Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πόσο καραγκιόζηδες και γραφικοί υποκριτές έχουν γίνει οι κύριοι της Ξάνθης? 4 ανακοινώσεις εχτές κατά την διάρκεια του ματς για ποιο λόγο? Μήπως για να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους? Μήπως για να εσωτερική κατανάλωση? Κάθε φορά που θεωρούσαν ότι τους αδικούσε η διαιτησία βγάζαν και ανακοίνωση. Κάθε φορά που σφύριζε υπέρ τους μούγκα. Ειλικρινά ρε παιδιά όταν είχαν κερδίσει, με τον τρόπο που είχαν κερδίσει, το πρώτο ματς στην Ξάνθη είχαν βγάλει ανακοίνωση?

Προσωπικά την συμπαθούσα την Ξάνθη αλλά έχουν γίνει τόσο ξεφτίλες και τόσο επικίνδυνοι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο (φανταστείτε τέτοιες τακτικές από τις μεγάλες ομάδες στα ντέρμπι) που εύχομαι να πέσουν και να μην ξανά ανέβουν ποτέ ξανά στην 1η εθνική.

Πραγματικά κρίμα. Ομάδα που έβγαζε ταλέντα κατάντησε να βγάζει ανακοινώσεις.

Μπέρδεψε το σάιτ της ομάδας με το facebook. Status ήθελε να αλλάξει, και του βγήκαν ανακοινώσεις. Συμβαίνουν αυτά τα λάθη :p

a.

80-78...Μαρουσι FTW

Φραγμα? :D

στο τέλος της σαιζόν κάνουμε ταμείο :p

b.

Ρε το Μαρούσι. Έγινε και ωραίο ματς. Κρίμα που έβρεχε και δεν μπόρεσα να πάω

c.

Τι πρηξ@@ είναι αυτός ο Συρίγος; "Εγώ στο είπα", "όπως είπα", "το ξέρω αυτό", "δε στο είπα και πιο πριν", "στο είπα, είναι θέμα ψυχολογίας πλέον", "ένας καμεραμαν να γυρίσει την κάμερα". Παντογνώστης σχολιαστής, σκηνοθέτης, προπονητής, ψυχολόγος κλπ Και τα λαμόγια της νόβα δε μας δίνουν τη δυνατότητα να μην ακούμε τους σχολιαστές [μόνο ήχο από το γήπεδο]

Ας ελπίσουμε ότι το All-Star game του ερχόμενου Σ/Κ, δε θα το περιγράψει αυτός...

Εχει πάρα πολλές γνώσεις, τις οποίες χαίρομαι να μοιράζεται στον αέρα αλλα αυτη την υπεροψία του οντως, δεν την παλεύω...

πωπω κηδεια....:rip:

:suicide2:

ποτε θα δουμε επιτελους μια ελληνικη ομαδα να εχει σταθερη αποδοση...?

δεν ειναι τοσο θεμα αποδοσης σε τρεξιματα κ τετοια οσο το κλασσικο γνωστο πετυχημενο κολπο "βαζω 7 στην περιοχη κ οτι γινει".. Ειναι κριμα γιατι πολλες μικρες ομαδες αδικουν τον εαυτο τους οταν παιζουν 70 λεπτα 10-0-0 κ μετα -ασχετα με το αν θα βαλουν γκολ η οχι- το πιστευουν κ βγαινουν μπροστα.

εγω απ το σημερινο παντως κρατησα 2 πραματα

ποτε ξανα ο νινης αριστερα, ΠΟΤΕ ξανα με 3 στην αμυνα ειδικα οταν εχεις βγαλει σιμαο κ ο κατσουρανης σεεεεεεεεερνεται....

αι να δουμε.

Χθες είχε ένα φανταστικό αγώνα Ανατολής - Δύσης στο All Star Game :D, αλλά εγώ θα γίνω γραφικός και θα ασχοληθώ με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ: Ένσταση καταθέτει η ΑΕΚ για τους 100 οπαδούς Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά, ε; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.