papajim Φεβρουάριος 19, 2012 #241 Φεβρουάριος 19, 2012 [MENTION=9381]papajim[/MENTION],δεν νομίζω ότι ισχύει αυτο ρε σύ,μιλάμε με αρκετό κόσμο απο Sidney,και μας τα λένε εντελώς διαφορετικά. Ο βασικός ξεκινά στα 2800$ μικτά,σε μένα ο μισθός είναι αρκετά καλός. Δε γνωρίζω αν αληθεύουν, πάντως τα στατιστικά βγαίνουν από πληροφορίες που δίνουν χρήστες. Προφανώς, όμως, γνωστοί που είναι εκεί είναι σε θέση να κάνουν καλύτερα τη σύγκριση.
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2012 #242 Φεβρουάριος 19, 2012 Ασε αυτο με τους γνωστούς δεν δουλεύει εκεί ρε μάν,αυτο βασικά μας έφαγε εδώ.Είπα απο θέμα δουλειάς δεν το φοβάμαι,σαν ειδίκευση είμαι ήδη μέσα στο skilled occupation list της αυστραλεζικης πρεσβείας. Αλλά ζητούν αρκετό κόσμο στον τομέα μου. Γενικά μιλάω σαν lifestyle πως θα μου κάτσει δεν ξέρω.. Τι είδος lifestyle έχεις και σου αρέσει ? Cost of Living Comparison Between Athens, Greece And Sydney, AustraliaΤο βάζω απλώς για να υπάρχει. PS. Οι αυξήσεις προφανώς και συνεπάγονται πιο υψηλούς μισθούς... Καλά σε αυτό το site έχει και πολλά κουλά. Ιδιαίτερα π.χ. σε τιμές βενζίνης και supermarket έχω δει τα πιο κουφά. Έχει και αρκετά ακριβή στοιχεία, αλλά και πολλές ανακρίβειες ( να είναι καλά κάποια εξυπνοπούλια που trollάρουν και άλλα που δεν μπορούνε να μην γράψουνε π.χ. πόσο έχει κάτι που δεν αγοράζουνε και για αυτό δεν ξέρουνε πόσο έχει ). Άλλοι στην τιμή της βενζίνης π.χ. γράφουνε την τιμή αυτής των 100 οκτ. Ότι να ναι. Είχα δεί για Florida gas price, και όταν πήγα εκεί είδα την τιμή που γράφανε στο site -30c το λίτρο... Αντίστοιχα έχω δεί τιμή σε μαρμελάδα στο Chicago που θυμίζει τιμές Ελλάδας, αλλά ο άλλος είχε βάλει την πιο ακριβή μάρκα που φέρνει το Dominick's ( το πιο ακριβό market στο Chicago ) [MENTION=560]gbak[/MENTION] just do it man ( αν βρείς και πριν πας δουλειά, ή έχετε κανά φίλο που έχει εταιρία και μπορεί να σε πάρει έστω και για 1-2 μήνες ακόμα καλύτερα )
jiohkor3 Φεβρουάριος 19, 2012 #243 Φεβρουάριος 19, 2012 Α να πω και το αλλο, οι δικοι μου που την εχουν κανει ειναι ηδη βισματα και εχουν και δουλειες και γερες μαλιστα που απλα ζητανε το κατι παραπανω. Απλα να ακουγεται και αυτη η οψη του νομισματος γιατι δεν ειναι ολοι οι ανεργοι που θελουν και μπορουν να φυγουν, ειναι και οι αλλοι!
gbak Φεβρουάριος 19, 2012 #244 Φεβρουάριος 19, 2012 καλα οι τιμες που αναφερει για τα ενοικια ειναι μουφα, καμια σχεση υπαρχουν συνοικιες που βρισκεις και με 250$ την βδομαδα,μια χαρα σπιτι επισης για τις τιμες σουπερμαρκετ,ειναι αναλογως σε ποια αγορα θα πεσεις,νομιζω τα βρισκεις και σε μιση τιμη απο οτι λεει. για μενα το βασικο ειναι το 1.4$ το λιτρο βενζινης.. [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] τι lifestyle μαν? οτι κανει ενας ελληναρας,απλα διχως σκυλαδικα και αλλα τετοιου ειδους ακουσματα.
