ea6gka Ιούνιος 25, 2009 #921 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 τι να κανουμε , ολοι εχουμε αδυναμιες. Αλλα και εσεις φροντιζετε να ξεχωριζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 25, 2009 #922 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2009 και μετά, πως να μη σε ενδιαφέρει η προετοιμασία του ΟΣΦΠ??? :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 26, 2009 #923 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Βρείτε τις διαφορές Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 26, 2009 #924 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Respekt στο στυλ του Σισε... Τον παω με χιλια.. (Εχουμε και τα ιδια γυαλια!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούνιος 26, 2009 #925 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Όχι αλλά τα σπασίματα από ντόπια είναι τεράστια σε σχέση με την αιτία. Όπως και το παρόμοιου τύπου κόψιμο τένοντα. Συν την επιθετική συμπεριφορά.)Πραγματικα οτι να ναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 26, 2009 #926 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Πραγματικα οτι να ναι..Δεν είναι κακό να μην γνωρίζεις, κακό είναι να κάνεις τον έξυπνο όντας εν αγνεία."Οι μεγάλες παγίδες«Πολύ σύντομα, οι αθλητές θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι ακόμα και τα πιο μοντέρνα φάρμακα κρύβουν μεγάλες παγίδες», λέει ο Γκρέγκορι Λόγκμορ, καθηγητής της κυτταρικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. «Σκεφτείτε έναν μυώδη σπρίντερ να επιταχύνει πρώτος προς τον τερματισμό, και ξαφνικά να βλέπει τους τένοντές του να σπάνε, τις αρθρώσεις του να λυγίζουν, τα κόκαλά του να σπάνε, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής πίεσης στον κορμί του. Ακόμα και τα σώματα των υπεραθλητών δεν είναι φτιαγμένα για τέτοια φορτία. Ήδη ξέρουμε τι παθαίνουν οι ποδηλάτες που παίρνουν ΕΡΟ: Ενώ νιώθουν περίφημα, ξαφνικά έχουν πονοκέφαλο και καταρρέουν, γιατί τα ποσοστά των ερυθρών αιμοσφαιρίων, αυξάνονται τόσο, που το αίμα "πήζει" και προκαλεί εγκεφαλικά ή ανακοπές»." Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούνιος 26, 2009 #927 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 1)Καταρχην ο Σισε ειχε καταγμα κνημης - περονης οποτε αυτο για τενοντα ειναι απλα ασχετο.2)Απο που προκυπτει οτι ο Σισε ηταν ντοπαρισμενος και του σπασε το ποδι?3)Βεβαια με την λογικη σου ειναι τοσο ηλιθιος που αφου επαθε οτι επαθε απο το ντοπινγκ στο ενα ποδι ντοπαριστηκε παλι και επαθε το ιδιο ακριβως και στο αλλο.4)Αυτο που μου παρεθεσες μαλλον εννοει τον καινουργιο τυπο ντοπινκ που δεν ανιχνευεται(βλαστοκυτταρα) και θα παιξει πολυ στο μελλον.κατι τετοιο λενε οτι κανει ο BoltΤωρα για το ποιος ειναι σε αγνεια και απλα λεει οτι να ναι αστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιούνιος 26, 2009 #928 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 3)Βεβαια με την λογικη σου ειναι τοσο ηλιθιος που αφου επαθε οτι επαθε απο το ντοπινγκ στο ενα ποδι ντοπαριστηκε παλι και επαθε το ιδιο ακριβως και στο αλλο.Mην πας να κρινεις με την λογική..Εσυ, εγώ , ο Γιανγκτ θα σταματάγαμε.Οι αθλητές αυτου του επιπέδου όχι..Άλλοι πιέζουν τοσο τον εαυτο τους που πεθαίνουν, γυναίκες παίρνουν ντόπα και μοιάζουν σαν άντρες και παρολα αυτά δεν σταματάνε..Κολυμβητές κάνουν μεταγγίσεις αίματος συνέχεια.Ο πρωταθλητισμός καταστρέφει όλα τα καλά που προσφέρει ο αθλητισμός.Από την στιγμή που μπήκε το χρονόμετρο και ο χορηγός μέσα στα αθλήματα, σάπισε το ιδεώδες.