jesus Μάρτιος 27, 2014 #8741 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Να παρει και κανα σφυριγμα ο γαυρος σημερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 27, 2014 #8742 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Να παρει και κανα σφυριγμα ο γαυρος σημερα..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 27, 2014 #8743 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 (edited) ξερω και αλλοισως αν εβλεπες τον αγωνα καπου αλλου και οχι στην δτ με τον αντικειμενικότατο παντα και καθολου κουραστικο εκφωνητη θα καταλαβαινες περιπου γιατι μιλαω Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 27, 2014 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 27, 2014 #8744 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 μη, όχι, φτάνει. Πρόσφατα σταμάτησα να γελάω από αυτόΣτην τελευταια φαση με τον μιροντιτς κανενα φαουλ ε?που κοντεψαν να τον σκοτωσουν.Δεν ξερω εχω την εντυπωση οτι αφηνουν τον οσφπ να παιζει πολυ σκληρα.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j3B_2bE_e8k]Block of the night: Kyle Hines, Olympiacos Piraeus - YouTube[/ame]ξεχειλίζει η μπασκετικότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 27, 2014 #8745 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 τι πηγες και βρηκες ρε αδελφε,μιλαμε για πολυ μικροπρέπεια. nice τετοια παντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 27, 2014 #8746 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 δεν πήγα και βρήκα αλλά είναι από τις βλακείες ολκής που τις θυμάσαι για πάντα. Σαν το θέμα με τον τερμινέιτορ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 27, 2014 #8747 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Και το παραλήρημα επιπέδου συνεχιζεταιzuper moderators ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 27, 2014 #8748 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 μη, όχι, φτάνει. Πρόσφατα σταμάτησα να γελάω από αυτό ξεχειλίζει η μπασκετικότητα Άσχετο με γαυροβάζελους και λοιπούς, καθότι μου είναι όλοι αδιάφοροι σαν οπαδοί, ...απλά επειδή τελευταία το ρίχνω στο NBA του BET365 και βλέπω αρκετά games, τέτοιες φάσεις βλέπω τακτικά. Σηκώθηκες, πετάς την μπάλα, σε γκρέμισαν κάτω και φιλάς φωτογράφους, μαζορέτες, αλλά πριν το φαγες το κόψιμο, οκ σήκω και προσπάθησε την επόμενη φορά. Δεν νομίζω να είναι το καλύτερο επιχείρημα για αυτό που θες να...καυτηριάσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 27, 2014 #8749 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 (edited) Σηκώθηκες, πετάς την μπάλα, σε γκρέμισαν κάτω και φιλάς φωτογράφους, μαζορέτες, αλλά πριν το φαγες το κόψιμο, οκ σήκω και προσπάθησε την επόμενη φορά. Δεν νομίζω να είναι το καλύτερο επιχείρημα για αυτό που θες να...καυτηριάσεις.... κάπου σε έχασα Αυτό το σχόλιο που παρέθεσα ήταν για τη συγκεκριμένη φάση. Και από κάτω το σχόλιό μου ήταν για το συγγραφέα του σχολίου που σχολίασα Εδιτ: btw, προσπαθώ να αποφεύγω να κάνω σχόλια σχετικά με ομάδες εδώ πέρα, αλλά όταν βλέπω πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα θα σχολιάσω. Είτε σε σχόλια σαν αυτά του χεσούς, είτε σε σχόλια του Πέππα πέρσι, που έκραζε σε κάθε ευκαιρία τον RG. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 27, 2014 από deninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 27, 2014 #8750 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 κάπου σε έχασα Πανομοιότυπες φάσεις στο NBA επίσης δεν τις σφυρίζουν πολύ... Δεν ξέρω από πότε είναι η φάση που ανέβασες (δε θα το ψάξω κιόλας) , απλά λέω ότι αν σου κόψει την μπάλα αλλά αμέσως μετά σε στείλει στους θεατές ο αμυνόμενος, δεν το σφυρίζουν. Σπάνια. Γιατί και πως, δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 27, 2014 #8751 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Ελα ρε Moderator τρέλανε μας δείξε μας ποια είναι η πραγματικότηταEdit:Αχαχαχαχαχχαα snips αστο...