Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι οτι η γυναικεία πετοσφαίριση έχει περισσότερο ενδιαφέρον για τα γούστα μου από το αντιποδόσφαιρο που παίζουμε στους 90 από τους 100 αγώνες στα 8 χρόνια με τον Γερμανό.

φυσικά η επιτυχία του 2004 δε σβήνεται λόγω αντιποδόσφαιρου-τύχης-και του γεγονότος οτι τους πιάσαμε όλους στον ύπνο μιας και ξέρανε οτι η Ελλάδα σε Εθνικό επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια έτρωγε συνέχεια 3άρες και 5άρες.

αλλά θαύμα σαν αυτό του 2004 ίσως και να μην ξαναδούμε ποτέ.

Η αλήθεια είναι οτι δίπλωμα προπονητικής δεν έχω. Παρακολουθώ όμως ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια όχι μόνο ελληνικό.....και ζηλεύω τη δύναμη των Γερμανών, την ταχύτητα των Άγγλων, και την μαεστρία των Ισπανών......ή το πάθος των Τούρκων.

Εμείς σαν Ελλάδα σπάνια να δείξουμε σε ματς κάποια αρετή.

Τώρα αν είσαι από εκείνους που βγαίνουν με περικεφαλαίες αρχαίου Έλληνα πάω πάσο για τις προπονητικές σου ικανότητες και τη μυρωδιά που έχεις για το τόπι.

Τον Ιούλιο εδώ θα μαστε να τα ξαναλέμε......και εκεί θα βρεις ομάδες από όλο τον κόσμο υποψιασμένες πλέον για το τσούκου τσούκου ball και τα στημένα της Εθνικής μας.

Ελλάδα είμαστε.........όχι και τόσο παραγωγική χώρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.......Είπαμε όμως....όπιο:smoke:

@kezm....αν ενοχλείσαι από το spam μου.....αναφορά στο διαχειριστή.μη το γράφεις απλά για να το γράψεις και κάνεις σα το γατί του βίντεο παραπάνω.υποδείξεις στα χωράφια σου.εδώ άλλοι κάνουν κουμάντο και κρίνουν το spam.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Η ομαδα ειχε-εχει και ελπιζω να εχει και το καλοκαιρι απ τις καλυτερες αλληλοκαλυψεις.

Τωρα μη τσακωνεστε, εδω παμε μουντιαλ κ ασχολειστε με μυρωδιες κ χαριστεες κ δεν ξερω γω. Νταξει αφου αυτοι παιζουν, χαλαρωστε κ απολαυστε -οσο γινεται :p -

To whom it may concern,

I would like to add my voice to all those calling for a replay of the Ireland vs France world cup qualifying match.

You claim to support fairplay and yet uphold the result of a match which was won by the exact opposite of your supposed ideals.

If you truly do support fairplay then you will schedule a replay of the match in Paris.

Yours sincerely,

http://www.fifa.com/contact/form.html

Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να γίνουμε, άρα αντιποδόσφαιρο πάντα θα βλέπεις. Οπότε ποτέ δεν είναι αργά να ασχοληθείς με την γυναικεία πετοσφαίριση μιας και σου αρέσει.

Αυτά ότι το 2004 τους πιάσαμε στον ύπνο δεν το καταλαβαίνω! Πως μπορεί να πιάσαμε στον ύπνο 4 ομάδες και μάλιστα την μία δύο φορές σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά που διήρκεσε εβδομάδες, έχοντας προηγηθεί προετοιμασία μηνών.

Να πεις ότι ήμασταν σοβαροί, σταθεροί και με τακτική να το καταλάβω.

Να πεις ότι ο ενθουσιασμός και η καλή ψυχολογία μετά από κάθε νίκη, μας έδινε φτερά να το καταλάβω.

Να πεις ότι δεν είχαμε άγχος γιατί ήμασταν αουσάιντερ, να το καταλάβω.

Αλλά να λες ότι τους πιάσαμε στον ύπνο μόνο εσύ και ο Γεωργίου τα λένε αυτά.

Επίσης αφού δεν έχουμε το τρέξιμο Άγγλων σου, ούτε τη δύναμη των Γερμανών, ούτε την μαεστρία των Ισπανών και ούτε το πάθος των Τούρκων , γιατί να ασχολείσαι μαζί μας; Κάτσε στον καναπέ σου άνοιξε στην νόβα την LCD σου και χαλάρωσε εκεί.

