Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Η αχαριστία δεν έχει ορια. Παραπονιέστε κι όλας. Δε σας αρέσει που η ομάδα παίζει μπάσκετ και ειναι κοντά στο να πάει final 4.

Δε σας αρεσει ο Πεδουλάκης ε? Ναι ο κακομοιρος δε ξερει τιποτα, ας τον διωξουμε να φέρουμε καναν ξένο οπως pianigianni οπως εκανε η φενερ και ειδαμε τι κατάφερε...

Ρε πατε καλα? Αμα το σηκώσουμε δηλαδη παλι θα παραπονιέστε ε?

Εχει καταφερει να κερδισει 2 φορες τη μπαρτσα ενω ολη τη χρονια η μπαρτσα εκανε 2 ηττες και παλι γκρίνιες... Ειμαστε παιδι μου οι Ελληνες ενας αχαριστος λαος.

παρεξηγηση πατριωτη,δεν τα "χωνουμε" στον Αργυρη,αλλα στον αγαπητο μοντερειτορ που εγραψε οτι και με τον Ομπραντοβιτς η ομαδα θα ηταν το ιδιο δουλεμενη..

δεν φταει σε κατι ο αρτζι,στο κατω κατω...τοσο μπορει τοσο κανει..

ο αργυρης εχει παψει καιρο να μας απασχολει,τον κραξαμε,μας καταλαβε ,τον καταλαβαμε,να αναβει ενα κερι καθε πρωι για την τιμη που του εγινε,παμε παρακατω..:hehe:

την μπαρτσα δεν την κερδισε ο Πεδουλακης και δεν του πιστωνω ουτε το 20%

την κερδισε η φανελα,ο μητσος,ο κοσμος και το κινητρο των υπολοιπων 11 να κερδισουν ενα μεγαλο αντιπαλο..

επισης η τυχη ειναι μαζι μας..δες τα αθλια ποσοστο σε βολες και τα αντιστοιχα ανελπιστα στα 3ποντα..

χαρακτηριστικο της βαριας φανελας και του κοσμου,ειναι οτι στα τελευταια δευτερα χτες κλασανε μεντες οι "ισπανοι" και η μπαλα ζεματαγε και ψαχνανε ολοι την λα-μπομπιτα να κανει το σουτ..ενω αντιστοιχα κατι μπραμοι-γκιστ παιζουν λες και εχουν 4 φαιναλ φορ ο καθενας στην πλατη του..

στα εξηγω ωραια??:big_boss:

Κάποιοι βλέπουνε απλά

"μπλα μπλα μπλα Ομπράντοβιτς μπλα μπλα μπλα"

Το να λες επίσης "ο φετινός ΠΑΟ παίζει μπάσκετ" ( αναφέρεστε μάλλον μόνο στις δημιουργίες του ΔΔ πρός Λάσμε και Γκίστ, γιατί οι ασίστ των Ούκιτς, Μπάνκς και Ξανθόπουλου μαζί όλη την χρονιά είναι κάτω από το 1/3 των ασσίστ του ΔΔ σε 15 αγώνες... ) είναι τουλάχιστον τραγικό όταν σε σετ παιχνίδι έχουμε την πιο στατική επίθεση που έχω δει από τον ΠΑΟ ( λες και έχουμε έναν Βέγγο και 4 Αλβέρτιδες είμαστε ώρες ώρες ).

Δεν μου φαίνεται και τόσο άσχετος ο Πεδουλάκης

So far away... (vid) | gazzetta.gr

Δική του επινόηση αυτό... :D

( το ενδεχόμενο να το μπουμπούναγε ο Σάντα δεν παίζει, κάποιοι τον έχετε για άσχετο )

Η Ρεαλ έπαιζε με Μακάμπι και εκτός ότι την έκανε 3-0, της έβαλε και 10+ νομίζω και στα 3. Και στο πρωτάθλημα σπέρνει. Δεν λέω ότι δεν έχει πάρει σφυρίγματα(γιατί δεν έχω δει πολλα ματς) αλλα φέτος δεν την λες και λίγη. Καλημέρα σας btw :p

Η Ρεαλ έπαιζε με Μακάμπι και εκτός ότι την έκανε 3-0, της έβαλε και 10+ νομίζω και στα 3. Και στο πρωτάθλημα σπέρνει. Δεν λέω ότι δεν έχει πάρει σφυρίγματα(γιατί δεν έχω δει πολλα ματς) αλλα φέτος δεν την λες και λίγη. Καλημέρα σας btw :p

