raven_g20 Δεκέμβριος 4, 2009 #1641 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Τάδε έφη Erwin Lemens [ένας σερβιτόρος που έλεγε ότι είναι τερματοφύλακας, στον Ολυμπιακό ] Βασικά ήταν σερβιτόρος...θυμάσαι πόσα παιχνίδια έπαιξε? 0. Καμμιά φορά βγάζουν την χολή τους αυτοί που νιώθουν αδικοιμένοι. Βέβαια μπορεί να έχει και δίκιο αλλά δεν έχω ακούσει άλλους παίχτες να λένε τα ίδια. Τεσπα οποιαδήποτε η περίπτωση έχει μεγαλύτερη επίδραση στους παίχτες τα λόγια του. Βέβαιa αν έρχονται υπό μορφή τρομοκρατίας τότε εννοείται υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Δεκέμβριος 4, 2009 #1642 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 (edited) Κληρωθήκαμε με: Αργεντινή Νιγηρία Νότιο Κορέα Με τις υγείες μας. :turn: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ *DAMN EVIL MODERATORS * Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2009 από Hohenstaufen Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 4, 2009 #1643 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2009 Έχει να πέσει γέλιοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2009 #1644 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 απλά δείτε buzzer beater του Kobe... και θα βγει σε λίγο η Αλίκη να μου πει πόσο αντιπαθητικός είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 7, 2009 #1645 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Μου θυμίζει εμένα στα νιάτα μου αυτό το παιδί Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 7, 2009 #1646 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 7, 2009 #1647 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 αμάν πια.......μα πόσο γραφικός μπορεί να είσαι απέναντι στον Kobe....:fight::turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Δεκέμβριος 7, 2009 #1648 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Οσο γραφικος ειναι αυτος με τις ατελειωτες κλαψες του στους διατητες που δεν του δινουν ολα τα σφυριγματα που αρμοζουν στην Αυτου Εξοχοτητα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Δεκέμβριος 7, 2009 #1649 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Αχχχ και να εδιναν το foul στον Νικολας....:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 7, 2009 #1650 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 Οσο γραφικος ειναι αυτος με τις ατελειωτες κλαψες του στους διατητες που δεν του δινουν ολα τα σφυριγματα που αρμοζουν στην Αυτου Εξοχοτητα του...http://www.youtube.com/watch?v=0X-Y7wFRoEU Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 7, 2009 #1651 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2009 και ένας James "Hollywood" Robinson που είχε έρθει για ένα δυο φεγγάρια στον Ολυμπιακό, έβαζε κάτι τέτοια, μετά από layup, οπότε σιγά το πράμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Δεκέμβριος 8, 2009 #1652 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oLb8xlfw5ck&Fastest Goal Ever!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 8, 2009 #1653 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 την έκανε ο τεν κάτε :hi:http://www.sport24.gr/html/ent/029/ent.332029.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 8, 2009 #1654 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 την έκανε ο τεν κάτε :hi:http://www.sport24.gr/html/ent/029/ent.332029.aspδε θα κάτσω να ασχοληθώ δευτερόλεπτο με τον Τεν Κάτε......αντιθέτως θέλω να πω οτι ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΟΠΛΙΑ+ΒΑΖΕΧΑ......ειλικρινά δεν ήθελα να δω ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον στο παγκο της ομαδας μου...τους θεωρω ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ.καλλιο αργά παρά ποτέ:jump1: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Δεκέμβριος 8, 2009 #1655 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 wow ! πραγματικα πολυ ξαφνικο, αμα ειναι ρε μαστορες να τον διωξετε Δεκεμβρη μηνα, γιατι δε το κανατε απ το καλοκαιρι ?:S:Sαι να δουμε τι θα δουμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 8, 2009 #1656 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ !!!! :worship::worship::worship: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 8, 2009 #1657 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 τα είχα ξαναπεί περί Νιόπλια τον Αύγουστο μεριά....δώστε τους χρονο....ο Τεν Κάτε αδικαιολογήτως τον είχε και με το παραπάνω....ο 1ος έλληνας προπονητής από εποχή Κυράστα και μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 8, 2009 #1658 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 κρίμα που έφυγε ο Τεν Κατε, και ακόμη πιο κρίμα που ανέλαβε ο Νιόπλιας (και ο Βαζέχα)... Χενκ ζούμε, στον πάγκο του ΠΑΟ να σε ξαναδούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 8, 2009 #1659 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 (edited) Τι σας κάνει να είστε τόσο αισιόδοξοι για το Νιόπλια ;Σαν παίκτης μου άρεσε. Χαφ που ήξερε μπάλα αλλά έκανε και δουλειά εργάτη, έπαιζε με μυαλό και ήταν σοβαρός επαγγελματίας (ποτέ δικαίωμα κ.τ.λ.).Σαν προπονητής όμως που έχει κριθεί ; Όταν ήταν στη ελπίδων, τον είχα ακούσει μια φορά να μιλάει στο ραδιόφωνο και δε μπορούσε να βάλει τη μια λέξη πίσω από την άλλη. Αφού σκέφτηκα : Ωχ! έτσι μιλάει και στους πιτσιρικάδες ;Εντάξει δεν πήρατε φιλόλογο, αλλά κατα τη γνώμη μου η προσωπικότητα (το ολο πακέτο), παίζει τεράστιο ρόλο σε εναν προπονητή.Σίγουρα θα περιμένω να τον δω, απλά εχω επιφυλάξεις. Επίσης δεν είμαι Παναθηναϊκός, αλλά ΑΕΚ.Μου κάνει λίγο πείραμα, σε μια χρονιά που το πράγμα είναι : πρωτάθλημα ή θάνατος. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2009 από tamerlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 8, 2009 #1660 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2009 Υπάρχει ελπίδα και ο δρόμος που χάραξε ο Ρότσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts