deninho Σεπτέμβριος 4, 2014 #10121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Μπουρούσης για πολύ ξύλο. IQ μηδέν, κι αυτό γιατί δεν πάει στα αρνητικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 4, 2014 #10122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 μιλάει ο μπουρούσης και ψάχνω να βρω τον δημοσιογράφο.. ο τύπος σκύβει για να ακούσει τι του λέει Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 4, 2014 #10123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Καλα αμα γινοταν κανα αστειο στο "6-16" με εκεινο τον Καρπαζο-πως-διαολο-τον-λενε θα ξενερωνα τερμα. Αυτος ο Μπουρουσης τα τελευταια χρονια οσο και να μου αρεσει, παντα θυμαμαι το τηλεφωνημα στον Ψωμιαδη -"Κυριε Μακη, μου τελειωσε το φαρμακο" Ξεπατωθηκε παντως σημερα με 15reb. Αντε να δουμε και τους Σερβοι... Απο τοτε με τον Ντανιλοβιτς στο ΟΑΚΑ δεν τους χωνευω μια!! Εχει να πεσει τρελλη χρστπνγ (αφου ειναι κι αυτοι ορθοδοξα αδερφια μας ) στο ματς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 4, 2014 #10124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Άλλο ενα ωραίο παιχνίδι, ο Μπουρούσης παρα τη βλακεία που έκανε επαιξε πολύ καλά. Γενικώς παιζουν ωραίο μπασκετ. Ο Αντετοκουμπο θα κανει παπάδες σε 2-3 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 4, 2014 #10125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Πολύ καλά στατιστικά και παιχνίδι από τον Μπουρούση, αλλά παραλίγο να σερβίρει το ματς στην Αργεντινή με μια και μόνη κίνηση.Πολύ χάρηκα όμως που η Εθνική σε αντίθεση με το παρελθόν δεν μάσησε σε εκείνο το σημείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 4, 2014 #10126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Καλα μια τεχνικη πηρε χαλαρωστε,δεν πηγε να βαλει καλαθια στο δικο μας καλαθι.Ηταν συγκλονιστικός σημερα ο τυπος.Και ο Ιαν τον θαψαμε πριν αλλα βοηθησε οταν χρειάστηκε.Φοβερτο ματσ γενικαΚαι εκεινος ο Nick Basket..eee...τι του εκαναν στην αμερικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 4, 2014 #10127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Αυτος ο Μπουρουσης τα τελευταια χρονια οσο και να μου αρεσει, παντα θυμαμαι το τηλεφωνημα στον Ψωμιαδη -"Κυριε Μακη, μου τελειωσε το φαρμακο" Ποιος δε θα ήθελε τέτοια σχέση με τον πεθερό του?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 4, 2014 #10128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2014 Ποιος είπε ρε ότι ο Κομπότης δεν είναι τίμιος; Έ;Κομπότης: «Δεν υπήρξε καμία απειλή σε Καπό» | gazzetta.grΩρίστε ο άνθρωπος. Έλαμψε η αλήθεια. Σοβαρά τώρα. Με το που βλέπεις μια τέτοια φάτσα, πριν σου πει καν ότι είναι "παράγοντας" στο ποδόσφαιρο, έχεις ήδη σχηματίσει μια Α χείριστη άποψη. Όταν σου πει δε ότι ασχολείται, το Α γίνεται Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 5, 2014 #10129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Όχι Κατσουράνη με Σερβία! - Viral - Viral Video | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Σεπτέμβριος 5, 2014 #10130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 Στον Σαρρή ο Μαρινάκης! - Contra.gr - Live Sports Magazinehahahaha... το απόλυτο troll!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 5, 2014 #10131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SDsSuvnwt2U]Mutaz BARSHIM 2.43! (High Jump) Brussels 2014 Diamond League - 2nd highest man of ever! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Σεπτέμβριος 6, 2014 #10132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2014 Πήραμε για 3 φορά την τελευταία εβδομάδα το Ευρωπαικό στο Μπάσκετ.Αύριο κάτι μου λέει ότι θα ξαναβγούμε 2οι στο παγκόσμιο. ΝΕΡΙΤ τσ σπάς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 7, 2014 #10133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 και τους αμερικανούς τους έχουμε διαλύσει και γω δεν ξέρω πόσες φορές.... παντως για σήμερα φοβάμαι την περίπτωση που βρεθούμε σε μέρα που δεν σου βγαίνει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 7, 2014 #10134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Θα έχουμε να λέμε ότι παίξαμε με τον ποιο δύσκολο 4ο ομίλου μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Σεπτέμβριος 7, 2014 #10135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Μας ζορίζουν άσχημαΔεν ξέρω αν το έχουμε. Όχι ότι θα το παρατήσουμε αλλά μοιάζει να μην μπορούμε να βρούμε το κουμπί τους. (+ το ότι τους ψιλοέχει ανοίξει και λίγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 7, 2014 #10136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Άντε και του χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 7, 2014 #10137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 (edited) Σιγά ρε! Ποιου χρόνου. 21.45 Παίζουμε με Ρουμανία!Βασικά ξεχάσαμε την άμυνα στο ξενοδοχείο μ' φαίνεται. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2014 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 7, 2014 #10138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Τους εχει ανοιξει παντως.Οτι κοπανανε μπαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Σεπτέμβριος 7, 2014 #10139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Ελπίζω στην επόμενη διοργάνωση να έχουμε περισσότερες επιλογές στο 5 γιατί χρειάζεται ποιοτικές ανάσες ο Μπουρούσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 7, 2014 #10140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2014 Καλά, πως επιτρέπει το ΕΣΡ τέτοια πράγματα σε ώρες που βλέπουν και μικρά παιδιά;https://vine.co/v/OzzHlHvJg5q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts