SirDiman Φεβρουάριος 20, 2010 #1821 Φεβρουάριος 20, 2010 Πριν κανα χρονο εσκιζε ο ΠΑΟ στο μπασκετ...Φετος χαλι
performer Φεβρουάριος 20, 2010 #1822 Φεβρουάριος 20, 2010 Πριν κανα χρονο εσκιζε ο ΠΑΟ στο μπασκετ... εννοείς την τελευταία δεκαετία....
raven_g20 Φεβρουάριος 20, 2010 #1823 Φεβρουάριος 20, 2010 τίποτα...αυτό που έλεγα και τις προάλλες μετά την ήττα από το Μαρούσι...δυστυχώς η ομάδα δεν ΘΕΛΕΙ να τραβήξει φέτος...πάει για ξεκούραση...βέβαια αυτό δείχνει ότι δεν παίζουν για τον κόσμο τα μ...... αλλά για την πάρτη τους...όσο για τον coach....ξεπερασμένες οι τακτικές πλέον και το μυαλό θολό...αλήθεια δεν βλέπει πότε ένας παίχτης δεν τραβάει (περπέρογλου, σπανούλης κ.α.) και να τον κάνει αλλαγή? θέλει δεν θέλει τον έφαγαν τα βύσματα και αυτόν...δυστυχώς...μια χαρά είχαμε στο μπάσκετ την πήραν και αυτοί...δεν ξαναπατώ γήπδεο...
gilardino Φεβρουάριος 20, 2010 #1824 Φεβρουάριος 20, 2010 δεν εχω δει χειροτερη εμφανιση...λαθη στην επιθεση...χαμενα ριμπαουντ κλπ...ευτυχως που δε ξεφτιλιστηκαμε και η διαφορα ηταν μονο 4 ποντοι...φετος ταιμ ουτ και του χρονου επιστρεφουμε δριμυτεροι...σιγα ρε παιδια και τι εγινε δηλαδη που χασαμε ενα κυπελλο;τα προηγουμενα χρονια που το χασαμε 2 συνεχομενες χρονιες απ την αεκ ηρθε η καταστροφη;απολυτα λογικη η φετινη χρονια στο μπασκετ...
jesus Φεβρουάριος 20, 2010 #1826 Φεβρουάριος 20, 2010 τίποτα...αυτό που έλεγα και τις προάλλες μετά την ήττα από το Μαρούσι...δυστυχώς η ομάδα δεν ΘΕΛΕΙ να τραβήξει φέτος...πάει για ξεκούραση...βέβαια αυτό δείχνει ότι δεν παίζουν για τον κόσμο τα μ...... αλλά για την πάρτη τους...όσο για τον coach....ξεπερασμένες οι τακτικές πλέον και το μυαλό θολό...αλήθεια δεν βλέπει πότε ένας παίχτης δεν τραβάει (περπέρογλου, σπανούλης κ.α.) και να τον κάνει αλλαγή? θέλει δεν θέλει τον έφαγαν τα βύσματα και αυτόν...δυστυχώς...μια χαρά είχαμε στο μπάσκετ την πήραν και αυτοί...δεν ξαναπατώ γήπδεο...ελεος ρε φιλε τους εθαψες ολους.Δεν μπορω να ακουω τοσα παραπονα για μια ομαδα που μας εχει δωσει τοσες χαρες.Περσυ που σηκωναν το ευρωπαικο τα ιδια ελεγες?Δεν πειραζει χασαμε μια κουπα μετα απο δεν ξερω και εγω ποσα χρονια λογικο ειναι καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο.Ειμασταν σε κακη αγωνιστικη κατασταση και παλι το παλεψαν μεχρι το τελος Δεν λεω οτι δεν σπαστικα που χασαμε απλα μην βαζουμε ταφοπλακες.Θα ανακαμψουν
SirDiman Φεβρουάριος 20, 2010 #1827 Φεβρουάριος 20, 2010 Αν και δεν ασχολούμαι, νομίζω δικιο εχει ο raven , ο προπονητής θα πρέπει να τους αλλάζει και να δινει ευκαιρία και στους άλλους παίχτες να σκοράρουν. Αν δεν τους βαζει ποτε μέσα γιατι τους πληρώνουν?
