ea6gka Μάϊος 28, 2009 #761 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 ολυμπιακος ειναι , ολα να τα περιμενεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2009 #762 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 pastel.....δε ξέρω άμα παρατήρησεις με πόση χαλαρότητα κάθονταν στον πράσινο πάγκο σήμερα.......16 λάθη και το 1/3 από τα αμυντικά σας ριμπάουντ....και πάλι χάνατε μόνοι σας τα καλάθια και τις βολές και μας νικήσατε με 4 πόντους.......και τι νομίζεις δηλαδή θα γίνει στο ΟΑΚΑ?.......οτι έχεις πιθανότητες?......ξύπνα ρε.....διαφημίσεις....εισητήρια....φιέστα μπροστά στους οπαδούς......του χρόνου πάλι λέμε.Υ.Γ.κρίμα για τον Παπαλουκά για το διάστρεμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 28, 2009 #763 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Βλαμμένο παιχνίδι ηταν... Αν ήμουν ολυμπιακός και ειχα πληρωσει για να το δώ, θα εκλαιγα τα λεφτα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #764 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 (edited) Τονωση ηταν....15€ Πολλα....lolΕνα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω...ο Παναθηναικος δεν υπαρχει φορα που να χασει το παιχνιδι πραγματικα? Παντα δηλαδη για καποιο λογο θα χανει?Edit:http://www.sport-fm.gr/article/178774 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2009 από pastelidis.n.s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2009 #765 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Το βρωμόχερο του Σάρας, ποιος θα το κόψει; Πέρα από κάτι δακρυγόνα (και κάτι μολότωφ εξ όσων λέγαν τα ΜΑΤ) που έπεσαν έξω από το γήπεδο, αρκετά ήρεμα τα πράγματα (δεδομένου και του πρόσφατου παρελθόντος). Μου έκανε εντύπωση ο σωματικός έλεγχος, καθώς με ελέγξανε και στα μπατζάκια :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2009 #766 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 δεν πειράζει......θα μεγαλώσεις και εσυ....θα κόψεις το γήπεδο για να αποφύγεις τους κάφρους και θα δεις τα πράγματα πιο νηφάλια. ειλικρινά πάντως στο ξαναλέω να μην παθιάζεσαι.........πάρτο στη πλάκα.......και το μόνο που να σου μένει είναι η καλοπροαίρετη καζούρα στα φιλαράκια που το βλέπετε παρεά και υποστηρίζουν άλλη ομάδα από σένα. σήμερα όμως ήταν πεντακάθαρο οτι δεν ένοιαζε πολύ και τον Ζέλικο η ήττα....γι αυτό και πήγε το παιχνίδι στο πόντο χωρίς να κοκκινίζει από θυμό με τα χαμένα ριμπάουντ ή τις χαζομάρες του Σάρας στις τελευταίες επιθέσεις. εμένα μου παραφάνηκε ήρεμος για 16 λάθη και 20 χαμένα ριμπάουντ πάντως. και μη μου πεις οτι άμα παιζόταν το ίδιο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν θα είχε αφρίσει ωστέ να τον φοβηθεί το μάτι σου.... κατα βάθος το ξέρετε οι ολυμπιακοί οτι σήμερα απλά κερδίσατε λίγο ψυχολογία για να μην πέσουν γιούχες από τον κόσμο σας.....και παίξουν χειρότεροι τριγμοί στην ομάδα.... στο ΟΑΚΑ όμως......θα γίνει φιέστα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 28, 2009 #767 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 αντικειμενικά, παιχνίδι που είναι στον πόντο, και κρίνει πρωτάθλημα, δεν το αφήνεις. Για αυτό πήρε και 2-3 τάιμ άουτ στο τέλος (Αύριο δε δουλεύει πρωί, οπότε δεν τον ένοιαζε ) Και μετά κάνεις ένα φιλικό στο ΟΑΚΑ και παίρνεις και τα λεφτά από τα εισητήρια, τις διαφημίσεις, και τα τηλεοπτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #768 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 δεν πειράζει......θα μεγαλώσεις και εσυ....θα κόψεις το γήπεδο για να αποφύγεις τους κάφρους και θα δεις τα πράγματα πιο νηφάλια.ειλικρινά πάντως στο ξαναλέω να μην παθιάζεσαι.........πάρτο στη πλάκα.......και το μόνο που να σου μένει είναι η καλοπροαίρετη καζούρα στα φιλαράκια που το βλέπετε παρεά και υποστηρίζουν άλλη ομάδα από σένα. σήμερα όμως ήταν πεντακάθαρο οτι δεν ένοιαζε πολύ και τον Ζέλικο η ήττα....γι αυτό και πήγε το παιχνίδι στο πόντο χωρίς να κοκκινίζει από θυμό με τα χαμένα ριμπάουντ ή τις χαζομάρες του Σάρας στις τελευταίες επιθέσεις. εμένα μου παραφάνηκε ήρεμος για 16 λάθη και 20 χαμένα ριμπάουντ πάντως. και μη μου πεις οτι άμα παιζόταν το ίδιο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν θα είχε αφρίσει ωστέ να τον φοβηθεί το μάτι σου.... κατα βάθος το ξέρετε οι ολυμπιακοί οτι σήμερα απλά κερδίσατε λίγο ψυχολογία για να μην πέσουν γιούχες από τον κόσμο σας.....και παίξουν χειρότεροι τριγμοί στην ομάδα.... στο ΟΑΚΑ όμως......θα γίνει φιέστα Oτι και να σου πω το αντιθετο θα μου λες... Το οτι δεν εκατσε το παιχνιδι σε 3 παικτες σας δεν σου λεει κατι....? Αν χασεις λεω ΑΝ χασεις το πρωταθλημα που οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες πιστεψε με...