Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ...........μου σηκωθηκε η τριχα...οποιος φιλαθλος σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να δει οπωσδηποτε αυτο το παιχνιδι...

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

όπως είπα και σε άλλο site έχουν δίκιο το γκόλ ήταν οφσαίντ..αδικήθηκαν τι να κάνουμε...τώρα αν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται...ε τι να πεις...πρέπει να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήριαn και αν χρειαστεί να ζητήσει και ακρόαση θεού (όπως έλεγε και ο μέγας Στράτος Δ.) και αν δεν πετύχει τίποτα τότε, επειδή αδικούνται 10 χρόνια τώρα, ας προσφύγει στα Alien η στο Γαλαξιακό Δικαστήριο μήπως και βρει το δίκιο του...:hang3:

προκαλούν και δεν θα τους βγει σε καλό...

βρηκες και συ τη σωστη εφημεριδα :hehe: οι 5-6 οπαδικες ουτε για κωλοχαρτο δε κανουν...

παντως απο περιεργεια εγω θα θελα να δω 2 σεναρια :

α) στο καραισκακη ο παο χανει καθαρα κ ωραια, τι θα γραψει η πρασινη που μας τα χει ζαλισει με πλατες μαιμουδες κτλ

β)ο παναθηναικος κερδιζει με πετσινοχαλκινο πεναλτι στο 85+, να δω τι θα γινει στα ΜΜΕ/sites/facebook/blogs/...one can only hope :p

ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι γαύροι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία;:wall::tomato::wall:

Ψήνεσαι για ένα banάκι από γαύρο;

Να προσέχουμε τι λέμε παρακαλώ. Εκτός από την εμπάθεια σας σκεφτείτε ότι ο Λάμπης έχει "γάβρους", "βάζελους", "χανούμια" κι ότι άλλο θέλετε.

Όποιος γουστάρει rough talk, στο καφενείο.

ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι κόκκινοι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία;:wall::tomato::wall:

i'm sorry:)

• 2 weeks later...
.....αν πάμε με το Ρέχα και τσούκου τσούκου ball την φουτσίσαμε και θα μαζέψουμε ξανά 3άρες όπως το 94.

o γερμανος σημερα βουλωσε τα στοματα , για να μην πω τπτ χειροτερο, πολλων . ναι μεν , ΑΛΛΑ...

.....αν πάμε με το Ρέχα

Μα με τον Ρέχα πήγαμε, το ξεχάσαμε κιόλας; μόλις λίγα λεπτά μετά το ματς;

και τσούκου τσούκου ball

Μα με τσούκου τσούκου ball πήραμε το Ευρωπαϊκό το 2004, γιατί κολλάμε στο 2008?

Μπράβο στα παιδιά που παίξανε με ψυχή. Δεν το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια αλλά σήμερα το έπραξαν. Ευτυχώς βέβαια που και οι Ουκρανοί βραχυκύκλωσαν μετά το γκολ.

0-1, και η Εθνική στο μουντιάλ!!!!!

Έτσι να πονάει όλους τους "ψευτο-προπονητές του καναπέ" που δεν έχουν μυρωδιά από ποδόσφαιρο.

Αν δεν σας αρέσει να βλέπετε την εθνική, να κλείσετε την τηλεόραση και κάντε κάτι άλλο που να σας ικανοποιεί. Κανείς δεν σας ανάγκασε να παρακολουθείτε...

Αν δεν σας αρέσει να βλέπετε την εθνική, να κλείσετε την τηλεόραση και κάντε κάτι άλλο που να σας ικανοποιεί. Κανείς δεν σας ανάγκασε να παρακολουθείτε...

μέχρι και το ματς με την Ελβετία στο Γ. Καραϊσκάκης, είχα πάει σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν στην Αθήνα. Μετά από εκείνο το ματς, βαρέθηκα να με κοροϊδεύει ο Κατσουράνης ["δεν έχει κόσμο"... βρήκαμε τη δικαιολογία] και όλοι οι άλλοι που κάνουν αγγαρία, και ούτε την τηλεόραση δεν ανοίγω. Ναι προκρίθηκαν, μπράβο τους, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια έδειχναν ότι κάνουν αγγαρία. Ποτέ δεν "απαίτησα" από την ομάδα να νικάει. Αλλά απαιτώ, από τη στιγμή που έδωσα 20€, ακόμη κι αν είμαι ο μόνος που πήγε στο γήπεδο, να τους δω να τρέχουν και να προσπαθούν

deninho Σε αυτό που λες, συμφωνώ εν μέρη!!!

Αλλά δεν μπορούμε να τα βάζουμε ΟΛΑ στο ίδιο καζάνι. Για να υπάρξει πρόκριση κάποιοι "μάτωσαν"... Κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο.

Αυτό που με εκνευρίζει (πραγματικά τρελαίνομαι...) είναι που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε 'σένα) κάθονται από τον καναπέ τους (ζήτημα να έχουν πάει ποτέ γήπεδο να δουν από κοντά) και λοιδορούν παίκτες, ομάδα, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, ακόμα τους τύπους που κουρεύουν το γκαζόν δεν έχουν πιάσει στο στόμα τους. Και αυτό το κάνουν μόνο και μόνο γιατί αυτή είναι η εύκολη λύση.

greekfragma Αφού δεν ενθουσιάστηκες από την αδιάφορη πρόκριση της εθνικής, σημαίνει ότι σου είναι αδιάφορο το θέμα αυτό. Αρά θα ήταν προτιμότερο:

α) Να σπαμάρεις αλλού.

β) Να ανοίξεις κάποιο άλλο θέμα (πχ για γυναικεία πετόσφαιριση).:hmm:

raven_g20 Γενικά σε εκείνο το παιχνίδι η διαιτησία έδωσε ρεσιτάλ.

Αφιερωμένο στους ea6gka, revenant, yanni, KoMM, darien

Πάμε ρε Ελλαδάρα.:woot: Μας περιμένει πολύ μουμουζέλα το Καλοκαίρι:sarcastic:

kourkouti-ethniki-salpingidis-vyntra-charisteas-south-africa.jpg

νταξει κ εγω εχω "παραπονα" απ την ομαδα, μας βγηκε η ψυχη σε εναν ομιλο που θα μπορουσαμε να τερματισουμε με διαφορα πρωτοι αλλα τελικα οδηγηθηκαμε στα μπαραζζζζζ.

δε με ενοχλει το να παιζουμε με 5 στοπερ και 3 μπακ, με ενοχλει οταν η ομαδα αδικει τον εαυτο της..δηλαδη ή δε θα τρεχουν ή θα παιζουν τραυματιες ; Τωρα για ρεχαγκελ κτλ, εγω θα θελα στο μουντιαλ να παμε φουλ ατακ και οτι γινει. εχουμε τους παιχτες να κανουμε παιχνιδι αλλα εφοσον δεν ειμαι αρμοδιος /care :)

αφρικααα ραααααα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.