Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Μεγαλη χαρα πηραμε... Αντε αμα χασουμε και το μουντομπασκετ, σε 2 χρονια θα ξανα-ματα-σχοληθω με μη-NBA-ικο αθλητισμο.

Παντως μπορει να ειμαι λιγο "πισω" αλλα τι διοργανωση ειναι αυτη που η Ισπανια περναει σαν 8η στους 8 απλα ευνοουμενη απο ισοβαθμια με... Φινλανδια. lol wut?

Αυτα ειναι του διαβολου πραγματα!!! :hehe:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
σε 2 χρονια θα ξανα-ματα-σχοληθω με μη-NBA-ικο αθλητισμο.

Φέτος δεν είδες το Φάινα-φο της Ευρωλίγκας; Του χρόνου δε θα το δεις;

Την παν...α μου μεσα...μπιπ το διαρκειας μεσα....να χαιρεται και ο ναρκομανης μου μεσα...

Και 'μεις χάνουμε 2 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Με Βιτόρια και Κούμπαν. -_-

Και 'μεις χάνουμε 2 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Με Βιτόρια και Κούμπαν. -_-

πφφφφφ.ετσι για να κάνουνε λακαμίες οι "φίλαθλοι"....

...εχει αρχισει κ με αγχωνει η αποτελεσματικοτητα του Μεσι επι ...τοσα χρονια. Ρε μηπως δεν ειναι ανθρωπος?

Ναι.

Ειναι τρομακτικο το οτι ειναι σε τετοια φορμα επι τοσα χρονια. Νομιζω πως ο κοσμος εχει συνηθισει κ δεν τον παρακολουθει πλεον. Ομως αν το καλοσκεφτεις, αυτο που κανει ειναι υπερφυσικο. Στην ιδιο τσουβαλι βαζω κ τον Κριστιανο.

Ειναι τοσο υπερφυσικο αυτο που κανει οσο κ αυτο που ο Ροναλντινιο εκανε πασουλες με το οριζοντιο δοκαρι (σε βιντεο της εποχης που εικαζουν πως ειναι fake).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.