Ακόμα, από το 2001 που πάω σε παιχνίδια της Εθνικής, ποτέ δεν έχω φορέσει περικεφαλαία ούτε μανδύα.

Φοράω την γαλανόλευκη φανέλα και τραγουδάω "Ελλάς ολέ, ολέ!!! Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!!!"

Και στις χαρές και στις λύπες.

Και επειδή όπως είπα και πριν θα είμαι πάντα και στις χαρές και στις λύπες δίπλα στην ομάδα, δεν με ενδιαφέρει το τι θα κάνουμε στο μουντιάλ. (Φυσικά αν πάμε καλά θα χαρώ ακόμα περισσότερο, αλλά και να χάσουμε πάλι θα είμαι περήφανος για τα παιδιά). Για μένα ήταν μεγάλη επιτυχία που περάσαμε στην επόμενη φάση, γιατί η συμμετοχή και μόνο είναι τεράστια επιτυχία (αλλά ξέχασα εσύ βάζεις την γάτα σου να κλαίει).

ΥΓ Εγώ δεν κάνω σαν το γατί του βίντεο φίλε μου! Εσύ δεν μπορείς να χωνέψεις ότι περάσαμε στην επόμενη φάση, και τα 40+ αντι-Ρεχαγκελικά πόστ που έχεις κάνει εδώ και καιρό σε αφήνουν ξεξρεμαστο.:happy2:

ea6gka είμαι περίεργος να δω τις αντιδράσεις του Πλατινί. :o

120.000 ομογενεις στην Ν. Αφρικη ειναι ΠΑΡΑ πολλοι , θα πεσει ξυλο για ενα εισιτηριο κλασικα
πωωωωω τι είπες τώρα:worship:......... Κάτσε να ρωτήσω αν μπορεί να με φιλοξενήσει κανένας συγγενής το καλοκαιράκι:jump:

@kezm....Mην ασχολείσαι ούτε με το spam ούτε με την "μείωση" οποιασδήποτε επιτυχίας. "Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον"

Η παραπάνω τοποθέτηση αποτελεί φυσικά.....SPAM...

Έκαστος στο είδος του και οι Έλληνες σε όλα.

αυτή η νοοτροπία είναι που μας κρατάει πίσω.

Οι Άγγλοι έχουν ποδόσφαιρο.....αλλά από μπάσκετ 0 εις το πηλίκον.

Οι Αμερικάνοι έχουν μπάσκετ αλλά δεν έχουν ποδόσφαιρο.

Οι Καμερουνέζοι έχουν στίβο αλλά δεν έχουν μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο.

κάθε λαός έχει τα δικά του γνωρίσματα και είναι καλός σε ορισμένους τομείς....σε όσους δε μπορεί απλά δεν έχει αναπτυχθεί...

αλλά εδώ στην Ελλάδα θέλουμε να γίνουμε θεοί και στο ποδόσφαιρο...και στο μπάσκετ...και στο στίβο....και στο βόλλεϋ.....και στο πόλο.....

ούτε ανθέλληνας είμαι ούτε βλέπω μπάλα μόνο από την τηλεόραση και τον καναπέ μου.πάω γήπεδο 15 χρόνια τώρα......και όσο δεν ήμουν Αθήνα πήγαινα και έβλεπα Διαγόρα Ρόδου.

Σε μπάσκετ και βόλλεϋ είδα και τα πράγματα από μέσα ως επαγγελματίας στον Κολοσσό,στον Δωριέα και στο σχολικό πρωτάθλημα βόλλεϋ που πήραμε το Δωδεκανησιακό και ανεβήκαμε Αθήνα όπου αποκλειστήκαμε από το λύκειο Τριανδρίας Θεσ/νίκης που είχε λυκειόπαιδα 2μέτρα και που ακόμα τροφοδοτούνε τον Ηρακλή.

το ζουμί είναι οτι τα θέλουμε όλα....και ποδοσφαιρικές γηπεδάρες..και μπασκετικές γηπεδάρες....και και και.......

ε μα ήμαρτον πια με την έπαρση του Έλληνα οτι όλα τα μπορεί.

Καλή τύχη στους Έλληνες στη Ν.Αφρική και μακάρι να φέρουνε και την κούπα για στιγμές εθνικής ανάτασης αλλά ας είμαστε και λιγάκι ρεαλιστές.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Και γιατί να μην προσπαθούμε (πρόσεξε λέω να προσπαθούμε) να πετύχουμε σε πολλά αθλήματα ταυτόχρονα, από την στιγμή που υπάρχει κόσμος και ασχολείται με αυτά.

