Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Lakers να το δεχτώ, Spurs Γιατί ρε μλκ?

Απο την εποχη του "Ναυαρχου" (μαμω το μνι που τον πεταγε) που εβγαινε και εκανε δηλωσεις "καλα κανει η αμερικη και βομβαρδιζει ολο τον κοσμο, στηριζουμε τους στρατιωτες μας γκαντ μπλες αμερικα κλπ κλπ"

@tavliban Η Βιβή τον άφησε να πάει στην Μάλαγα και δεν το αφήνει να πάει στην Πόλη;

Κάποια στιγμή, όλοι παίχτες σκέφτονται την τελευταία καλή μπάζα.

(IMO, Πρίντεζης και Μάντζαρης δεν θα φύγουν.)

@Dolly

Όταν το πρότυπο σου είναι αυτό, οι Spurs είναι πολύ soft. :hehe:

detroit-tigers.jpg

πήγε μάλαγα και μετά παρακαλούσε να γυρίσει πίσω :D όπως και να έχει ότι θέλει ας κάνει...ο ΟΣΦΠ θα υπάρχει και χωρίς αυτόν...

Να πεις ότι έπαιζαν μόνο βρωμόξυλο οι spurs να πω άντε...δεν έιχαν και τον Bruce Bowen δηλαδή (μέγιστο κάθαρμα που έβαζε το πόδι του κάτω από τον σουτερ ώστε όταν πέσει να πάθει διάστρεμα...μιλάμε για τον πιο ελλεινό παίκτη που έχει περάσει από τα γήπεδα) αλλά έκαναν την άμυνα τον heat σμπαράλια με το passing game και την αυτοπεποίθηση που είχαν σε κάθε ελεύθερο σουτ...απλά δεν μπορούσαν να τους ανταγωνιστούν...

Πέρσι δεν χρειάστηκε ένα τρελό σουτ του Allen για να τους κάμψουν το ηθικό; Φέτος απλά δεν μπορούσαν..

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] Με αγάπη <3

Δεν βοηθας.... Ηταν την εποχη της μεγαλης πορωσης με τον Καρολο που στα ημιτελικα μας ειχαν γυρισει απο 3-1 οι αλλοι Τεξανοι χωριατες την σειρα σε 3-4

Παρεπιπτοντως στο 3-1 επαιξε αυτη η αγαπημενη φαση.

[ame]

[/ame]

edit: Πορωθηκα και ξαναεψαξα τις σειρες... αυτη ηταν 2-2... το 95 τους πηγαμε 3-1 και καταφεραμε να χασουμε 3 συνεχομενα για να αποκλειστουμε... αλλιως θα ξεφτυλιζε ο χοντρος τον ναυαρχο στους ημιτελικους αντι για τον Νιγηριανο :p

Έγινε επεξεργασία από SLN

Το ότι έκανε λαλακισμένες δηλώσεις ο ναύαρχος, δεν τον κάνει any less παιχτάρα ;)

Και αν και γούσταρα χακέεμ με τα όλα, ο μόνος που τον σοδόμιζε μερικές φορές ήταν ο χοντρός :p

Επίσης αγαπούσα και τον ντελ νεγρο εγώ :D

Το ότι έκανε λαλακισμένες δηλώσεις ο ναύαρχος, δεν τον κάνει any less παιχτάρα ;)

Και αν και γούσταρα χακέεμ με τα όλα, ο μόνος που τον σοδόμιζε μερικές φορές ήταν ο χοντρός :p

Επίσης αγαπούσα και τον ντελ νεγρο εγώ :D

Τελευταιο σχολιο γιατι γεμιζει μουντιαλικα ποστ και μου ανεβαινει η πιεση και δεν κανει στην ηλικια μου.