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2012 #245 Φεβρουάριος 19, 2012 Με άλλα λόγια σου αρέσει:να πηγαίνεις σε καφετέρια να κάτσεις ένα 2ωράκι να πιείς έναν nescafe/espresso/freddo/whatever με παρεούλα.να πας σε ένα bar το βραδάκι 9pm μέχρι 2-3amνα πας σε κανά club το ΣΚ μέχρι αργάας πούμε ?
gbak Φεβρουάριος 19, 2012 #246 Φεβρουάριος 19, 2012 Oχι ρε μάν εχω μπει σε άλλο mode τωρα,κανά καφέ,κανά σινεμά και κανά barbecue με φίλους,ε και κανά battlefield 3 φυσικά..Βασικά λέω να κάνω φαμίλια,αλλά εδώ Ελλάδα δεν μου εμπνέει καμία σιγουριά.Φυσικα είμαι λάτρης των Roadtrips.
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2012 #247 Φεβρουάριος 19, 2012 Τότε όχι απλά θα είσαι ok, trust me, θα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
Periklis_pap Φεβρουάριος 19, 2012 #248 Φεβρουάριος 19, 2012 Φυσικα είμαι λάτρης των Roadtrips. Απλά να έχεις και καμιά καραμπίνα μαζί σου
Chosen Φεβρουάριος 19, 2012 #249 Φεβρουάριος 19, 2012 Μιλάμε για μία από τις λίγες χώρες (και η δυνατότερη) που δεν άγγιξε το recession. Πήγαινε με τα χίλια.
gbak Φεβρουάριος 19, 2012 #250 Φεβρουάριος 19, 2012 ^Θενξ ρε Πετρο,θα το παλεψω,εχουμε και οικογενεια εκει θα μας κατατοπισει,αν και δεν το φοβαμε το μερος,δειχνει εξαιρετικα οργανωμενο και αρκετα φιλικο ως προς τον μεταναστη.Κυνηγαω αλλη μια δουλεια Παρισι μονιμα,αλλα εκει αλλη γλωσσα,που δεν σκαμπαζωκαι ο μισθος οχι τοσο δυνατος ωστε να εισαι οκ.και εχουν και κει τα θεματα τους,αρκετα προβληματα.
Iraklis Φεβρουάριος 20, 2012 #251 Φεβρουάριος 20, 2012 Μερικοι δεν καταλαβαινουν οτι η Ελλαδα ανηκει σ'ενα παρα πολυ ευαισθητο γεωπολιτικο χαρτη ασχετα αν οι υποδομες μας ειναι χαλια σε συγκριση με ευρωπη, μα αμα παρατηρησετε οτι τα ποιο δυτικοτερα ευρωπαικα κρατη δεν βλεπουν ουτε με ρανταρ της νασας να απειλουνται ενω εχουν τις καλυτερες υποδομες και το καλο εργασιακο περιβαλλον με το μικρο στρατο τους σε συγκριση με Ελλαδα, εμεις ναι δυστηχως εχουμε τα χειροτερα και το ερωτημα ειναι γιατι ; μηπως επειδη οι γεωπολιτικες απειλες μας εξαναγκαζουν σε στρατιωτικες δαπανες λεω μηπως ; αναρωτιεται κανεις απο μας οτι η Ελλαδα μπορει να ηταν ενα military style ; και μην μου πειτε οχι γιατι το εχουμε αποδειξει οτι ειμαστε Ικανοι να μιλιταριαζουμε και οχι να ειρινικευουμε με απλους θεσμους βιβλια αυτοκινητοβιομηχανια κτλ. Βεβαια αν η Ελλαδα βρισκοταν σε διαφορετικη Ηπειρο με μηδανικες απειλες φυσικα και δεν θα ειμασταν σ'αυτην την κατασταση, αλλα δεστε και τι κανουν και τα αλλα κρατη πχ Τουρκια Αλβανια Σερβια Βουλγαρια Ισραηλ Ρωσια ολες αυτες οι χωρες για καποιο λογο αναπτυσουν παρα πολυ στρατο σε σχεση με την Δυτικοτερες ευρωπαικες χωρες, αλλωστε αμα googlarete για στατιστικα χωρες με μιλιταριστικο τυπο θα δειτε οτι οι υποδομες σε υγεια κτλπ δεν ειναι τοσο υψηλες σε σχεση με χωρες με χαμηλο ποσων στρατιωτικων δαπανων.Υπαρχουν αλλα 1002 παραδειγματα για τις υποδομες στην Ελλαδα και την αθλια οικονομικη κατασταση.Κανεις δεν φταει απο μας για την σημερινη καταντια φταινε αυτοι οι πολιτικοι που καναν αρκετα λαθη για να οδηγηθει εδω και δεν θελει πολυ.