θα γυρισεις και θα ψαξεις μια μια τις φασεις για την διαιτησια ή θα πεις σας το χαρισαμε γιατι εχουμε πολλα με τα 11 τα συνεχομενα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2009 #769 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 τα 11 δεν είναι το σημαντικό.....το 3ple crown για 2η χρονιά είναι που μετράει.μα δεν πρόκειται να χάσω νέε μου.........θα σε ισοπεδώσω στο ΟΑΚΑ και θα σου κάνω πλάκα.......peace:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #770 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Δεν βλεπω να εχεις καποια συγκεκριμενη αποψη πανω σε αυτο που ειπα στις τελευταιες φρασεις του προηγουμενου ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 28, 2009 #771 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 έχεις κολλήσει όμως.............Τσουκαλάκι μας έγινες.,.........ξεκόλλα όσο είναι καιρός για ασχολήσου με πιο ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή. αυτά είναι μόνο για πλάκα. και σου κάνω φιλική παράκληση...άμα χάσεις στο ΟΑΚΑ με λιγότερο από 20 πόντους να βγεις και να μου κάνεις όση καζούρα θες.........θα τη δεχτώ αδιαμαρτύρητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #772 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Δεν θα σου κανω τιποτα... Και μην με παρομοιαζεις με λεχριτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Μάϊος 29, 2009 #773 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Θέλω πολύ ή να γίνει κάτι κουλό και να χάσει ο Παναθηναϊκός ή να μην πατήσει κανένας στο γήπεδο τη Δευτέρα. Ντροπιάζουνε την ομάδα τους έλεος. ΥΓ. Ολυμπιακός είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 29, 2009 #774 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Edit:http://www.sport-fm.gr/article/178774 και τι ήθελες να βγει να πει ρε?την αλήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 29, 2009 #775 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Εγώ παστελίδη ήμουν ο μόνος που είδα ένα ΤΡΑΓΙΚΟ παιχνίδι μπάσκετ, λες και έπαιζαν στο χαλαρό 2 ομάδες της Α1 για ένα αδιάφορο ματς?Από τη μια τα εξωφρενικά πολλά και αστεία και πραγματικά ανεξήγητα λάθη του Παναθηναϊκού. 5 φάουλ σχεδόν σε κάθε περίοδο μέσα σε ένα 2λεπτο, τι-είναι-το-ριμπάουντ, τραγικά πράγματα δηλαδή.Από την άλλη οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ηλιθιότητες που έκαναν κάτω από το καλάθι οι παίχτες του Ολυμπιακού που πασχίζαν να βάλουν ένα ΓΕΛΟΙΟ δίποντο - και αυτό κατ' εξακολούθηση!Και θες να μου πεις ότι είδες μπάσκετ? Είδες έναν "ικανό" Ολυμπιακό να "κερδίζει" τον Παναθηναϊκό "με την αξία του"?Εγώ είδα 2 ομάδες που παίζαν λες και ήταν φιλικό/αδιάφορο ματσάκι, αν δεν έβαζε εκείνο το τρίποντο από τα 10 μέτρα ο άλλος δε θα θυμόμουν απολύτως τί-πο-τα από αυτό το ματς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 29, 2009 #776 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 και τι ήθελες να βγει να πει ρε?την αλήθεια? Kαλυπτει τις διαφημισεις εχεις δικαιο...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάϊος 29, 2009 #777 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Edit:http://www.sport-fm.gr/article/178774 του ξεφυγε του Nicolas: "Χρειαζόμαστε μια νίκη, την οποία θέλουμε να πάρουμε στο ΟΑΚΑ, για να πανηγυρίσουμε, μαζί με τον κόσμο μας". Οι αλλοι κρατησαν τη γραμμη "μην μας παρουν χαμπαρι-πειτε οτι ο οσφπ μας κερδισε ανετα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 29, 2009 #778 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 σας το χαρισαμε γιατι εχουμε πολλα με τα 11 τα συνεχομενα...!τα 11 δεν είναι το σημαντικό.....το 3ple crown για 2η χρονιά είναι που μετράει.Και οριστε συμπυκνωμενο το επιπεδο των αγνων οπαδων...Ρε γυριστε πισω στο ποδοσφαιρο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 29, 2009 #779 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Αρχίζω να πιστεύω, πάντως, ότι ο JChillin, μάλλον με έχει σε πιθανό 1 vs 1 Έχει ανέβει πολύ στους τελικούς. Παίζει και καλή άμυνα (ειδικά για αμερικάνος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 29, 2009 #780 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2009 Μολις πηρα tickets!!!!!!!!!!! darien ελπιζω να μην το λες σοβαρα οτι παιζει να μην εχει κοσμο το γηπεδο την δευτερα.θα βουλιαξει ανετα.χαμος στην λεωφορο απο κοσμο για tickets αν και καθημερινη.πραγματικα δεν εχει ελπιδα ο γαυρος -ΓαυροςΝο1:"Κανα πρωταθλημα θα παρουμε?" -ΓαυροςΝο2:"ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts