Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πέμπτη πρωί βλέπω να ψάχνει ομάδα ο Κετσπάγια :p
Ξέρεις τι δεν μ' αρέσει στον φετινό Ολυμπιακό; Η μιζέρια της διοικησης, η οποία υπήρχε εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εφέτος έχει παραγίνει.

Θα σας πω την προσωπική μου άποψη όπως την είχα πει από τον Ιούνιο.

Ο Πρόεδρος δεν θέλει να βάλει πλέον λεφτά στην ομάδα (το έχει καταλάβει και η κουτσή Μαρία). Από την άλλη όμως δεν θέλει να την πουλήσει γιατί είναι μια καλή μπιζνα που του αποφέρει κέρδη και δόξα.

Αφού λοιπον δεν θέλει να βάλει χρήματα και να ενισχύσει την ομάδα, προσλαμβάνει τον Κετσπαγια που του είναι οικονομικός και του χεριού του.

Ο Κετσπαγια επειδή είναι φιλότιμος και επαγγελματίας, παίρνει όλη την ευθύνη για τις επιλογές που έγιναν στην ομάδα, αφενός μεν για να μην δημιουργήσει κόντρα με τους διοικούντες, αφετέρου για να δείξει ότι έχει πίστη στους ποδοσφαιριστές του.

Εφέτος παιδιά δεν φταίει ο Κετσπάγια, ή ο κάθε Κετσπάγια που θα μπορούσε να ήταν στην θέση του προπονητή. Φταίει καθαρά η διοίκηση που έδειξε πρωτοφανή αδιαφορία. Δείτε τις περίπτωσεις Leto και Darbieshire που ενώ τους έχεις πάρει δανεικούς, που σε έχουν ξελασπώσει πάμπολλες φόρες, που ο κόσμος τους γουστάρει, που τους πουλάνε οι ομάδες τους κοψοχρονια. Η διοίκηση ούτε καν μπαίνει στον κόπο να κάνει μια πρόταση της προκοπής για να τους πάρει και αρχίζει αυτά τα φτηνιάρικα παζάρια των +-500.000 ευρό που μόνο εκνευρισμούς προκαλούν παρά συμφωνίες. Βέβαια τον Darbieshire τον κρατήσαμε γιατί καμία ομάδα δεν μπήκε στο παιχνίδι, αλλιώς.....

Έπειτα πάει η διοίκηση και πουλά τον Belluchi και κανένας ολυμπιακάρας δεν βγήκε να πει τίποτα! Τραγικό; Τους ήταν μισοριξία έλεγαν... άρα μην βγαίνουν τώρα και λένε γιατί δεν είναι "δημιουργικός" ο Ολυμπιακός ή γιατί δεν μπορεί να πιέσει ψηλά τους αντίπαλους.

Τέλος μένει ένα μήνα πρίν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου χωρίς αριστερό χάφ, και δεν κάνει μεταγραφή γιατί δήθεν θέλει να ψωνίσει από το ψηλό ράφι (βλέπε Manchini), αλλά από την άλλη δεν θέλει να δώσει 6Μ για τον Mark Gonzales. (Μας δουλεύουν κιόλας)

Για όλα αυτά ο Πρόεδρος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι έχουμε οικονομικά προβλήματα. Έτσι άρχισαν να εμφανίζονται (δειλά στην αρχή και δημόσια στο τέλος), επιχειρηματίες (βλέπε Μαρινάκης ή οι αδερφοί Αγγελόπουλοι) που ήθελαν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα. Τι έκανε η διοίκηση; Τους έκλεισε την πόρτα με το καλημέρα.

Όσο λοιπόν η ομάδα αντιμετωπίζεται σαν εταιρία και νοίαζεται μόνο για το καλό το δικό της και όχι της ομάδας, θα εξακολουθούμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Σόρι αν σας κούρασα, αλλά είμαι πολύ πικραμένος με την όλη κατάσταση και δυστηχώς για άλλη μια χρονιά θα βρούμε το εξιλαστήριο θυμα στο λάθος πρόσωπο (Κετσπάγια), και όχι στον πραγματικό υπαίτιο.

Το μεγαλύτερο -αγωνιστικό- λάθος του Ολυμπιακού φέτος, ακούει στο όνομα Λέτο...

Καλος παιχτης ο Leto ρε συ αλλα οχι και ετσι..θα διαφωνησω εδω..η διοικηση φταιει που αφησαν την ομαδα ετσι γυμνη..

Μεριδιο ευθυνης εχει και η καραφλη @ηδι@ ομως..ασε που δεν ξερει που ηρθε το ατομο..αν δειτε τις δηλωσεις του μετα το παιχνιδι με την Καβαλα..

εγω ειμαι υπερ της αποψης ο προπονητης να κρινεται το λιγοτερο σε 2 χρονια. εχει τελειως αλλη φιλοσοφια ο τιμουρ απ τον ερνεστο, και η ανορθωση μπορει να μην επαιζε το καλυτερο τοπι, αλλα σιγουρα ειχε Ομαδα, φοβερα σφιχτη,με αλληλοκαλυψη,πειθαρχια 100%.

και σκεφτειτε με τι παιχτες ετσι...

Το λάθος δεν είναι που έδιωξαν τον λέτο, αλλά που δεν πήραν άλλον στη θέση του.

τι εκανε το παλικαρι...

ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να δω πλεον τενις?απο τοτε που σταματησε το eurosport στο ελλαντα εχω χασει επαφη

http://www.sportnet.gr/report.php?id=198549

Νάτα νάτα...

Όπως τα είχα προβλέψει, βρέθηκε ο ένοχος, στο πρόσωπο του Κετσπάγια.

Γιατί αυτός φταίει που δεν αγόρασε τον Λέτο, γιατί αυτός δεν έβαλε χρήματα στην ομάδα και θα καταντήσει με λίγο να παίζει με αριστερό χάφ τον Πάντο.

Και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι αντί να πάει στου Ρέντη να μιλήσει με προπονητή και παίκτες (όπως θα έπρεπε να γίνει σε έναν υγειή σύλλογο), παει και μιλάει και βγάζει αποφάσεις με τους οργανωμένους του Ολυμπιακού (τον Τσουκαλά, τον Μπαμπη τον σουγία, τον Τάκη τον πεταλούδα κοκ).

Ντροπή! Με αυτή την λογική δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. :TD:

Στο καλο!Αν και δεν ηταν οτι καλυτερο να τον διωξεις πριν απο ενα τοσο σημαντικο παιχνιδι..οπως ειναι της Τεταρτης..

τι εκανε το παλικαρι...

ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να δω πλεον τενις?απο τοτε που σταματησε το eurosport στο ελλαντα εχω χασει επαφη

το παλικάρι όμως έχασε από τον Del Potro στον τελικό...κρίμα ρε γμτ και θα έσπαγε και άλλα ρεκόρ...παραμένει πάντως ένας από τους καλύτερους τενίστες ever...

και θα πάει με Μπάντοβιτς-Νινιάδη στο ματς με την Αλκμααρ; Πάνω που το είχα αποφασίσει να παω να δω το Ιντερ - Μπαρσελόνα, μπαίνω σε δίλημμα καθώς ο Ολυμπιακός μπορεί να παρουσιαστεί ως ακόμη καλύτερο τσίρκο :p

Δεν την παλεύει καθόλου ο Κόκκαλης, διώχνει τον προπονητή όταν ακολουθούν Άλκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρσεναλ.

Αν και δεν συμπαθούσα τον Κετσπάγια, μεγαλύτερη ευθύνη είχε η διοίκηση που δεν έκανε τις μεταγραφές παρά αυτός.

Εγώ είμαι σε άλλο δίλλημα. Να παίξω το ΟΣΦΠ-Αλκμαρ χ ή 2; :daisy:

Ο Πρόεδρος δεν θέλει να βάλει πλέον λεφτά στην ομάδα (το έχει καταλάβει και η κουτσή Μαρία). Από την άλλη όμως δεν θέλει να την πουλήσει γιατί είναι μια καλή μπιζνα που του αποφέρει κέρδη και δόξα...

...κι επειδη επηρρεαζει εμμεσα πολυ κοσμο(aka ψηφοφορους) ποτε κανεις δεν προκειται να τα βαλει μαζι του,οσο εχει απο πισω του 2-3 εκατομμυρια "επιστημονες"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.