jesus Φεβρουάριος 20, 2010 #1828 Φεβρουάριος 20, 2010 Αν και δεν ασχολούμαι, νομίζω δικιο εχει ο raven , ο προπονητής θα πρέπει να τους αλλάζει και να δινει ευκαιρία και στους άλλους παίχτες να σκοράρουν.Αν δεν τους βαζει ποτε μέσα γιατι τους πληρώνουν? Τωρα πραγματικα θα πειτε στον Željko Obradović πως θα διαχειριστεί το υλικο του?Μηπως να τον διωξουμε κιολας και αυτον καθως και ολους τους παιχτες επειδη εχασαν ενα κυπελο? Πιστευω παντως οτι και οπως ειμαστε στην αθλια κατασταση αυτη σε σειρα αγωνων με γαυρο δεν χανουμε.Δικο μας ειναι το πρωταθλημα
SirDiman Φεβρουάριος 20, 2010 #1829 Φεβρουάριος 20, 2010 Αναφέρομαι γενικά και οχι απο την νικη του ''αιώνιου'' αντιπαλου , πως το βλέπω εγώ έχοντας παίξει 7 χρόνια ερασιτεχνικά μπασκετ σε τοπική ομαδα. Λίγο με νοιάζει αν θα νικήσει ποτε ο ολυμπιακός και καθε ολυμπιακός, φίλαθλος ειμαι οχι οπαδός.
jesus Φεβρουάριος 20, 2010 #1830 Φεβρουάριος 20, 2010 Αναφέρομαι γενικά και οχι απο την νικη του ''αιώνιου'' αντιπαλου , πως το βλέπω εγώ έχοντας παίξει 7 χρόνια ερασιτεχνικά μπασκετ σε τοπική ομαδα. Λίγο με νοιάζει αν θα νικήσει ποτε ο ολυμπιακός και καθε ολυμπιακός, φίλαθλος ειμαι οχι οπαδός. Εχεις παιξει 7 χρονια ερασιτεχνικα μπασκετ και λες οτι δεν ασχολησε? Απλα οτι και να λεμε ο προπονητης και ειδικα ο ομπραντοβιτς στην συγκεκριμενη περιπτωση(που ειναι αναγνωρισμενη η αξια του) ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας
SirDiman Φεβρουάριος 20, 2010 #1831 Φεβρουάριος 20, 2010 Ναι δεν αντιλεγω οτι ξερει κατι παραπανω, λογικα ηθελε δυνατους παιχτες στο παιχνιδι για να παρει και τη νικη.Αλλα οποτε καθομαι να δω ολο το ιδιο συμβαινει
raven_g20 Φεβρουάριος 20, 2010 #1832 Φεβρουάριος 20, 2010 Δεν έθαψα όλη την δουλειά που έχει κάνει ο coach μέχρι σήμερα...ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό και ποτέ δεν πρόκειται...αλλά από αρχή του πρωταθλήματος, και από τα τελευταία περσινά παιχνίδια, βλέπω τα ίδια και τα ίδια...ίδιο στύλ παιχνιδιού και να παραμελούνται καλοί παίχτες, πόσο μάλλον όταν σέρνονται αυτοί που είναι στο παρκέ...ενα καλό παράδειγμα είναι ο βεργινης...το παιδί είχε επι ΠΑΟΚ νομίζω 20μ.ο. και τώρα γυαλίζει πάγκο...αυτός είναι 1 από τα πολλά παραδείγματα...όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν αφήνεις κανένα παιχνίδι...ο κόσμος για αυτό ξέσπασε μετά την ήττα από μαρούσι...δεν λέω ότι ήττες δεν θα έρθουν...αλλά όχι έτσι αμαχητί και με τόσα παιδικά λάθη...τι φταίμε εμείς που είμαστε από τους λίγους που πηγαίνουμε σε σχεδόν ΚΑΘΕ παιχνίδι της ομάδος μας τόσα χρόνια που το γήπεδο είναι άδειο?? δεν περίμενα να χάσει έτσι η ομάδα για αυτό τα πήρα τόσο άσχημα...απλά...@wintesμην βιάστεις να το παίξεις εξυπνάκιας πριν να ξέρεις ποιος είναι απέναντι σου...
