gilardino Νοέμβριος 8, 2009 #1541 Νοέμβριος 8, 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ...........μου σηκωθηκε η τριχα...οποιος φιλαθλος σεβεται τον εαυτο του, πρεπει να δει οπωσδηποτε αυτο το παιχνιδι...
raven_g20 Νοέμβριος 9, 2009 #1542 Νοέμβριος 9, 2009 όπως είπα και σε άλλο site έχουν δίκιο το γκόλ ήταν οφσαίντ..αδικήθηκαν τι να κάνουμε...τώρα αν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται...ε τι να πεις...πρέπει να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήριαn και αν χρειαστεί να ζητήσει και ακρόαση θεού (όπως έλεγε και ο μέγας Στράτος Δ.) και αν δεν πετύχει τίποτα τότε, επειδή αδικούνται 10 χρόνια τώρα, ας προσφύγει στα Alien η στο Γαλαξιακό Δικαστήριο μήπως και βρει το δίκιο του...:hang3:προκαλούν και δεν θα τους βγει σε καλό...
performer Νοέμβριος 9, 2009 #1543 Νοέμβριος 9, 2009 ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι κόκκινοι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία;
KoMM Νοέμβριος 9, 2009 #1544 Νοέμβριος 9, 2009 βρηκες και συ τη σωστη εφημεριδα οι 5-6 οπαδικες ουτε για κωλοχαρτο δε κανουν... παντως απο περιεργεια εγω θα θελα να δω 2 σεναρια : α) στο καραισκακη ο παο χανει καθαρα κ ωραια, τι θα γραψει η πρασινη που μας τα χει ζαλισει με πλατες μαιμουδες κτλ β)ο παναθηναικος κερδιζει με πετσινοχαλκινο πεναλτι στο 85+, να δω τι θα γινει στα ΜΜΕ/sites/facebook/blogs/...one can only hope
jpavly Νοέμβριος 9, 2009 #1545 Νοέμβριος 9, 2009 ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι γαύροι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία; Ψήνεσαι για ένα banάκι από γαύρο; Να προσέχουμε τι λέμε παρακαλώ. Εκτός από την εμπάθεια σας σκεφτείτε ότι ο Λάμπης έχει "γάβρους", "βάζελους", "χανούμια" κι ότι άλλο θέλετε. Όποιος γουστάρει rough talk, στο καφενείο.
performer Νοέμβριος 9, 2009 #1546 Νοέμβριος 9, 2009 ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι κόκκινοι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία; i'm sorry:)
greekfragma Νοέμβριος 18, 2009 #1550 Νοέμβριος 18, 2009 .....αν πάμε με το Ρέχα και τσούκου τσούκου ball την φουτσίσαμε και θα μαζέψουμε ξανά 3άρες όπως το 94.
ea6gka Νοέμβριος 18, 2009 #1551 Νοέμβριος 18, 2009 .....αν πάμε με το Ρέχα και τσούκου τσούκου ball την φουτσίσαμε και θα μαζέψουμε ξανά 3άρες όπως το 94.o γερμανος σημερα βουλωσε τα στοματα , για να μην πω τπτ χειροτερο, πολλων . ναι μεν , ΑΛΛΑ...
yanni Νοέμβριος 18, 2009 #1552 Νοέμβριος 18, 2009 .....αν πάμε με το ΡέχαΜα με τον Ρέχα πήγαμε, το ξεχάσαμε κιόλας; μόλις λίγα λεπτά μετά το ματς;και τσούκου τσούκου ball Μα με τσούκου τσούκου ball πήραμε το Ευρωπαϊκό το 2004, γιατί κολλάμε στο 2008?Μπράβο στα παιδιά που παίξανε με ψυχή. Δεν το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια αλλά σήμερα το έπραξαν. Ευτυχώς βέβαια που και οι Ουκρανοί βραχυκύκλωσαν μετά το γκολ.
kezm Νοέμβριος 19, 2009 #1554 Νοέμβριος 19, 2009 0-1, και η Εθνική στο μουντιάλ!!!!!Έτσι να πονάει όλους τους "ψευτο-προπονητές του καναπέ" που δεν έχουν μυρωδιά από ποδόσφαιρο.Αν δεν σας αρέσει να βλέπετε την εθνική, να κλείσετε την τηλεόραση και κάντε κάτι άλλο που να σας ικανοποιεί. Κανείς δεν σας ανάγκασε να παρακολουθείτε...
