sstav Αύγουστος 19, 2009 #1082 Αύγουστος 19, 2009 μα δε γίνεται να κάνεις πειράματα 2 μέρες πριν τον αγώνα και ακόμα να ψάχνεσαι...........σημαίνει οτι δεν έχεις ιδέα που πάνε τα τέσσερα......έπρεπε να είχε κατασταλάξει πριν το ΣουΚου και να τους σκίσει στην ανάλυση του τι θα κάνει ο καθένας 5μέρες σερί.σίγουρα πάντως και γω θα κράξω αφού δω ενδεκάδα στις 21:40......αλλά έχει φοβηθεί το μάτι μου.O τυπος είναι επικίνδυνος....νιόπλιας τώρα πριν χαθεί και αυτό το πρωτάθλημα από Νοέμβριο...τα λέει τώρα και ο Γκμοχ στην ΝΕΤ
HotPeanut Αύγουστος 19, 2009 #1083 Αύγουστος 19, 2009 Φώναζε στον Μάτος για το γκολ που φάγαμε. Ρε άσχετε, έχει να παίξει από πέρυσι και θέλεις να σου παίξει και μπάλα; :sick:
KoMM Αύγουστος 19, 2009 #1085 Αύγουστος 19, 2009 που ναι τα μπακ οεο ? για κυκλοφορια δε συζητω, τουλαχιστον 2 επιπεδα πιο κατω.
gilardino Αύγουστος 19, 2009 #1087 Αύγουστος 19, 2009 Πάμε για εργοτέλη τώρα! :crazy_pilot: τι εννοεις;παμε να χασουμε κι απ τον εργοτελη;:dance3:
pastelidis.n.s. Αύγουστος 19, 2009 #1089 Αύγουστος 19, 2009 Στειλτε το Βυντρα στα Συνορα να φυλαει τις μπεκατσες...!!!!!
HotPeanut Αύγουστος 19, 2009 #1090 Αύγουστος 19, 2009 Τεν Κάτε: "Ήμασταν άτυχοι..." Αυτό είπε; Αλλά απο την άλλη τι να πει; ότι δεν έχουμε παίχτες; θα φύγει νύχτα αν το κάνει. τι εννοεις;παμε να χασουμε κι απ τον εργοτελη; Αμφιβάλλεις;
ea6gka Αύγουστος 19, 2009 #1091 Αύγουστος 19, 2009 Εκτος του βυντρα και ζιλμπερτο (αληθεια και μα τη παναγια , τι κανει στο γηπεδο και στην ομαδα αυτο το παλικαρι? οχι παλτο , ενας γαιδαρος γεματος απο παλτα ειναι...)οι αλλοι δεν ειναι και για κλωτσιες...μπα φιλος προπονητη δεν εχετε (γμτ μια ζωη πασχετε απο προπονητες με εξαιρεση κανα2
KoMM Αύγουστος 20, 2009 #1092 Αύγουστος 20, 2009 μη το μαξαρεις με το ζιλμπερτο.μια χαρα παιχνιδι εκανε για τη θεση του. τα λαθη τα κανανε τα 2 μπακ σε ολα τα γκολ -ιμο- αφου και στα 3 απ τα πλαγια ξεκινησε η σεντρα-κοντρα-τριπλα και απλα δεν υπηρχαν εκει. τωρα αν η μπαλα περναει κατω απ τα ποδια του σιμαο ή του ζιλμπερτο λιγα λεει, το θεμα ειναι πως εφτασε μεχρι εκει.δεξι μπακ απλα δεν εχουμε.
