athlon=greek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 παιδιά πιο πρόγραμμα προτείνεται για Partition manager συμβατό με vista 32αμπιτα;Το Norton Partition Magic δεν έχει συμβατότητα με vista νομίζω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Θες κάτι παραπάνω από το ενσωματωμένο των vista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Αν δεν σε καλυψει των Vista δοκιμασε το Paragon νομιζω ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Θες κάτι παραπάνω από το ενσωματωμένο των vista? σώπα,δεν το είχα ψάξει καθόλου ,πως λέγεται ο manager των vista;Εκτός απο αυτό ποιο μανατζερ προτείνεις;Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 17, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 paragon partition manager. απολύτως συμβατό και πολύ εύκολο στη χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Δεν είναι ξεχωριστή επιλογή, είναι ενσωματωμένο στο disk management, αν κάνεις δεξί κλικ σε κάποιο partition θα πρέπει να έχεις επιλογές shrink και extend volume. Δεν έχω να σου προτείνω κάτι άλλο γιατί δεν έχει χρειαστεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 το βρήκα στο manage είναι,απλά κόλλησα νομίζωντας ότι είχε κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα ευχαριστώ ας κλείσει το thread:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Να μην ανοίγω καινούριο thread....Στο βασικό partition που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό(Vista Ultimate 32bit) μπορώ να το κάνω επέκταση σε άλλο partition, που είνια διαμορφωμένο και κενό, ουσιαστικά δλδ να ενωθούν τα δύο partition ή θα έχω πρόβλημα στο boot, κατόπιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 17, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Θες να το ενωσεις ή να το κανεις extend?Μπορεις βασικα να κανεις και τα δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 19, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 Λεωνίδα μου, όχι ένωση, extend θέλω να το κάνω, απλά φοβάμαι μήπως πειραχτεί ο Boot manager και μετά δεν ανοίγει τίποτα, γιατί εμφανίζειι το μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 26, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2008 Το θεμα ειναι ομως οτι το ενσωματομενο partition manager των vista οταν του λες να κανεις shrink π.χ. αφηνει παρα πολυ χωρο.. Σε δισκο 160GB εχω πιασμενα 10GB σε single partition.. Δηλαδη εχω ας πουμε 150GB free..(λιγο λιγοτερα actually)Το βαζω να κανει shrink και μου λεει οτι μπορει να κοψει 68GB.. Γιατι αυτο?? Εγω μπορει να θελω να κοψω 120GB.. Αφου ειναι free space γιατι δεν με αφηνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 27, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2008 κανε defragment και δοκιμασε ξανα νομιζω οτι θα σε αφησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 28, 2008 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Εκανα την δουλεια κανονικα με το Acronis disk director.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.