Dr.Paneas Φεβρουάριος 20, 2012 #252 Φεβρουάριος 20, 2012 @gbak για αυστραλία τσέκαρε και μερικές γνώμες στο mofeu.euΕΓΔΑ±»―±Επίσης, μία γεύση για την ποιότητα ζωής θα βρεις στο Economist Intelligence Unit (http://country.eiu.com/AllCountries.aspx )και ποιοτητα ζωης: http://en.wikipedia.org/wiki/World%27s_most_livable_cities
darkCount Φεβρουάριος 20, 2012 #253 Φεβρουάριος 20, 2012 Πήγα Σύδνευ για 2 εβδομαδες τον Αύγουστο που μας πέρασε. Μου πέσαν τα σαγόνια φίλε. Άνετα καθόμουν εκεί μόνιμα. Κομματάκι ακριβό το κέντρο του Σύδνευ αλλά από κλίμα είναι φίνα.Εργασιακά λέει άσχημα επίσης. Πέρυσι είμασταν έτοιμοι να μετακομίσουμε εκεί με την κυρά, αλλά μας έκατσε κάτι λίγο πριν φύγουμε. Είχα ήδη δηλώσει παραίτηση να φανταστείς.Αν έχεις τρόπο να πας, πήγαινε. Θα πάθεις πλάκα...
GoMaR Φεβρουάριος 20, 2012 #254 Φεβρουάριος 20, 2012 gbak , βλεπω γυναικα...σκεφτεσαι φαμιλια...εξελιξεις!! δε θελω να θυμηθω τι μου λεγες οταν ειχα ερθει σπιτι σου.. εννοειται να πας , πηγαινε κατασταλαξε καπου να κανεις την ζωη σου ανετα και ωραιος.
CasAbel Φεβρουάριος 20, 2012 #255 Φεβρουάριος 20, 2012 Αν φύγουμε ολοι ποιος θα μείνει ρε παιδιά??? (ξερω ξερω ολοι οι μετανάστες)
Pokemon640 Φεβρουάριος 20, 2012 #256 Φεβρουάριος 20, 2012 Αν φύγουμε ολοι ποιος θα μείνει ρε παιδιά??? (ξερω ξερω ολοι οι μετανάστες) Correct, έτσι να μάθουν οι πολιτικοί τι προκαλούν μετά θα ρωτάνε που πήγαν οι έλληνς και οι ψηφοφόροι. Μακάρι να ήταν καλά στο US (από τα λίγα που είχα δει δεν πηγαίναν καλά και αυτοί), θα είχα κάνει και εγώ πλάνα. Κάποτε το ρώταγες για μετανάστευση, τώρα δεν το ρωτάς καν. Για San Diego / California θα με ενδιέφερε.
wesker Φεβρουάριος 20, 2012 #257 Φεβρουάριος 20, 2012 Αν φύγουμε ολοι ποιος θα μείνει ρε παιδιά??? (ξερω ξερω ολοι οι μετανάστες)Και τί θέλεις να κάνουμε; Να εχουμε φάει τα χρόνια μας σε πτυχία και μεταπτυχιακά και να κάτσουμε εδώ που δεν τα αναγνωρίζει κανεις και να ζούμε στην πείνα;
jiohkor3 Φεβρουάριος 20, 2012 #258 Φεβρουάριος 20, 2012 Για San Diego / California θα με ενδιέφερε. ZanDiago ~ Whales vagainA οπου ακουσεις εσυ πρωτος!
Pokemon640 Φεβρουάριος 20, 2012 #259 Φεβρουάριος 20, 2012 ZanDiago ~ Whales vagainA οπου ακουσεις εσυ πρωτος!δεν κατάλαβα ούτε λέξη από τη προτασή σου..:fist:
papajim Φεβρουάριος 20, 2012 #260 Φεβρουάριος 20, 2012 δεν κατάλαβα ούτε λέξη από τη προτασή σου..:fist: Τι ακριβώς δε κατάλαβες; Hint: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Whale%27s+Vagina
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.