμα της sony ericsson Update Service γιατι εχεις κατι καλητερο να μου προτινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 18, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 XS++ για να φλασάρεις και main και firmware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 18, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2008 το καλωδιο απο το κουτι του που ειναι usb και το προγραμα της sony ericsson Update Service γιατι εχεις κατι καλητερο να μου προτινεις?Άλλο το flashαρισμα που σου λέω και άλλο το update που κάνεις εσύ.Εσύ δέν αλλάζεις firmware.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Σεπτέμβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Τυχαινει να έχω και εγώ αυτο το κινητο τηλέφωνο , όπως και πολλα ξαδερφια μου και φίλοι μου , πιστεψε με ειναι οτι πιο προβληματικό εχω πιασει στα χέρια μου...Στον καθένα εβγαλε διαφορετικό προβλημα, αλλα λύθηκαν με flasharisma και αλλα δεν λύθηκαν ποτέ.Το δικό μου είχε ενα τρομερό πρόβλημα , δεν αναγνώριζε την ολοκαίνιουρια καρτα sim μου ... με όλες τις άλλες δουλευε κανονικά το εστειλα στο σερβις για αλαγή πλακέτας , αλλα οι &$&$( είπαν πως την αλαξαν αλλα εγω ανακάλυψα πως δεν εγινε τιποτα τετοιο ...Συμπέρασμα , ΠΟΤΕ ξανα sony ericcson Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 29, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2008 Tί να πω η αδερφή μου πάντως που το έχει κανά χρόνο τώρα δεν της έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα και το χρησιμοποιεί full.Πάντως θα συμφωνήσω με τον από πανώ ΠΟΤΕ ξανά sony ericcson προτιμώ τα ΝΟΚΙΑ κλάσσεις ανώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 30, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Εγώ το έχω 1,5 χρόνο και λειτουργεί συνεχώς, συνήθως σαν βασικό κινητό ή και σαν δεύτερο αν τύχει να πάρω κάποιο άλλο για δοκιμή. Του έχω κάνει ό,τι μπορώ να του κάνω από patches, customization κλπ και δεν έχει κάνει κιχ. Ποτέ δεν έβγαλε πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Σεπτέμβριος 30, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Ε δεν ξερω τι να πω ισως τα δικά μας να ητανε απο ελατοματική παρτιδα...Αλλα αυτό δεν δικαιολογει την SE , μια τοσο μεγάλη εταιρια. Στο προσωπο μου εχει χασει την αξιοπιστια της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 30, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Γιατί τα nokia είναι καλύτερα? Λίγες φορές έχεις ακούσει για ελλατωματικές παρτίδες, για λογισμικά που σέρνονται η κολλάνε κλπ κλπ? Παντού συμβαίνουν αυτά μήν είστε απόλυτοι..Για παράδειγμα εγώ έχω ένα Ν95 και ένα Κ800ι (το οποίο btw είχε και αυτό ελλατωματικές παρτίδες) τους έχω αλλάξει τα φώτα και πρόβλημα δέν είχα με κανένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Σεπτέμβριος 30, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Για αυτο ακριβώς το λόγο οταν περνετε ενα κινητο τηλέφωνο και σας βγει καλό μην το πετατε , μην το flashαρετε, Γενικα , προσεξτε το σαν τα ματια σας , αλαξτε το οταν χαλασει δηλαδη μετα απο χρονια. Για φωτογραφιες , υπάρχουν και οι φωτογραφικές μηχανές Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 30, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 +1 στον intelakis.Ααααα και υπάρχουν και οι υπολογιστές, εκτός από τις φωτογραφικές μηχανές, για τις υπόλοιπες δουλειές.Το κινητό τηλέφωνο να παίρνει και είσαι ΟΚ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Σεπτέμβριος 30, 2008 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Τί κιν έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Σεπτέμβριος 30, 2008 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Πάντως όσες φορές έχω πάρει ΝΟΚΙΑ είμαι ευχαριστημένος.Γενικά δεν έχω πολλές απαιτήσεις από τα κινητά.Τώρα έχω ένα Ν73 music edition, πιστεψέ το πήρα πιο πολύ γιατί ήθελα να ακούω μουσική σαν mp3 δηλαδή αλλά αντί να πάρω mp3 προτίμησα ένα κινητό με έμφαση στην μουσική.Γενικά κινητά αλλάζω δύσκολα, φαντάσου πως πριν από αυτό είχα το Νοkia 5210.Και μάλιστα δεν σκόπευα να το αλλάξω.Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 30, 2008 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2008 Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Sony Ericsson είναι το joystick. Έχει βγάλει σε άπειρο κόσμο προβλήματα. Όσο για τα προβλήματα λογισμικού, αυτά συμβαίνουν και στην Ericsson και στην Nokia. Θέμα τύχης είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intelakis Οκτώβριος 1, 2008 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 Φίλε μου , το θέμα joystick λύνεται στο 90% των περιπτώσεων με ενα κλασικό καθάρισμα ή φυσιγμα με πεπιεσμένο αέρα.Στο λέω επειδή γνωρίζω απο προσωπική πειρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Οκτώβριος 1, 2008 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 Για το joystick μην ορκίζεσαι.Αν ανοίξεις ένα θα καταλάβεις γιατί δεν είναι πάντα η σκόνη που τα κάνει να τα παίζουν.Επίσης , για μένα , που έχω ανοίξει αρκετά se κινητά, δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά παρόμοια .Σκυλιά, φτιαγμένα να αντέχουν και όχι να σπάνε με το πρώτο άγγιγμα, επιδέχονται πολλές λογισμικές σφαλιάρες.Δεύτερο τηλέφωνο για μένα μετά το ppc μου μόνο se Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Νοέμβριος 13, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2008 sorry Που απανταω τωρα αλα με ενα πεσιμο απο το pc της υπογραφεις ολα τα προβληματα στροσανε και δεν επαθε και ζημια καμια ευτηχος τι σου κανει μια βουτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.