Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αβραάμ το είχε παίξει όβερ :hehe:

100% :rofl:

σήμερα τα παλικάρια με τη μπάλα που έπαιξαν είπαν το αυτονόητο στο Ρεχάγκελ.

"Μάζευτα και δρόμο.ως εδώ"

Διαφωνώ. Σήμερα τα παιδιά ρώτησαν τον κόσμο στις κερκίδες

"Τι ήρθατε να κάνετε εδώ;"

Πάμε γερά ρε Ελλαδάρα....:yes2:

Και στις χαρές και στα δύσκολα μαζί!!!

Παλι υπερβολικοι , δλδ τι να πας να δεις με το λουξεμβουργο? και σε ενα γηπεδο 80.000 θεσεων , πως να γεμισει σε ενα τετοιο παιχνιδι

το παλικαρακι που επεσε 2-3 φορες με τη σχαρα επρεπε να φυγει απ το α ημιχρονο.......πολυ ξυλο

Εγώ θέλω να σταθώ στην απαράδεκτη συμπεριφορά των δημοσιογράφων που εδώ και καιρό προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα Ρεχαγκελ, με αποκορύφωμα εχθές το βράδυ.

Είμασταν ισοπαλία και έκραζαν, προηγηθήκαμε 1-0 τα ίδια, βάλαμε και 2ο γκολ και αυτοί το βιολί τους λες και ήταν μιλημένοι εξαρχής. Δηλαδή τι ήθελαν να τρέχουν και να κοπιάσουν με τους Λουξεμβούργιους ξυλοκόπους για να κερδίσουν 10-0 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι; Εδώ έτσι νοχελικά που παίζαμε φύγαμε με μόνο 2 τραυματισμένους, φανταστείτε να έπαιζαν με ποιο πολύ πάθος.

ελπιζω να ειχαμε σκαουτερ σ αυτο το παιχνιδι, θα θελα πολυ τους 2 στοπερ στην ομαδα μου.

σήμερα το βράδυ, στις 23.00, Βαλένθια - Μπαρσελόνα, Live@ΣΚΑΪ :D Άντε να δούμε λίγη μπαλίτσα, γιατί μια η Εθνική, μια ο Ολυμπιακός, θα ξεχάσουμε πως κλοτσάνε το τόπι :D

σήμερα το βράδυ, στις 23.00, Βαλένθια - Μπαρσελόνα, Live@ΣΚΑΪ :D Άντε να δούμε λίγη μπαλίτσα, γιατί μια η Εθνική, μια ο Ολυμπιακός, θα ξεχάσουμε πως κλοτσάνε το τόπι :D

Το βλέπω τώρα μέσω ΣΚΑΙ HD στο Internet.

Ολυμπιακός vs (Σταντάρ Λιέγης & διαιτησία) 2-1!!!!!!!!!!!

Υπάρχει θεός:magic:

μια χαρά ήταν η διαιτησία.....ξέχασα όμως.....μερικά τζαρτζαρίσματα στην Ελλάδα θα τα δίναν φάουλ και κίτρινες υπέρ του θείου.;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.