Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Η αλήθεια είναι οτι 2 φάσεις, μια με το καλάθι του Χαινς που ήταν εμπρόθεσμο και μια η επιστροφή από έξω του μασιούλης, πάταγε γραμμή καθαρά, ήταν σε κρίσιμο σημείο. Αλλά πιστεύω οτι ακόμα και αν οι αποφάσεις ήταν υπέρ του οσφπ πάλι δεν θα άλλαζε τίποτα. Έχει πάρει τα πάνω του ο παο και με καθαρό μυαλό και καλή άμυνα καθαρίζει την σειρά. Όσο για τον "μικρό" Γιαννακόπουλο....αρκετοί γνωρίζουν τι @@@ρασ είναι...αχ μας λείπει ο θάνάσης ρε!!!!

Γιάνκοβιτς τριετές, 150 / 250 / 350 τον χρόνο.

Παππάς, πολύ κοντά μικρές διαφορές στο οικονομικό.

Βουγιούκας, θέλει να γυρίσει αλλά έχει συμβόλαιο.

Πολύ τάπα ρε παιδί μου....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oKLnV8UXTdc]Μη μου κλείνεις το φώς Gist Feat. Lasme & Friends - YouTube[/ame]

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω bill αλλά τελευταία φορά που σου βγήκε το ένα δεν βγήκε το άλλο :p

Ε ρε γμτ πρέπει να γίνονται ωραία παιχνίδια στους τελικούς ΝΒΑ...κρίμα συνέχεια θέλω να κάτσω να δω αλλά...ο morpheus έχει άλλη άποψη...:zzz::zzz:

Από ότι είδα ο σκαι θα το δείξει ε? Αυτός έχει livestream μέσω web tv?

Από ότι είδα ο σκαι θα το δείξει ε? Αυτός έχει livestream μέσω web tv?

ναι απο τι ειδα

Αυτοι οι εκφωνητες ή μολις ξύπνησαν ή τους πηραν απο κατηχητικό ή έχουν κανει κανα τσιγαρακι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.