Xero Απρίλιος 21, 2013 #7681 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Ναι ο αρης έκανε ότι γούσταρε. μπεεεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 21, 2013 #7682 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 δηλαδή άξιζε η αεκ να μείνει και την έριξαν οι ομάδες που λες; κατάντια ήταν οι τροχαναδες, οι κούγιες, οι ψωμιάδηδες και οι λοιποί που πέρασαν, τους αποθέωνε η ορίτζιναλ, την καταχρέωσαν, και τώρα ζητάει και τα ρέστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 21, 2013 #7683 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 ΔΕΝ ειπα πουθενα οτι η ΑΕΚ αξιζε να μεινει.Οι ομαδες που ανεφερα απο πανω απλα μπορεσαν και εμειναν απο την καθαροτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου!Εαν καποιοι δεν γνωριζουν καταστασεις και γεγονοτα καλο ειναι να τα μαθουν πριν πεταχτουν.Εαν δεν τα καταφερουν,ειμαι διαθεσιμος να τους εξηγησω 2-3 πραγματακια απο κοντα,με την προυποθεση οτι και οι ιδιοι θελουν να μαθουν η να ακουσουν.Δεν ενημερωνομαστε μονο απο αθλητικα σαιτς,εαν θελουμε να λεμε οτι ενημερωθηκαμε.Οσο για τον αρη,ας μου πει ο παραπανω φιλος ποιο γνωστο ατομο εχει αμεσες επιδρασεις σε ΔΣ και σε παραγοντες του αρη και μετα θα δεις οτι θα συμφωνησουμε.Δυσκολο το βλεπω ομως...Οπως και να χει ο,τι ειχα να πω το ειπα πριν απο λιγο,οποιος θελει εξτρα πληροφοριας.μπορει να με βρει.Υγ.Καταντια ειναι φιλε deninho και αυτα που ειπες αλλα και αυτα που θα ζησετε του χρονου με τις ομαδουλες να γινονται ομαδαρες.Υγ.Παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Απρίλιος 21, 2013 #7684 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 επειδή εγώ δε γνωρίζω καταστάσεις και γεγονότα, και πετάχτηκα, μπορώ να μάθω έστω κι εκ των υστέρων;υγ. εγώ δε θα ζήσω τίποτα. ελληνικό ποδόσφαιρο θα δω μόνο αν θέλω να κοιμηθώ. Μόνο με το μπάσκετ ασχολούμαι, κι αυτό λόγω Αγγελόπουλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 21, 2013 #7685 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 επειδή εγώ δε γνωρίζω καταστάσεις και γεγονότα, και πετάχτηκα, μπορώ να μάθω έστω κι εκ των υστέρων;υγ. εγώ δε θα ζήσω τίποτα. ελληνικό ποδόσφαιρο θα δω μόνο αν θέλω να κοιμηθώ. Μόνο με το μπάσκετ ασχολούμαι, κι αυτό λόγω Αγγελόπουλων.Δεν αναφερομουν πληρως σε εσενα στο παραπανω σχολιο μου αλλα κυριως στο παλικαρι που εκανε τον ηχο που κανουν τα προβατα γι αυτο που ειπε για τον αρη.Με το υγ σου εισαι σαφης.Παρολαυτα εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 21, 2013 #7686 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Ασχέτως το αν θα γινόντουσαν Μπαρτσελόνες κάποιες ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές και κάποιες άλλες δεν θα τιμωρούνταν για διακωμώδηση του αθλήματος τρώγοντας 5 από τον προτελευταίο την μια μέρα και παίζοντας εκτός έδρας στα ίσια τον δεύτερο την επομένη, η διάλυση της ΑΕΚ προετοιμαζόταν εδώ και καιρό και η σαπίλα είναι μέσα της. Η original νομίζω με τον υποβιβασμό και του ποδοσφαιρικού τμήματος έκανε το 3-0 εις βάρος της ΑΕΚ (μπάσκετ, κάτι διαβάζω και για βόλεϋ και τώρα ποδόσφαιρο). Τώρα καταστρέψανε την ομάδα από βλακεία; από αγάπη; από συμφέρον; π.χ. τους πλήρωσε ο Ψωμιάδης; δεν ξέρω. Η πλάκα είναι ότι βγάζουν την μια μετά την άλλη τις ανακοινώσεις τους, λες και έχουν άγνοια ή μάλλον λες και προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 21, 2013 #7687 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Οποιος λέει για τον Αρη ότι είναι στο "αρμα" του γαύρου είναι πρόβατο. Γιατί μάλλον δεν έχει δει κανένα ματς τ Αρη, είδε απλά το σκορ με τον αστέρα και έβγαλε συμπέρασμα. Καλα εδώ πριν που λέτε για το άρμα δεν είπατε τον μεγάλο παοκ.. τι να λέμε τώρα.. τραγικό να μιλαει το ποκ για το πόσο χάλια είναι το πρωτάθλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 21, 2013 #7688 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Απωλεια για την α εθνικη μαγκες, αλλα σιχαινομαι τους αεκτζηδες που λενε "να χαρειτε τις ομαδαρες και αυτους που θα ανεβουν κτλπ". Δε το καταλαβα; Δεν ειναι ομαδες οι αλλες; Δεν εχουν ατομα που τους υποστηριζουν; Αν ειναι μεγαλη ομαδα η αεκ τωρα θα φανει και αν θα καταφερει να ξανανεβει εδω θαμαστε να τα λεμε παλι ξανα. Α και υποψιν: whatever you moke, you get it showered ναουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 21, 2013 #7689 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 ...αυτο με την ΑΕΚ δε περιγραφεται.Να κανουμε την ημερα υποβιβασμου αργια? Του χρονου που θα ανεβει να την κανουμε Εθνικη Εορτη?Η ειναι καλυτερα να τη χαρισουμε. Ελα μωρε, ιστορικη ομαδα ειναι, κριμα. Ας μεινει. Ας πεσει καμια αναλωσιμη-απο αυτες που τις εχουμε για να τις ανεβαζοκατεβαζουμε για πλακα μηπως βγαλουν κανα παικτακι.Δε ντρεπομαστε λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 21, 2013 #7690 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Οποιος λέει για τον Αρη ότι είναι στο "αρμα" του γαύρου είναι πρόβατο. Γιατί μάλλον δεν έχει δει κανένα ματς τ Αρη, είδε απλά το σκορ με τον αστέρα και έβγαλε συμπέρασμα. Καλα εδώ πριν που λέτε για το άρμα δεν είπατε τον μεγάλο παοκ.. τι να λέμε τώρα.. τραγικό να μιλαει το ποκ για το πόσο χάλια είναι το πρωτάθλημα..Ο Άρης είναι στο άρμα του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο. Ακόμα και στο ματς με την ΑΕΚ που μας τα έχουν κάνει καρπούζια οι Αρειανοί, η ΑΕΚ είχε δεχτεί δύο αδικαιολόγητες κόκκινες πριν το γκολ του Πετρό, η πρώτη πριν το γκολ του Άρη.Όσο για το πρωτάθλημα, όποιος θεωρεί ότι είναι ποιοτικό - με ή χωρίς ΑΕΚ - ας βάλει Νόβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Απρίλιος 21, 2013 #7691 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Πρότειναν στον Μελισσανίδη να την αναλάβει και είπε για μλκ ψάχνετε; Ρίχτε την στη β να την πάρω.Του την πάνε ...Γεωργίου speaking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 21, 2013 #7692 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Πρότειναν στον Μελισσανίδη να την αναλάβει και είπε για μλκ ψάχνετε; Ρίχτε την στη β να την πάρω.Του την πάνε ...Γεωργίου speakingΠοια Β?του χρονου στη Γ θα τη παρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 21, 2013 #7693 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Xero εκτιθεσαι(τουλαχιστον σε μενα)παρολο που τα λες πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο.Αγνοια εχεις(οποτε συγχωρεισαι)και ειδικα αν εισαι αρειανος,μην μπεις σε διαδικασια να μαθεις πως σωθηκες ΦΕΤΟΣ(για φετος μιλησα).Υπαρχουν ατομα (και που σαι μπορει ναειναι και εδω σε αυτο το φορουμ) που χορτασαν (στην κυριολεξια) απο αυτη την ομαδα.Αν θες να κατανοησεις καλως,αν δεν θες δεν πειραζει..Ισως να μην μαθεις ποτε,αλλα μην λες μεγαλες κουβεντες,αν δεν ξερεις ποιον λες προβατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 21, 2013 #7694 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Καλα βαριέμαι να "μαλώνω" ειδικά αφού σώθηκα. Ας πιστεύετε ότι θέλετε . Εγώ πάντως επίμενω ότι εσείς που μας λέτε άρμα δεν έχετε δει ούτε ενα ματς τ Αρη φέτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Απρίλιος 21, 2013 #7695 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Καλα βαριέμαι να "μαλώνω" ειδικά αφού σώθηκα. Ας πιστεύετε ότι θέλετε . Εγώ πάντως επίμενω ότι εσείς που μας λέτε άρμα δεν έχετε δει ούτε ενα ματς τ Αρη φέτος Αν εισαι Αθηνα και θες να μαθεις,ειναι διαθεσιμο το κιν μου να βρεθουμε να τα πουμε ομορφα και ωραια και θα δεις πως θα συμφωνησουμε.Δεν μαλωνουμε,απλα ο ενας υποννοει κατι(γιατι ισως ειναι σε τετοιο φορουμ και δεν μπορει να μιλησει ανοιχτα)και ο αλλος τον λεει προβατο.Αρα μονος σου νομιζεις οτι μαλωνεις με καποιον.Εγω προσωπικα δεν μαλωνω ετσι. Αφου σωθηκες μην σε νοιαζει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 21, 2013 #7696 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Οχι ρε δεν μαλώνω μην μασας, και ούτε πρόκειται εξάλλου. Ξέρω αρκέτα για τα εσωτερικά του Αρη και ξέρω πως έφτασε εδώ. Απλά αυτό που λένε όλοι για άρμα του γαύρου χωρίς να έχουν δει κανένα ματς απλά με το σκορ είναι σπαστικό. Τώρα αν ο Αρης συμφώνησε με τον γαύρο και παρόλα αυτά είνα τόσο άμπαλοι οι δικοί μας και έφτασαν τελευταία αγωνιστική για να σωθούμε δεν το ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 21, 2013 #7697 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Ο Άρης σφαγιάστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Μετά, με την προσθήκη των δανικών από τον Ολυμπιακό αντιμετωπίστηκε ποιο ουδέτερα και όταν πλέον έγινε φανερό ότι δεν αρκούσε η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα να βγάλει τα μάτια της, όλο το σύστημα δούλεψε υπέρ του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 23, 2013 #7698 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Ο Άρτζι έχει ετοιμάσει 4 νέα συστήματα για να σπάει την ζώνη... Για να δούμε τι θα δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 23, 2013 #7699 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Ο Άρτζι έχει ετοιμάσει 4 νέα συστήματα για να σπάει την ζώνη... Για να δούμε τι θα δούμε...Αμα δε μπαινουν τα σουτ, οτι και να εχει ετοιμάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 23, 2013 #7700 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 (edited) Τυχερή η Μπαρτσελόνα μέχρι τώρα...απο 3-0 (αν ευστοχούσαν και στα 2 καθαρά πέναλτυ οι γερμανοί) είναι στο 1-0. Πολύ δουλειά ο 12ος παίχτης της μπάρτσα σήμερα.../edit: Τελικά κακή διαιτησία εντελώς μιας και τα 2 γκόλ της μπάγερν ήταν οφσαιντ και φάουλ... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2013 από raven_g20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts