Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

ωραια τα πρωτοσελιδα σημερα :sick: που ηταν ολοι αυτοι οι αντικειμενικοι τοσα χρονια που εχουν κατασφαχτει ομαδες και ομαδες;

πως γινεται να ειναι πρωτο θεμα το γκολ του μητρογλου που ναι μεν ειναι κανονικο αλλα ειναι απ τις κλασσικες δυσκολες φασεις, και δεν ειναι η διαιτησια στο ματς του αρη;

τελος, ελπιζω να καταλαβουν οι ολυμπιακοι γιατι τοσα χρονια ολοι κανουν QQ οταν εχουν αντιστοιχη διαιτησια.

μα το γκολ του μήτρογλου σωστά δε μέτρησε..........

δεν υπάρχει offside...υπάρχει χέρι στην τελευταία πάσα του dudu και καλά με το κεφάλι....για δέστε καλύτερα:hehe:

http://www.youtube.com/watch?v=geKL4SixmkM&feature=player_embedded

hint 0:59

το διαβασα κ αυτο αλλα δεν ξερω..απ το συγκεκριμενο ριπλει δε φιανεται τοσο καθαρα.

το θεμα ειναι οτι θελουμε 10 ριπλει απο 40 καμερες για τη συγκεκριμενη φαση, και χανεται η ουσια....

τελος, απο αναποδο κορνερ προηλθε το ολο σκηνικο :p

δες και τον παίχτη του Ηρακλή δεξιά από το Dudu τι ζητάει.....

Δες επίσης σε ποιο ύψος φαίνεται να ακουμπάει στο κεφάλι του Dudu....με τη μύτη ή με τα δόντια πρέπει να την βρήκε:p

κοίτα ποιος μιλάει για τον Πρωταθλητή:hehe:

cb275e10ea254373e34c55cb3df7e3c3.jpg

Έγινε επεξεργασία από greekfragma

protathlitis.jpg

:rofl: ε τους γραφικούς:hehe:

όλα αυτά πότε θα τα κόψει κάποιος εισαγγελέας. Κι άντε αυτα είναι γραφικότητες. Κάτι άλλα, όμως, με διαφημίσεις κρασιών ντα πίπα, και άλλες παρόμοιες καφρίλες, που το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν το μίσος μεταξύ των οπαδών, που κανονικά δεν πρέπει να έχουν να χωρίσουν κάτι, πρέπει να τσεκουρώνονται.

Από τα 60 λεπτά που που είδα από το χθεσινό ματς (αποκοιμήθηκα λίγο αφότου μπήκε ο Σοϊλέδης), το μόνο που μου έμεινε ήταν η αρκετά καλή παρουσία του Φετφατζίδη, και η καλή παρουσία του Νικλιτσιώτη. Έδειξαν ότι έχουν προσόντα, και είναι κρίμα που έπρεπε να είναι εκτός 7 παίκτες για να πάρουν ευκαιρία να παίξουν [κάτι παρόμοιο γίνεται και σε όλες τις ελληνικές ομάδες, της Σούπερ Λίγδας, πλην της Ξάνθης]

ελα ρε τι κοιταμε τις οπαδικες...κ του βαζελου τα ιδια ***** ειναι...κ γω παλια οταν ημουν 15 χρονων επαιρνα ντερμπι κ σπορταιμ, τη μια να μου ανεβασει το ηθικο και την αλλη να μου πει τι εγινε στ αληθεια :hehe:

το υπεργραφικο ειναι που φωναζει ο οσφπ για διαιτησια και βαρεθηκαμε....τι βαρεθηκε; την αβαντα; :hehe: επισης, θελω να δω αν θα υπαρξει τιμωρια για τα αντικειμενα κ τα βρισιδια στο τελος. γιατι 100κ οσο τιμια λεφτα κ αν ειναι, σε ομαδες οπως οσφπ και παο δε κανουν τπτ....βαλε εκει 1 μυριο να δουμε αν θα ξανακανουν τιποτα οι "οργανωμενοι"...

και αμα ξαναγινουν, στο ψαχνο, χασε 20 βαθμους και ch-l/uefa...μονο ετσι θα μαθουμε.