pank Αύγουστος 20, 2009 #1093 Αύγουστος 20, 2009 Κι΄εγω αυτό που λέει ο Komm είδα. Μέχρι χθες νόμιζα ότι το πρόβλημα το έχετε στο κέντρο της άμυνας. Τώρα είδα ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στα πλάγια μπάκ. Δεξί δεν υπάρχει, και ο Σπυρόπουλος μοιάζει διάφανος ανασταλτικά. Βέβαια παίζατε και με την Atletico... btw παρηγορηθείτε με τη γραμμή άμυνας της ομάδας μου στο επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς : Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Κουτρουμάνος:hang3: Αν αυτοί οι παίκτες δε φόραγαν τη βαριά (για τα Ελληνικά δεδομένα) φανέλα της ΑΕΚ, πιστεύω πως η ομάδα τους θα ήταν από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας της Superleague. Είμαι μεγαλούτσικος και θυμάμαι αμυδρά και την εποχή Ζαφειρόπουλου, αλλά τόσο κακό έμψυχο δυναμικό δε νομίζω πως ξαναείχαμε. Υ.Γ. : Μας γλύτωσε η Dinamo Zagreb από τον Δημητράκη τον Παπαδόπουλο. Να δω ποιος θα μας γλιτώσει από το Γκούμα τώρα. Οχι δεν εχω καλύτερο για να προλάβω όποιον ρωτήσει
Arxagelos Αύγουστος 20, 2009 #1094 Αύγουστος 20, 2009 1ον Να πούμε για τα χάλια του Γαύρου πρώτα, αν είναι δυνατόν να κερδίζεις με 0-2 με την ψυχή στο στόμα με ένα 2ο γκολ καθαρό επιθετικό και να βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες με τίτλους "Ο Βασιλιάς" ¨Αυτός είναι ο Ευρωπαϊκός Ολυμπιακός" και άλλες τέτοιες αηδίες που μόνο εμετό προκαλούν. Ο ολυμπιακός κέρδισε με ανύπαρκτη ανάπτυξη και 1000 δυο προβλήματα σε κέντρο και στην ανικανότητα του αντιπάλου απο το ένα μέτρο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Και επιπλέον βγαίνουν και λένε "Δικαιώνεται ο Κόκκαλης για την επιλογή Κετσπάγια!!!"Καλά ρε είναι σοβαροί? με πια ομάδα νομίζουν οτι παίζανε? Τεσπ θα δούμε στην πορεία. 2ον Πάμε στον παναθηναϊκό που για ακόμα μια φορά προδόθηκε απο την άμυνα και το τέρμα. Εγώ είμαι πολύ τσατισμένος με Γκαλίνοβιτς και Ματτος. Ο μεν πρώτος αν δεν φέρει λάθος στο 2ο γκολ στην εξωτερική γωνία φέρει σίγουρα στο 3ο που το "έπνιξε" μιας και η μπάλα δεν πήγε γωνία και μπορούσε να το βγάλει. Μπράβο στον Ζιλμπέρτο για πρώτη φορά τον είδα να αποδίδει στην θέση που τον έβαλε, ουκ ολίγες φορές έσβησε τον αντίπαλο, μάλλον εκεί θα πρέπει να παίζει. Απορώ με μερικούς που τον κράζετε? Το βλέπετε το παιχνίδι ή αγναντεύεται τα πιπίνια?Γενικά μπορούσαμε και καλύτερα αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το μαμότο που μας εκνευρίζει.
charly13 Αύγουστος 21, 2009 #1095 Αύγουστος 21, 2009 1ον Να πούμε για τα χάλια του Γαύρου πρώτα, αν είναι δυνατόν να κερδίζεις με 0-2 με την ψυχή στο στόμα με ένα 2ο γκολ καθαρό επιθετικό και να βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες με τίτλους "Ο Βασιλιάς" ¨Αυτός είναι ο Ευρωπαϊκός Ολυμπιακός" και άλλες τέτοιες αηδίες που μόνο εμετό προκαλούν. Ο ολυμπιακός κέρδισε με ανύπαρκτη ανάπτυξη και 1000 δυο προβλήματα σε κέντρο και στην ανικανότητα του αντιπάλου απο το ένα μέτρο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Και επιπλέον βγαίνουν και λένε "Δικαιώνεται ο Κόκκαλης για την επιλογή Κετσπάγια!!!"Καλά ρε είναι σοβαροί? με πια ομάδα νομίζουν οτι παίζανε? Τεσπ θα δούμε στην πορεία. 2ον Πάμε στον παναθηναϊκό που για ακόμα μια φορά προδόθηκε απο την άμυνα και το τέρμα. Εγώ είμαι πολύ τσατισμένος με Γκαλίνοβιτς και Ματτος. Ο μεν πρώτος αν δεν φέρει λάθος στο 2ο γκολ στην εξωτερική γωνία φέρει σίγουρα στο 3ο που το "έπνιξε" μιας και η μπάλα δεν πήγε γωνία και μπορούσε να το βγάλει. Μπράβο στον Ζιλμπέρτο για πρώτη φορά τον είδα να αποδίδει στην θέση που τον έβαλε, ουκ ολίγες φορές έσβησε τον αντίπαλο, μάλλον εκεί θα πρέπει να παίζει. Απορώ με μερικούς που τον κράζετε? Το βλέπετε το παιχνίδι ή αγναντεύεται τα πιπίνια?Γενικά μπορούσαμε και καλύτερα αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το μαμότο που μας εκνευρίζει.+13
winters Αύγουστος 24, 2009 #1098 Αύγουστος 24, 2009 Τηρήθηκε το fair play ή όχι;http://www.youtube.com/watch?v=MYSt13Bc7UQ
KoMM Αύγουστος 25, 2009 #1100 Αύγουστος 25, 2009 κριμα που δεν ειδαμε ματς....μας σκοτωσε το γκολ στο 4
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.