εμπλεξες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 27, 2014 #8752 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Συμφωνούμε. Και στην Ευρώπη συμφωνούν οι περισσότεροι. Αυτό ήθελα να πω. Ότι η φάση αυτή (στην οποία ο χεσούς ήθελε φάουλ) δεν είναι φάουλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 27, 2014 #8753 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Edit:Αχαχαχαχαχχαα snips αστο...εμπλεξες..LoL, μάλλον ναι...δεν κατάλαβα τελικά ποιος μιλάει μεταφορικά ποιος κάνει χιούμορ και ποιος νυστάζει. Με μπερδέψατε. Αλλά ξεμπερδεύομαι μόνος μου. Πάω να διαβάσω Blazers-Hawks για μετά.As you were... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 27, 2014 #8754 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις:Jesus=ΠαναθηναϊκόςDeninho= ΟλυμπιακόςΔες ποιες ομάδες παίζουν και τα σχόλια και θα καταλάβεις. Και btw κανένα φάουλ πουθενά! Και όπως λέγαμε και στο σχολείο, τρελό φιστίκι...Sent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Μάρτιος 27, 2014 #8755 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό. Μπράβο στα παιδία! Όσο για τους πικρόχολους βάζελους που δεν έχουν τι να κάνουν και σχολιάζουν την διαιτησία σε παιχνίδια του Ολυμπιακού, ας διαβάσουν τι λέει ο Προπονητής της Μάλαγα ΕΔΩ και μετά ας κάνουν την προπαγάνδα της Πράσινης και του Τράκη. Ο Χουάν Πλάθα θεωρεί πως η διαιτησία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ήταν καλή και τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 28, 2014 #8756 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Αθώοι λόγω αμφιβολιών οι Μαρινάκης - Θεοδωρίδης -Πως γκένεν αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάρτιος 28, 2014 #8757 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Δε λέω ότι ο τελικός ήταν στημένος..Ήταν δεν ήταν, με όσα ακούστηκαν και έγιναν στο συγκεκριμένο τελικό, - όπως και αυτός της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο -, πιστεύω έκαναν όλους τους φιλάθλους να ξενερώσουν..Και να μην το παίρναμε το τρόπαιο δε θα χανότανε κι ο κόσμος..Όσον αφορά τα δικαστήρια, και δη για μεγαλοεπιχειρηματίες είναι να γελάς πραγματικά..Διάβαζα τις ερωτήσεις του εισαγγελέα και λέω κοίτα ρε κάτι πράγματα!Σα να έχεις έναν υποβολέα πίσω από τα έδρανα...Δε θέλω να σκεφτώ τι γίνεται σε δίκες βουλευτών κτλ κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 28, 2014 #8758 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Η νίκη της Emporio Armani μάλλον ξεκαθαρίζει το θέμα πρόκρισης και για τις 2 Ελληνικές ομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 28, 2014 #8759 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Η νίκη της Emporio Armani μάλλον ξεκαθαρίζει το θέμα πρόκρισης και για τις 2 Ελληνικές ομάδες.Δεν πολυπαρακολουθώ... λογικά θα χρειαστούν από μία ακόμη νίκη για να προκριθούν -με σίγουρη τη μια στο μεταξύ τους παιχνίδι; Ή είναι πιο σύνθετο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Μάρτιος 28, 2014 #8760 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 [MENTION=22279]acct[/MENTION] Νομίζω πως αν χάσει σήμερα τελικά ο Παναθηναϊκός και νικήσουν και οι 2 την επόμενη αγωνιστική (Ολυμπιακός στην Τουρκία με την Εφές - Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ τη Μάλαγα) περνάνε και οι 2 κι απλά στο ΣΕΦ θα κριθεί η 3η-4η θέση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts