adok13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2008 παιδια εκανα install τo kis 2009 trial και το ενεργοποιησα για ενα μηνα.οταν του κανω install sto πρωτο restartπου κανει κολαει στhn μαυρη οθονη ενα βημα πριν την boot screen των windows βγαζοντας κατι κινεζικα.Για να ξαναμπω gia να μπορεσω να ξαναμπω windows mpainv με το cd tους kαι κανω fixboot απτη repair console.Aλλο antivirus den εχω εγκατεστημενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Safe mode μπορείς να μπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 δεν δοκιμασα και τωρα δεν ειμαι σπιτι να το δοκιμασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 17, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Λογικά θα μπαίνεις, αν μπεις κάντο uninstall. από ό,τι καταλαβαίνω δεν είναι original με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 οπως ειπα πιο πανω το kaspersky δεν ειναι σπασμενο ειναι trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Σεπτέμβριος 17, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Sorry για το λάθος. Δοκίμασε Safe και uninstall anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 unistall μπορω να κανω,δεν ειναι αυτο το προβλημα μου.Κανω fixboot και μπαινω κανονικα.το προβλημα μου ειναι οτι θελω να βαλω το kaspersky και δεν καταλαβαινω τι φταιει και μου κολαει στh post screen οταν το κανω install.:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liopyr Σεπτέμβριος 17, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Έχεις αλλάξει φόντο/θέμα στην boot screen με κάποιο άλλο software? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 ναι μου αλλαξε φοντο ενας ιος που ειχα και δεν εχει επιλογη πια να αλαξω φωντο στης ιδιοτητεσ του desktop.Sorry λαθος.στην boot screen οχι δεν εχω αλαξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Σεπτέμβριος 17, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Δοκιμασε να περασεις το KAV (Kaspersky AntiVirus) και οχι το KIS (Kaspersky Internet Security) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Σεπτέμβριος 19, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 δεν ξερω τι να πω ουτε στο google εχω βρει παρομοιο προβλημα.τα νευρα μου.Παω για format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Σεπτέμβριος 19, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 Μήν κάνεις format διορθώνετε αυτό που έχει πάθει το pc.Κατέβασε αυτό :http://rapidshare.com/files/146518664/showalldisplaytabs-xp.vbsτρέξτο και θα σου εμφανίσει τις επιλογές για αλλαγή του wallpaper κτλ κτλ.Πρωτού αλλάξεις το wallpaper δές τι όνομα έχει αυτό που έχει μπεί.Κάνε search με αυτό το όνομα στα system files και hidden files.Θα βρείς κάποιο αντίστοιχο exe αρχείο στο system32.Μπες σε safe mode και σβήστο.Επίσης πρέπει να μπείς στο startup να το σβήσεις καθώς και στην registry. Αν θέλεις για πιο αναλυτικά ρώτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adok13 Σεπτέμβριος 19, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2008 σευχαριστω παρα πολυ φιλε μου θα το προσπαθησω.:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.