Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

αουτς απλα....η φωτο αυτη τη φορα αρκουσε, πρωι πρωι δεν αντεξα να δω το βιντεο.

μακρια απο μας παντως...αντε, μακρια κ απ το γαυρο !

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

http://contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Arsenal/248714.html

Ωραίος κανόνας !!! Τόσο δύσκολο είναι να βλέπει το replay o 4ος και να ενημερώνει τον διαιτητή επι τόπου; Κατόπιν εορτής τι να το κάνεις;

Αλλά να μην χαθεί η "μαγεία" του ποδοσφαίρου....

ωραία μεταγραφή ο Μπιγκ Μακ :T:

Άσχετο με τα της μπάλας. Γρωνίζει κανείς πότε αρχίζουν Euroleague & Α1?

λυπάμαι αλλά το γήπεδο της Καβάλας μου πέφτει μακριά.

επίσης νομίζω οτι μπορώ άνετα να σου αντιστρέψω την πρόταση "εξυπνάδας" να γίνεις και συ Skoda Ξάνθη από Ολυμπιακός αν θυμάμαι καλα?

hey, chill out gals

ΥΓ Ο κύριος από πάνω με το δύσκολο νικ, αν θυμάμαι καλά είναι Ηρακλής. Σωστά;

Εγω Ολυμπιακος? , το εχεις χασει παντελως φραγμα :...:

δε πειράζει...άλλοι έχουν κενά μνήμης άλλοι έχουν κενά στον τρόπο έκφρασης.

ωραία μεταγραφή ο Μπιγκ Μακ :T:

Άσχετο με τα της μπάλας. Γρωνίζει κανείς πότε αρχίζουν Euroleague & Α1?

Euroleague επί της ουσίας στις 21 Οκτ. ( γίνεται ένας μόνο αγώνας στις 15 του μηνός ).

Για την Α1 δεν ξέρω, λογικά αρχές Οκτώβρη.

Τι γυφτος ειναι αυτος ο προεδρ αςς? :tomato:

Γιατι δεν βγηκε να πει "Μαγκες δεν παιζει μια,αμα θετε παιχτη βαλτε ο καθενας απο 10Ε στον Χ λογαριασμο?"

Και βγαινει μετα ο αλλος στο καναλι και λεει, με το συστημα που παιζει ο Μητσικωστας,δεν χρειαζεται η ομαδα αριστερο χαφ :slap:

Πόσο χαζός μπορεί να είναι ο πατέρας μου που αντί να με πάει μικρό να μάθω μπάλα, με πήγε να μάθω κολύμπι;

Δε χρειάζεται να πω πολλά. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

http://www.sport-fm.gr/videos/822

Αν την άλλη φορά κατεβάσει 10 αμυντικογενείς παίκτες ο Ρεχάγκελ, θα το πάρουμε το χ, ή μπα; Έλεος, 7 αμυντικογενείς [Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μόρρας, Κυργιάκος, Βυντρίνιο, Πατσατζόγλου, Κατσουράνης], και 3 επιθετικούς. Πως θα κάνει παιχνίδι μια ομάδα χωρίς ένα δημιουργικό χαφ?

Λογικό κι επόμενο ήταν να χάσουμε, ανεξάρτητα από την μπαρούφα του Ντεαποτέτοιου...

Κοίτα όπως πήγε το παιχνίδι καλά έκανε και έκλεισε την ομάδα πίσω και να παιζει με αντεπιθέσεις. Παίζοντας με 10 παίκτες και με έκδηλο εκνευρισμό δεν θα μπορούσε να κάνει παιχνίδι η ομάδα.

Έμένα αυτό που με εκνεύρισε είναι η μανία του Blatter (Πρόεδρος της FIFA και Ελβετός στην καταγωγή) να σπρώχνει την ομάδα του σε κάθε muntial με οποιοδήποτε τρόπο.

Το '06 σε παιχνίδι μπαραζ Ελβετίας-Τουρκίας, δώθηκε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των Ελβετών, με τα γνωστά επακόλουθα (ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών στην φισούνα και τιμωρία της Τουρκίας).

Το '09 στο παιχνίδι με την Έλλάδα έκανε πάλι τα ίδια αφήνοντας της εθνική με 10 παίκτες.

Κοινός παρανομαστής και στα δύο αυτά ματς, ήταν αφενός ότι ήταν παιχνίδια πρόκρισης της Ελβετίας στο μουντιαλ, και αφετέρου ο διαιτητής, που τυχαίνει κατά περίεργο τρόπο να είναι ο ΙΔΙΟΣ!!!!!

Frank De Bleeckere (born 1 July 1966 in Oudenaarde) is a Flemish football referee.

His career is currently in jeopardy' date=' after the controversial send off of a Greek defender (Vyndra) in the 2010 World Cup qualifier match between Switzerland and Greece (05/09/2009). De Bleeckere is currently suspended until FIFA's disciplinary committee meets on Friday the 18th of September. It is rumorred that the punishment may result in a 2-year ban from international refereeing (citation required). He should go back to his village instead being a referee...[/i']

Χωρίς σχόλια.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.