charly13 Φεβρουάριος 21, 2010 #1833 Φεβρουάριος 21, 2010 Δεν έθαψα όλη την δουλειά που έχει κάνει ο coach μέχρι σήμερα...ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό και ποτέ δεν πρόκειται...αλλά από αρχή του πρωταθλήματος, και από τα τελευταία περσινά παιχνίδια, βλέπω τα ίδια και τα ίδια...ίδιο στύλ παιχνιδιού και να παραμελούνται καλοί παίχτες, πόσο μάλλον όταν σέρνονται αυτοί που είναι στο παρκέ...ενα καλό παράδειγμα είναι ο βεργινης...το παιδί είχε επι ΠΑΟΚ νομίζω 20μ.ο. και τώρα γυαλίζει πάγκο...αυτός είναι 1 από τα πολλά παραδείγματα...όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν αφήνεις κανένα παιχνίδι...ο κόσμος για αυτό ξέσπασε μετά την ήττα από μαρούσι...δεν λέω ότι ήττες δεν θα έρθουν...αλλά όχι έτσι αμαχητί και με τόσα παιδικά λάθη...τι φταίμε εμείς που είμαστε από τους λίγους που πηγαίνουμε σε σχεδόν ΚΑΘΕ παιχνίδι της ομάδος μας τόσα χρόνια που το γήπεδο είναι άδειο?? δεν περίμενα να χάσει έτσι η ομάδα για αυτό τα πήρα τόσο άσχημα...απλά...Ποιος κοσμος ξεσπασε και που..
KoMM Φεβρουάριος 21, 2010 #1834 Φεβρουάριος 21, 2010 εγω μαγκες απο μπασκετ δε σκαμπαζω...αλλα που πηγαν τα 3ποντα οεο;υγεια κ ευτυχια παντως, καθε εμποδιο για καλο. Επεισοδια απ τα βλασταρια μας γινανε;
sstav Φεβρουάριος 21, 2010 #1835 Φεβρουάριος 21, 2010 ΟΤΑΝ τερματισει πρώτος και ΑΝ το σηκώσει ξανά τον Μαιο θα κριθούν πολλά για τον Μπασκετικό ΠαναθηναικοΑντε σήμερα να δούμε την ΠΑΟΚάρα τι θα κάνει...Μας παρακαλάν οι γαύροι ...για το "καλό" μας. Κερδίζουμε και έχουμε πιθανότητες για πρωτάθλημα....Απλά δεν μπορώ να καταλάβω την νοοτροπία πολλών που βλέποντας τρίτο να διεκδικεί πρωτάθλημα (αν κερδίσω θα έχω τις ίδιες πιθανότητες με Ολυμπιακό) εκφέρουν την γνώμη: Έλα μωρέ τώρα...θέλει και ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα..."
KoMM Φεβρουάριος 21, 2010 #1836 Φεβρουάριος 21, 2010 νταξ εγω ειμαι φιλαθλος του παο αλλα για την ΥΠΕΡΛΙΓΚΑ δε θα υπαρχει μεγαλυτερο καλο απ το να παρει ο παοκ το πρωταθλημα και ο αρης το κυπελλο...φυσικα τα λεφτα να πεσουν παλι στο ποδοσφαιρο κ οχι σε τσεπες. ο μπασκετικος παο τωρα δε ξερω αν θελει ανανεωση ή ξεκουραση ή απλα 2-3 παιχτες. Οπως και να χει ο ανταγωνισμος ποτε δεν εκανε κακο, κ προτιμω να χασω 1-2 κυπελλα/πρωταθληματα και να επιστρεψω δυνατοτερος/θεαματικοτερος/κτλ προσωπικα το χτεσινο θεαμα περα απο 2-3 καρφωματα μπατιστ-τσιλντρες δε μ αρεσε. Περυσι ηταν φοβερος ο τελικος, πολυ ωραιο μπασκετ κ αμυνες κ επιθεσεις -κ το πηρε κ παο -
jesus Φεβρουάριος 21, 2010 #1838 Φεβρουάριος 21, 2010 Ναι ωραιο ηταν.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορουσε να αντιδρασει καπως καλυτερα ο Τζορβας,εστω μια βουτια να δειξει οτι προσπαθειΕdit1-1
revenant Φεβρουάριος 21, 2010 #1840 Φεβρουάριος 21, 2010 Φαγαμε γκολ απο τον τερματοφυλακα με δυο πασες, η αμυνα σκετο πανυγηρι..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.