Σιγουρα δεν τον κανει λιγοτερο παιχτη. Τον κανει ομως λιγοτερο αρεστο. Υπαρχουν και καλυτεροι παιχταρες που κανουν και πιο σωστες δηλωσεις. Αρα το να καθεται να λεει μαμακιες ενας απο τους 20 καλυτερους σεντερ (ισως ο 20ος με το ζορι) του ΝΒΑ δεν τον κανει σε μενα αρεστο. Ο Χακιμ και ο Καριμ και ο Γουιλτ (μεχρι κι ο

) ηξεραν απειρως καλυτερο τοπι και δεν λεγανε και στρατιωτικες μπουρδες.

Για τον Βινι δεν μπορω να σχολιασω. Χρειαζεται χρονια ψυχαναλυση που δεν ειναι επι της παρουσης, αλλα σιγουρα δεν θα θιξω τα βιτσια του καθενα.

Ο Στράτος πάει Τουρκία. Ωραίο και μπασκετικό 3άρι, δυστυχώς εφέτος είχε πολλούς τραυματισμούς που δεν τον άφησαν να βρει ρυθμό. Εγώ χάρηκα που τον είδα στα κόκκινα και του εύχομαι τα καλύτερα! Σειρά να προωθηθεί ο πολλά υποσχόμενος Παπαπέτρου.

Για τον Πρίντεζη πιστεύω ότι δεν θα στραβώσει και θα παραμείνει. Βέβαια το ζεστό χρήμα από την Κωνσταντινούπολη θα κυλάει άφθονο και οι Σέρβοι τον βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

Η φαρσοκωμωδία με τον Μάντζαρη που αποσκοπεί; Θέλω να πω τι προσπαθεί να αποδείξει ο Τράκης; Πάλι φύλλα θέλει να πουλάει και να μοιράζεται σανό εκατέρωθεν!

Από την άλλη μου κάνει εντύπωση που ενώ προσπαθεί να κάνει οικονομία, δίνει 6.5 εκ. για τρία χρόνια στον, τιμωρημένο για χρήση ντόπας, Καλάθη.

Ποιος Ναύαρχος ρε! Πατρικ Γιούιν, ασχέτως που πλέον για λόγους εντοποιότητας υποστιρίζω jets.

Και τα άσχημα της ημέρας. Κλείσαμε Ρανιέρι;;;;;; Έγκλημα!!!!

Το γιατι εφαγα εγω την καρτα και οχι εσυ ειναι αλο θεμα δεν θελω να το θυξω.μην κλαιγεσε για να παρω κι αλλη ομως αυτα τα τι αμαρτιες πληρωνω να τα πεις αλλου.επισης σε τρολλαρω γιατι οτι γραφεις ειναι για τον γαυρο και κατι θα πεις για τον παναθηναικο.Τελος απο τι στιγμη που ειναι τραυματιας δεν επρεπε να τον παρει,δεν ειναι ετοιμος, θα μπορουσε να παρει αθανασιαδη η καρελη που κανανε καλες χρονιες.
Έφαγες κάρτα γιατί ο Ερμής ήταν ανάδρομος και γιατί οι αδμινιστράτορες εδώ είναι φιλαράκια μου και τους κερνώ μπυρόνια. :baby: Σε καμία περίπτωση γιατί τρόλλαρες και χρησιμοποίησες άσχημα γλώσσα. Όχι ποτέ! α, και δεν σε έκανα ποτέ report. Αυτό και μόνο, θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.

Αυτά!!!! Νομίζω ότι κουράσαμε.-

[MENTION=13167]kezm[/MENTION] δεν εννοουσα αυτο. τεσπα. οντως ας τελειωνει το θέμα που δεν υπαρχει καν.το ρηπορτ δεν ξερω τι ουσια εχει γιατι γενικα βλεπουν θεματα που μπορει να γινουν θερμα.υποκειμενικα ειναι ολα, προφανως, και ρηπορτ να εκανες αν κρινανε οτι δεν ειμαι για καρτα δεν θα την ετρωγα :).τεσπα ομως.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.