Το να ασχολείται ένας λαός με τον αθλητισμό είναι ένδειξη παιδείας και τρόπος ζωής.

Μία από τις πολλές ιδέες που κρύβονται πίσω από τον Αθλητισμό είναι και το "αειν αριστεύειν", δηλαδή να αριστεύεις σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής σου, καταβάλλοντας κόπο και προσωπική προσπάθεια.

Δυστυχώς στην σύγχρονη Ελλάδα που έχει περάσει η νοοτροπία της κλάψας, της μεμψιμοιρίας, αυτά φαντάζουν ακραία και κατακριτέα. Μας αρέσει ο εύκολος δρόμος της κατακραυγής της ισοπέδωσης.

Αυτό είναι εμένα που με τρελαίνει όταν ακούω για την Εθνική αβίαστες κρίσεις του τύπου "Είμαστε τραγικοί", "Παίζουμε αντι-ποδόσφαιρο", "Θα πάμε στο μουντιάλ και θα μας λιώσουν" κτλ.

Δεν μπορώ δηλαδή να είμαι υπερήφανος που η ομάδα μου κατάφερε για 2η φορά στην ιστορία της να περάσει στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη; Είναι κακό αυτό; Γιατί αμέσως να βγαίνουμε και να τα απαξιώνουμε όλα και να κλαιγόμαστε σαν κάτι γριούλες.

Και θα κλείσω την σκέψη μου με ένα στιχάκι από active member "ζήσε περήφανη ζωή και άσε το δράμα, δίωξε το φόβο μακριά δεν έχει όρια το θαύμα".

Έκαστος στο είδος του και οι Έλληνες σε όλα.

αυτή η νοοτροπία είναι που μας κρατάει πίσω.

Οι Άγγλοι έχουν ποδόσφαιρο.....αλλά από μπάσκετ 0 εις το πηλίκον.

Οι Αμερικάνοι έχουν μπάσκετ αλλά δεν έχουν ποδόσφαιρο.

Οι Καμερουνέζοι έχουν στίβο αλλά δεν έχουν μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο.

κάθε λαός έχει τα δικά του γνωρίσματα και είναι καλός σε ορισμένους τομείς....σε όσους δε μπορεί απλά δεν έχει αναπτυχθεί...

αλλά εδώ στην Ελλάδα θέλουμε να γίνουμε θεοί και στο ποδόσφαιρο...και στο μπάσκετ...και στο στίβο....και στο βόλλεϋ.....και στο πόλο.....

ούτε ανθέλληνας είμαι ούτε βλέπω μπάλα μόνο από την τηλεόραση και τον καναπέ μου.πάω γήπεδο 15 χρόνια τώρα......και όσο δεν ήμουν Αθήνα πήγαινα και έβλεπα Διαγόρα Ρόδου.

Σε μπάσκετ και βόλλεϋ είδα και τα πράγματα από μέσα ως επαγγελματίας στον Κολοσσό,στον Δωριέα και στο σχολικό πρωτάθλημα βόλλεϋ που πήραμε το Δωδεκανησιακό και ανεβήκαμε Αθήνα όπου αποκλειστήκαμε από το λύκειο Τριανδρίας Θεσ/νίκης που είχε λυκειόπαιδα 2μέτρα και που ακόμα τροφοδοτούνε τον Ηρακλή.

το ζουμί είναι οτι τα θέλουμε όλα....και ποδοσφαιρικές γηπεδάρες..και μπασκετικές γηπεδάρες....και και και.......

ε μα ήμαρτον πια με την έπαρση του Έλληνα οτι όλα τα μπορεί.

Καλή τύχη στους Έλληνες στη Ν.Αφρική και μακάρι να φέρουνε και την κούπα για στιγμές εθνικής ανάτασης αλλά ας είμαστε και λιγάκι ρεαλιστές.

greekfragma τι ειναι αυτα που λες ?:confused:

εγώ πιστεύω πως δεν πρέπει να συγκρίνουμε την ΕΠΙΤΥΧΙΑ της πρόκρισης της Εθνικής μας ομάδος με το ΕΠΙΠΕΔΟ ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αλλά και το επίπεδο του κάθε παίχτη της Εθνικής ξεχωριστά...εν μέρει o greekfragma έχει δίκιο από την άποψη ότι δεν παίζουμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο kανείς δεν φέρνει αντίρηση σε αυτό...επίσης το γεγονός ότι με την κατάκτηση του 2004 και κανα καλό παιχνίδι ή και νίκη του ΠΑΟ ΟΣΦΠ κτλ στην Ευρώπη αυτομάτως πιστεύουμε ότι έχουμε από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, και ότι είναι παιχταράδες οι έλληνες παίχτες κτλ κτλ και εν τέλλει να καβαλάμε το καλάμι ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο :p..δυστυχώς το λάθος εκεί γίνεται...και το είπαν επανηλειμένως αρκετοί παλαίμαχοι ότι η νίκη του Euro, όπως και να ήρθε αυτή, πρέπει αν είναι το έναυσμα για να βελτιωθούν αρκετά πράγματα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ...

από την άλλη όμως αυτός δεν είναι λόγος να χαίρεσαι τις νίκες αλλά και να υποστηρίζεις την ομάδα στις ήτες....είναι λογικό ότι και τα 2 θα έρθουν κάποια στιγμή...εγώ προσωπικά ελπίζω να νικήσουμε αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχουμε επλίδα στο World Cup...ειδικά με (α)χαριστέα στην ομάδα (σωστά το γράφο διότι αυτό εννοώ) και κάτι άλλα παιχτάκια τα οποία ΔΕΝ ξέρουν μπάλλα δεν θα πάμε μπροστά...όταν έχεις πιτσιρικάδες που καίγονται να δώσουν την ψυχή τους για την ομάδα τους δίνεις ευκαιρίες (τζόρβας, σπυρόπουλος κτλ) και δεν τους κόβεις τα πόδια (νίνης, μήτρογλου, κουτσιανικούλης κτλ) ώστε να "βαρεθούν" και εν τέλλει όταν έρθει το κάλεσμα να μην έχουν τα ψυχικά αποθέματα το οποίο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί...

my 2 cents....:dots:

Αν και ολυμπιακός, παραδέχομαι τον Παναθηναικό για τέτοιες ενέργειες, συν του ότι πάντα επενδύει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αν δεν ήταν ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε ούτε 11άδα στην εθνική ομάδα.:T:

Εμείς ένα μήτρογλου έχουμε και τον θεωρούμε και λίγο, παρόλο που σκοράρει πάνω-κάτω σε κάθε παιχνίδι. Φαίνεται τους αρέσει πιο πολύ ο Ντιογκο με τις βουτιές του.:rant:

ολα τα λεφτα ηταν ο πρωταθλητης -νομιζω- που ελεγε χοντρικα "τωρα καλεσανε οι γνωστοι αγνωστοι τον μητρογλου εθνικη, που δεν εχουμε αλλο σεντερ φορ"....και ο παο ειχε 7 βασικους μεσα :hehe:

ολα τα λεφτα ηταν ο πρωταθλητης -νομιζω- που ελεγε χοντρικα "τωρα καλεσανε οι γνωστοι αγνωστοι τον μητρογλου εθνικη, που δεν εχουμε αλλο σεντερ φορ"....και ο παο ειχε 7 βασικους μεσα :hehe:
Φυλλάδες τύπου Πρωταθλητή, Derby, Πράσινη απλά δεν υπάρχουν!!!:jester:
Φυλλάδες τύπου Πρωταθλητή, Derby, Πράσινη απλά δεν υπάρχουν!!!:jester:

Υπάρχουν και είναι και οι ωραίες...

Πεθαίνω για τα εξώφυλλα της πράσινης και του derby μετά από κάθε ήττα του ολυμπιακού στην ευρώπη και για κάθε ήττα σε ντέρμπυ στο μπάσκετ... :hehe:

Eίδαμε και τις "αντικειμενικές/σοβαρές" προχτές που πέθανε ο παίχτης της Λάρισας. Μόνο η μία το είχε κεντρικό θέμα και αυτή επειδή είχε ρεπορτάζ και αποκλειστικά στοιχεία..:sick:

Αν και ολυμπιακός, παραδέχομαι τον Παναθηναικό για τέτοιες ενέργειες, συν του ότι πάντα επενδύει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αν δεν ήταν ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να κατεβάσουμε ούτε 11άδα στην εθνική ομάδα.:T:

Εμείς ένα μήτρογλου έχουμε και τον θεωρούμε και λίγο, παρόλο που σκοράρει πάνω-κάτω σε κάθε παιχνίδι. Φαίνεται τους αρέσει πιο πολύ ο Ντιογκο με τις βουτιές του.:rant:

επενδυει σε ελληνες αλλα ο τζορβας παιρνει 200Κ ενω ο γκαλινοβιτς 1.5Μ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.