Με ήττες στο Top 16 μέσα στην έδρα της από:

Μάλαγα, Πάο, Άλμπα και Μπρόσε ( Μπάμπεργκ ) [ οι 2 τελευταίες έγιναν νίκες χάρη στα κοράκια με εξώφθαλμα και πολλαπλά σπρωξίματα ειδικά στα τελευταία 5 λεπτά του μάτς όπου το σκατό των Μαδριλένων πλημμύριζε στις κάλτσες τους... ]

Είδες κανένα παιχνίδι της Μακάμπι εφέτος ? Γιατί ήταν παραπάνω από αναμενόμενο το να έτρωγε σκούπα από την Ρεάλ.

Χειρότερο match-up για την Μακάμπι δεν έπαιζε.

Εγώ σε λέω απλά ότι άμα παίξεται με Ρεαλ μην το έχετε σίγουρο τελικό. και γενικά όποιος και να παίξει με Ρεαλ όχι μονο Παο

Γενικά αν έχεις καταλάβει, με το σκεπτικό του πέππα δεν υπάρχει καλή ομάδα.

Εγώ σε λέω απλά ότι άμα παίξεται με Ρεαλ μην το έχετε σίγουρο τελικό. και γενικά όποιος και να παίξει με Ρεαλ όχι μονο Παο

Κανείς δεν είπε ότι είναι κάτι σίγουρο.

Ούτε τώρα με τον "καλύτερο Έλληνα προπονητή" ούτε με κάποιον άλλο, ούτε ακόμα και με τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι σίγουρο.

Όπως επίσης δεν είναι απίθανο ( λέμε τώρα ) να περάσει τελικά την CSKA ή Caja και να πάρει και το τρόπαιο στο τέλος :D

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος καμμία ομάδα δεν είναι φόβητρο, και έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο της Ευρωλίγκας ( ειδικά στις θέσεις 5 και 4 οι περισσότερες ομάδες είναι με τραγικούς παίχτες σε σύγκριση με πέρσι και πρόπερσι )

Κανείς δεν είπε ότι είναι κάτι σίγουρο.

Ούτε τώρα με τον "καλύτερο Έλληνα προπονητή" ούτε με κάποιον άλλο, ούτε ακόμα και με τον Ομπράντοβιτς είναι κάτι σίγουρο.

Όπως επίσης δεν είναι απίθανο ( λέμε τώρα ) να περάσει τελικά την CSKA ή Caja και να πάρει και το τρόπαιο στο τέλος :D

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος καμμία ομάδα δεν είναι φόβητρο, και έχει πέσει κατά πολύ το επίπεδο της Ευρωλίγκας ( ειδικά στις θέσεις 5 και 4 οι περισσότερες ομάδες είναι με τραγικούς παίχτες σε σύγκριση με πέρσι και πρόπερσι )

Μετά το 2009 έχει πέσει, φέτος όμως είναι καλύτερα από πέρυσι και ειδικά πρόπερσι.

Με Κιριλένκο, Ρούμπιο, Πέκοβιτς, Άλμπα, Μπρόζε, Καντού, την Παρτιζάν για κλάμματα, Τσεντεβίτα, δεν την λες και ανεβασμένη με συγχωρείς.

Το μόνο που είναι καλύτερο φέτος είναι η αλλαγή στα groups @ top16 καθώς και το ότι δεν υπάρχει αδιαμφησβίτητο φαβορί και έχουνε ίσες πιθανότητες να το πάρει κάποιος από τους Ρεαλ, Μπαρτσελόνα, Πάο, CSKA, ΟΣΦΠ ( εκτός και αν παίξει όπως εχθές :D )

Και εδώ δυστυχώς θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους οτι υπάρχει υπευθυνότητα προπονητή..τα έχει χάσει..είναι σαν να βλέπω τα παιχνίδια στην Α1 που είμασταν 15π μπροστά και το χάναμε απο ανύπαρκτες ομάδες...

Όμως δεν πειράζει...πάλι μπράβο που φτάσαμε εως εδώ ανεξαρτητως αν θα περάσουμε Φ4 η όχι. Με το υλικό που έχουμε και με τους 10 (!!) καινούργιους παίχτες, ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά αυτή είναι η αλήθεια, είμαι υπέρ-ικανοποιημένος...μπράβο στα παληκάρια:worship::worship:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.