που το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν το μίσος μεταξύ των οπαδών, που κανονικά δεν πρέπει να έχουν να χωρίσουν κάτι, πρέπει να τσεκουρώνονται.

...ειπε ο ανθρωπος που αγαπαει (και) την Ρεαλ και χαθηκε μεσα στην ομιχλη... :p

• Like 3

Spain-nazi-001.jpg

^αυτό είναι το πραγματικό μου πρόβλημα με την (Real) Madrid. και η σχέση αγάπης που έχουν με το βασιλιά της Ισπανίας :p

Κατά τα άλλα, δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κάποιον οπαδό της Μαδρίτης, και κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο, αν σκεφτείς ότι απέχω μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα, και μερικές δεκαετίες από ότι έγινε και προκάλεσε το μίσος.

Θα μου πεις, αν είναι έτσι γιατί είμαι μέλος στο FC Barcelona. Αρκετοί λόγοι, μεταξύ των οποίων:

* Δημοκρατικότητα συλλόγου. Έχω δικαίωμα να ψηφίσω και τον πρόεδρο/το πρόγραμμα που με εκφράζει, έχω δικαίωμα να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος/μέλος του ΔΣ

* Δεν είναι εταιρία, αλλά αθλητικός σύλλογος, που σημαίνει ότι κανείς δε βάζει λεφτά από τη τσέπη του, και επομένως δεν έχει το FCB τσιφλίκι του [και ούτε δίνω τα λεφτά μου σε κανέναν μεγαλομέτοχο]

* Κοινωνικά προγράμματα [πριν από τη συνεργασία με τη Unicef, μέσω του Fundacio Barcelona δινόταν ποσοστό του προϋπολογισμού του FCB, και γινόταν κοινωνικό έργο ανά την υφήλιο [σχολεία σε Βοσνία, Μεξικό, υποτροφίες για φοίτηση στο Παν/μιο της πόλης της Βαρκελώνης κ.α.]

* Υποστήριξη σε ένα μεγάλο σύλλογο, το ποδοσφαιρικό τμήμα του οποίου, αρκετές φορές στην ιστορία του, και 4 φορές όσο ζω, έχει παίξει αυτό που λένε "Joga Bonito"

and the list goes on.

όπως είπα και σε άλλο site έχουν δίκιο το γκόλ ήταν οφσαίντ..αδικήθηκαν τι να κάνουμε...τώρα αν έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται...ε τι να πεις...πρέπει να προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήριαn και αν χρειαστεί να ζητήσει και ακρόαση θεού (όπως έλεγε και ο μέγας Στράτος Δ.) και αν δεν πετύχει τίποτα τότε, επειδή αδικούνται 10 χρόνια τώρα, ας προσφύγει στα Alien η στο Γαλαξιακό Δικαστήριο μήπως και βρει το δίκιο του...:hang3:

προκαλούν και δεν θα τους βγει σε καλό...

βρηκες και συ τη σωστη εφημεριδα :hehe: οι 5-6 οπαδικες ουτε για κωλοχαρτο δε κανουν...

παντως απο περιεργεια εγω θα θελα να δω 2 σεναρια :

α) στο καραισκακη ο παο χανει καθαρα κ ωραια, τι θα γραψει η πρασινη που μας τα χει ζαλισει με πλατες μαιμουδες κτλ

β)ο παναθηναικος κερδιζει με πετσινοχαλκινο πεναλτι στο 85+, να δω τι θα γινει στα ΜΜΕ/sites/facebook/blogs/...one can only hope :p

• Like 1

ρε τι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ειναι αυτοι οι γαύροι;ΤΟΛΜΟΥΝ και μιλούν για διαιτησία;:wall::tomato::wall:

Ψήνεσαι για ένα banάκι από γαύρο;

Να προσέχουμε τι λέμε παρακαλώ. Εκτός από την εμπάθεια σας σκεφτείτε ότι ο Λάμπης έχει "γάβρους", "βάζελους", "χανούμια" κι ότι άλλο θέλετε.

Όποιος γουστάρει rough talk, στο καφενείο.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.