Και μιλάω εκ πείρας, όταν ήμουν 12 χρονών παρακαλώ, και έβλεπα σε ομάδες κολύμβησης να δίνουν σοκολάτες "ενέργειας"/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούνιος 26, 2009 #929 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Mην πας να κρινεις με την λογική..Εσυ, εγώ , ο Γιανγκτ θα σταματάγαμε.Οι αθλητές αυτου του επιπέδου όχι..Άλλοι πιέζουν τοσο τον εαυτο τους που πεθαίνουν, γυναίκες παίρνουν ντόπα και μοιάζουν σαν άντρες και παρολα αυτά δεν σταματάνε..Κολυμβητές κάνουν μεταγγίσεις αίματος συνέχεια.Ο πρωταθλητισμός καταστρέφει όλα τα καλά που προσφέρει ο αθλητισμός.Από την στιγμή που μπήκε το χρονόμετρο και ο χορηγός μέσα στα αθλήματα, σάπισε το ιδεώδες.Και μιλάω εκ πείρας, όταν ήμουν 12 χρονών παρακαλώ, και έβλεπα σε ομάδες κολύμβησης να δίνουν σοκολάτες "ενέργειας"/.Αλλο αυτο που λες εσυ και αλλο να λεμε αυθαιρετα οτι ειναι ντοπαρισμενος γιατι εγω "ξερω".Εφοσον δεν ξερουμε για ενα θεμα δεν λεμε αρλουμπες(αυτο δεν παει σε εσενα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 27, 2009 #930 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 O Παναθηναϊκός πρσπαθεί για το 2ο μπαμ. Δύσκολο μεν αλλα όχι απίθανο.Αμυντικός, τα τελευταία 7 χρόνια είναι από τα καλύτερα center back του κόσμου και πέρυσι έπαιζε σε ένα απο τα μεγαλύτερα club της Ευρώπης αλλά δεν είχε καλή χρονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 27, 2009 #931 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Lucio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 27, 2009 #932 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Μακαρι να δουμε ενα πιο ζωηρο πρωταθλημα....:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιούνιος 27, 2009 #933 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Άμα πάρει Λούσιο ο βάζελος, θα είναι χαλαρά η μεταγραφή του καλοκαιριού (στην Ελλάδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούνιος 27, 2009 #934 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Aν το κανει θα δωσει ενα παραπανο λογο στον Σωκρατη να κανει αυτος την μεταγραφη του καλοκαιριου...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 27, 2009 #935 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2009 Στο site του sport-fm λεει: "Σχετικά με την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε χθες για τον Νέρι Καστίγιο υπάρχουν ορισμένα δεδομένα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «SportDay», ο Μεξικανός επιθετικός πράγματι προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και με πρωτοβουλία του συνάντησε τον πρόεδρο, Νικόλα Πατέρα: «Πάρτε με και θα δείτε τι θα γίνει. Θέλω να έρθω σε εσάς», φαίνεται να είπε στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ ο άσος της Σαχτάρ, δείχνοντας ενοχλημένος με τη στάση του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Λέτο το θέμα ατόνησε. Ίσως και μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες να γίνει νέα κρούση… Δεν αποκλείεται καθόλου." Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιούνιος 30, 2009 #936 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 1, 2009 #937 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Καστίγιο: «Δεν πάω σε αυτούς!»Τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Νέρι Καστίγιο σε επικοινωνία που είχε προχθές με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήθελαν να μάθουν αν αληθεύουν τα συγκεκριμένα σενάρια. «Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πάω σε αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μεσοεπιθετικός και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει τα όσα ακούγονται, εκείνος αποκρίθηκε: «Στην Ελλάδα οι εφημερίδες γράφουν συνεχώς ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν γίνεται να βγαίνω και να διαψεύδω συνέχεια όσα γράφουν για μένα. Να ξέρετε, πάντως, ότι θα επιστρέψω στην Ουκρανία και πως δεν πρόκειται να πάω στον Παναθηναϊκό». Περισσοτερα εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 1, 2009 #938 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Καστίγιο: «Δεν πάω σε αυτούς!»Τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Νέρι Καστίγιο σε επικοινωνία που είχε προχθές με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήθελαν να μάθουν αν αληθεύουν τα συγκεκριμένα σενάρια. «Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πάω σε αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μεσοεπιθετικός και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει τα όσα ακούγονται, εκείνος αποκρίθηκε: «Στην Ελλάδα οι εφημερίδες γράφουν συνεχώς ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν γίνεται να βγαίνω και να διαψεύδω συνέχεια όσα γράφουν για μένα. Να ξέρετε, πάντως, ότι θα επιστρέψω στην Ουκρανία και πως δεν πρόκειται να πάω στον Παναθηναϊκό». Περισσοτερα εδώ... Είχαμε μια σκασίλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιούλιος 1, 2009 #939 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Καστίγιο: «Δεν πάω σε αυτούς!»Τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό διέψευσε ο Νέρι Καστίγιο σε επικοινωνία που είχε προχθές με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που ήθελαν να μάθουν αν αληθεύουν τα συγκεκριμένα σενάρια. «Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να πάω σε αυτούς», είπε μεταξύ άλλων ο 25χρονος μεσοεπιθετικός και όταν ρωτήθηκε γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει τα όσα ακούγονται, εκείνος αποκρίθηκε: «Στην Ελλάδα οι εφημερίδες γράφουν συνεχώς ό,τι θέλουν. Τι να κάνω; Δεν γίνεται να βγαίνω και να διαψεύδω συνέχεια όσα γράφουν για μένα. Να ξέρετε, πάντως, ότι θα επιστρέψω στην Ουκρανία και πως δεν πρόκειται να πάω στον Παναθηναϊκό». Περισσοτερα εδώ...Αφου τον ειχανε απειλησει τι να ελεγε...P.s Ωραια υπογραφη αλλα στην μπαλα ποσα ευρωπαικα εχεις?Στην μπαλα ολη η ελλαδα λεει οτι ο ολυμπιακος παιρνει πετσινα, στο μπασκετ ολη η ΕΥΡΩΠΗ αναγνωριζει την ανωτεροτητα του Παναθηναικου εκτος απο εσας.Υπαρχει μια μικρη διαφορα δεν νομιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 1, 2009 #940 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Φιλαρακι ακου να δεις...αμα ψαξεις καλα εδω μεσα σε αυτο το thread θα δεις και θα διαβασεις οτι εχω παραδεχτει παρα πολλες φορες την ανωτεροτητα του Παναθηναικου οχι μονο σε αυτο το φορουμ αλλα και αλλου.... Ξερεις οτι το μπασκετ στην Ελλαδα με το ποδοσφαιρο δεν εχει καμια σχεση γιατι απο πισω υπαρχουν πολλα...το μπασκετ ειναι πιο φθηνο αθλημα...προκειμενου να πραγματοποιηθει μια μεταγραφη στην μπαλα χρειαζονται παρα πολλα εκατομμυρια ευρω...ενω στο μπασκετ οι ομαδες τα ακουμπανε στις ετησιες απολαβες... Πρεπει και εσυ με την σειρα σου να παραδεχτεις οτι εισαι κατωτερη ομαδα απο τον Ολυμπιακο στο ποδοσφαιρο... Χθες ημουν στο Κτελ πηγαινα χαλκιδα και ηταν 5 παιδια απο πισω, καμμενοι Παναιηναικοι...ξερεις τι ελεγαν? ''Εχω βαρεθει να βλεπω την ομαδα μου να χανει απο ομαδες που εχουν διψηφιο αριθμο στην βαθμολογικη καταταξη...και τι να την καν την νικη με την Ιντερ οταν παει και χανει εδω μεσα και κανει σκ@τα εμφανισεις...'' αυτα ηταν τα λογια τους... Είχαμε μια σκασίλα Τον θελετε η δεν τον θελετε τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.