greekfragma Νοέμβριος 19, 2009 #1555 Νοέμβριος 19, 2009 μισό να βάλω τη γάτα μου να κλαίει......από τη συγκίνηση της επιτυχίας
deninho Νοέμβριος 19, 2009 #1556 Νοέμβριος 19, 2009 Αν δεν σας αρέσει να βλέπετε την εθνική, να κλείσετε την τηλεόραση και κάντε κάτι άλλο που να σας ικανοποιεί. Κανείς δεν σας ανάγκασε να παρακολουθείτε...μέχρι και το ματς με την Ελβετία στο Γ. Καραϊσκάκης, είχα πάει σε όλα τα παιχνίδια που έγιναν στην Αθήνα. Μετά από εκείνο το ματς, βαρέθηκα να με κοροϊδεύει ο Κατσουράνης ["δεν έχει κόσμο"... βρήκαμε τη δικαιολογία] και όλοι οι άλλοι που κάνουν αγγαρία, και ούτε την τηλεόραση δεν ανοίγω. Ναι προκρίθηκαν, μπράβο τους, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια έδειχναν ότι κάνουν αγγαρία. Ποτέ δεν "απαίτησα" από την ομάδα να νικάει. Αλλά απαιτώ, από τη στιγμή που έδωσα 20€, ακόμη κι αν είμαι ο μόνος που πήγε στο γήπεδο, να τους δω να τρέχουν και να προσπαθούν
greekfragma Νοέμβριος 19, 2009 #1557 Νοέμβριος 19, 2009 deninho μη μιλάς εσύ.....δεν έχεις μυρωδιά από ποδόσφαιρο.
raven_g20 Νοέμβριος 19, 2009 #1558 Νοέμβριος 19, 2009 απίστευτο σκηνικό με το γκόλ της Γαλλίας...κρίμα ρ γμτ..κ δεν ήθελαν να περάσουν...hate them.. :wall: http://www.youtube.com/watch?v=8TbBonXhTVI
kezm Νοέμβριος 19, 2009 #1559 Νοέμβριος 19, 2009 deninho Σε αυτό που λες, συμφωνώ εν μέρη!!! Αλλά δεν μπορούμε να τα βάζουμε ΟΛΑ στο ίδιο καζάνι. Για να υπάρξει πρόκριση κάποιοι "μάτωσαν"... Κάποιοι λιγότερο κάποιοι περισσότερο. Αυτό που με εκνευρίζει (πραγματικά τρελαίνομαι...) είναι που κάποιοι (και δεν αναφέρομαι σε 'σένα) κάθονται από τον καναπέ τους (ζήτημα να έχουν πάει ποτέ γήπεδο να δουν από κοντά) και λοιδορούν παίκτες, ομάδα, προπονητές, φυσικοθεραπευτές, ακόμα τους τύπους που κουρεύουν το γκαζόν δεν έχουν πιάσει στο στόμα τους. Και αυτό το κάνουν μόνο και μόνο γιατί αυτή είναι η εύκολη λύση. greekfragma Αφού δεν ενθουσιάστηκες από την αδιάφορη πρόκριση της εθνικής, σημαίνει ότι σου είναι αδιάφορο το θέμα αυτό. Αρά θα ήταν προτιμότερο: α) Να σπαμάρεις αλλού. β) Να ανοίξεις κάποιο άλλο θέμα (πχ για γυναικεία πετόσφαιριση). raven_g20 Γενικά σε εκείνο το παιχνίδι η διαιτησία έδωσε ρεσιτάλ. Αφιερωμένο στους ea6gka, revenant, yanni, KoMM, darien Πάμε ρε Ελλαδάρα. Μας περιμένει πολύ μουμουζέλα το Καλοκαίρι
KoMM Νοέμβριος 19, 2009 #1560 Νοέμβριος 19, 2009 νταξει κ εγω εχω "παραπονα" απ την ομαδα, μας βγηκε η ψυχη σε εναν ομιλο που θα μπορουσαμε να τερματισουμε με διαφορα πρωτοι αλλα τελικα οδηγηθηκαμε στα μπαραζζζζζ. δε με ενοχλει το να παιζουμε με 5 στοπερ και 3 μπακ, με ενοχλει οταν η ομαδα αδικει τον εαυτο της..δηλαδη ή δε θα τρεχουν ή θα παιζουν τραυματιες ; Τωρα για ρεχαγκελ κτλ, εγω θα θελα στο μουντιαλ να παμε φουλ ατακ και οτι γινει. εχουμε τους παιχτες να κανουμε παιχνιδι αλλα εφοσον δεν ειμαι αρμοδιος /care αφρικααα ραααααα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.