Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

^τέτοιες (ερυθρόλευκες για την ακρίβεια) είχαν βγει και για Ζιντάν και Φ***ο (σόρρυ αλλά δεν το γράφω κανονικά...) :p

Κατά τα άλλα,

:D :D ~4λεπτά ποδοσφαιρικής πανδαισίας :yu:
^τέτοιες (ερυθρόλευκες για την ακρίβεια) είχαν βγει και για Ζιντάν και Φ***ο (σόρρυ αλλά δεν το γράφω κανονικά...) :p

Κατά τα άλλα,

:D :D ~4λεπτά ποδοσφαιρικής πανδαισίας :yu:

η φετινη μπαρτσα δεν επαιζε ποδοσφαιρο...κατι μεταξυ μπαλετου και καλλιτεχνικου πατιναζ με μπαλα ηταν...

τελικα το ρεκορ με τα 107 γκολ δε το σπασε ε; ασχετοι....

Καλά αυτοί στο παναθηναικό δεν τη παλεύουν μου φαίνεται. Πάνε να πάρουν το παππού πλεον κρουζ των 35 χρονών και μετά, αφού το πρωτάθλημα θα το έχει πάρει ο οσφπ και πάλι, θα λέει η διοίκηση "εμείς φέραμε παιχτούρα, δώσαμε τοσα $$ αλλά φταίει η διαιτησία" :rant::rant:

Το συνομοσπονδιών θα το δείξει σε κάποιο κανάλι;

Στους αγώνες αυτούς γιατί ακούγεται ένα συνεχόμενο zzzzzzzz; Πετάνε κουνούπια πάνω από τα μικρόφωνα;

γιατι δηλαδη ο νταρκο που πηγε στον οσφπ μια χαρα εμφανισεις εκανε για την ηλικια του...εξαλλου επιθετικος ειναι,δε χρειαζεται να τρεχει και πολυ...εχουμε αλλους για τρεξιμο...

αμα ειναι να δωσουμε 3 μυρια για να παιζει σα το σιλβα την κατσαμε τη βαρκα

στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, όλοι τρέχουν. Οι 10 μέσα πρέπει να τρέχουν και να έχουν αντοχή, αλλά και ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει σπριντ :)

Μια χαρά είναι ο Κρουζ για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και 3 εκατομμύρια το χρόνο.

Μια χαρά είναι ο Κρουζ για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι και 3 εκατομμύρια το χρόνο.

έτσι.....εγώ θα ήθελα με τα ίδια λεφτά τον Κουτσιανικούλη.:victory:

έτσι.....εγώ θα ήθελα με τα ίδια λεφτά τον Κουτσιανικούλη.:victory:

μου χουν λειψει εποχες που ακουγες πολλα ελληνικα ονοματα σε ομαδες, ειχαν τσαγανο οι ομαδες τοτε.

δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που οι 4-5 μεγαλοι παιζανε καλυτερη μπαλα τοτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.