ea6gka Μάϊος 27, 2009 #741 Μάϊος 27, 2009 epic fail is epic , τρελο γελιο το αρθρο...σε ποιο παραλληλο συμπαν ζει ο τυπος
greekfragma Μάϊος 27, 2009 #742 Μάϊος 27, 2009 και εδώ έρχεται το κράτος που δουλεύει άριστα με το όργανο που λέγεται Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και την ένωση δημοσιογράφων να πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στον εν λόγω κύριο για αυτά που γράφει και διαιωνίζει το μίσος...... και φυσικά επειδή δουλεύουν όλα τέλεια και υπάρχει έλεγχος σε όλα να παρθούν οι άδειες από τον Πρωταθλητή και από την Derby και από την Πράσινη και από το Φως και από όλες εκείνες τις φυλλάδες που είναι μέρος του μηχανισμού. ....και μετά ξύπνησα
ea6gka Μάϊος 27, 2009 #743 Μάϊος 27, 2009 το κρατος τι φταιει αν εχει ηλιθιους πολιτες που συντηρουν τετοιες φυλλαδες, το ερμο το κρατος θα ασχοληθει ΚΑΙ με τα οπαδικα...ελεοc
HotPeanut Μάϊος 27, 2009 #744 Μάϊος 27, 2009 Ο ΠΣΑΤ πρέπει να παρέμβει και να τελειώσει αυτόν το δημοσιοκάφρο, που διδάσκει κιόλας τρομάρα του.
sstav Μάϊος 27, 2009 #745 Μάϊος 27, 2009 Ο κος Νικολακόπουλος είναι ο ίδιος που ξυλοκοπήθηκε πριν λίγο καιρό από αγνώστους ;;;;.... "Να παίρνει το πρωτάθλημα και να μην μπορεί να πανηγυρίσει! Που να πανηγυρίσει; Στο ΣΕΦ; Τρέχοντας θα φεύγουν για τα αποδυτήρια με τις πετσέτες στα κεφάλια, όπως κάνει κάθε φιλοξενούμενος σε κάθε τελικό…"και ακόμα του επιτρέπουν να γράφει.....Να μην του δώσω του Παναθηναϊκού τη χαρά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ. Με τα παιδάκια να βλέπουν στην τηλεόραση πανηγύρια των παικτών με την πράσινη φανέλα και τους παίκτες με την κόκκινη φανέλα να φεύγουν σκυμμένοι… Ας το πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μόνοι τους στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν θα το δείχνει η τηλεόραση ότι πανηγύρισαν με νίκη επί του Ολυμπιακού. Να μην το βλέπουν τα νέα παιδάκια, που πρέπει να είναι γαβράκια…." Όποια φράση και να πάρεις είναι ....δεν ξέρω τι να πω...εγώ πάντως το κεσεδάκι με το γιαούρτι (με την πέτσα) άνετα θα του το έριχνα....και ας έρθει ο Παστελίδης να πεί ποιος άλλος σε αντίπαλο στρατόπεδο είναι τόσο προκλητικός όσο αυτός ο γελοίος και ο Θεοδωρίδης...εγώ πάντως αν ήμουν Ομπραντοβιτς θα έκανα τα πάντα για μια τριαντάρα στο ΣΕΦ...να αδειάσει το γήπεδο απ'το ημιχρονο...να πανηγυρίσει ΠΑΝΑΞΙΑ ο Παναθηναικος το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Triple Crown που έγινε ποτε΄ΟΛΑ εις βάρος των γαύρων...
ερμαρος Μάϊος 27, 2009 #746 Μάϊος 27, 2009 παίδες για θυμίστε μου είναι ο ίδιος που είχαν τσακίσει στο ξύλο με σιδηρογροθιές προ λίγων ετών;
FLO Μάϊος 27, 2009 #748 Μάϊος 27, 2009 Ο κος Νικολακόπουλος είναι ο ίδιος που ξυλοκοπήθηκε πριν λίγο καιρό από αγνώστους ;;;;.... "Να παίρνει το πρωτάθλημα και να μην μπορεί να πανηγυρίσει! Που να πανηγυρίσει; Στο ΣΕΦ; Τρέχοντας θα φεύγουν για τα αποδυτήρια με τις πετσέτες στα κεφάλια, όπως κάνει κάθε φιλοξενούμενος σε κάθε τελικό…"και ακόμα του επιτρέπουν να γράφει.....Να μην του δώσω του Παναθηναϊκού τη χαρά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ. Με τα παιδάκια να βλέπουν στην τηλεόραση πανηγύρια των παικτών με την πράσινη φανέλα και τους παίκτες με την κόκκινη φανέλα να φεύγουν σκυμμένοι… Ας το πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μόνοι τους στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν θα το δείχνει η τηλεόραση ότι πανηγύρισαν με νίκη επί του Ολυμπιακού. Να μην το βλέπουν τα νέα παιδάκια, που πρέπει να είναι γαβράκια…." Όποια φράση και να πάρεις είναι ....δεν ξέρω τι να πω...εγώ πάντως το κεσεδάκι με το γιαούρτι (με την πέτσα) άνετα θα του το έριχνα....και ας έρθει ο Παστελίδης να πεί ποιος άλλος σε αντίπαλο στρατόπεδο είναι τόσο προκλητικός όσο αυτός ο γελοίος και ο Θεοδωρίδης...εγώ πάντως αν ήμουν Ομπραντοβιτς θα έκανα τα πάντα για μια τριαντάρα στο ΣΕΦ...να αδειάσει το γήπεδο απ'το ημιχρονο...να πανηγυρίσει ΠΑΝΑΞΙΑ ο Παναθηναικος το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Triple Crown που έγινε ποτε΄ΟΛΑ εις βάρος των γαύρων...Αυτό ακριβώς.+30 από το ημίχρονο η καλύτερη τιμωρία για τέτοιους "ανθρώπους", αυτό χρειάζονται κάτι ελαφρόμυαλοι σαν αυτό το ζώον.
deninho Μάϊος 27, 2009 #749 Μάϊος 27, 2009 :dance3::dance3::dance3::worship::worship::worship::dance3::dance3::dance3::shout::shout::shout::dance3::dance3::dance3:
greekfragma Μάϊος 27, 2009 #750 Μάϊος 27, 2009 κάντε το deninho admin σήμερα για δωράκι.....το αξίζει μετά από τόση χαρά
LevelOne Μάϊος 27, 2009 #751 Μάϊος 27, 2009 και ας έρθει ο Παστελίδης να πεί ποιος άλλος σε αντίπαλο στρατόπεδο είναι τόσο προκλητικός όσο αυτός ο γελοίος και ο Θεοδωρίδης... Τον Πρασινοφρουρό που γράφει στην Πράσινη, τον έχεις διαβάσει; Δεν είναι τυχαίο που δεν λέει το ονομά του
LevelOne Μάϊος 28, 2009 #752 Μάϊος 28, 2009 Αντε λιγες ωρες εμειναν... Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απολαύσέ το... http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/05/kourkouti-pao-osfp-giannakis-popcorn.jpg
theo_mich Μάϊος 28, 2009 #755 Μάϊος 28, 2009 καναμε τα παντα για να χασουμε... το βγαλαμε τα ματια:sick:
astrolabos Μάϊος 28, 2009 Author #756 Μάϊος 28, 2009 Ειλικρινά πιστεύατε ότι ο βάζελος θα έχανε την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τα εισιτήρια στην έδρα του;
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #758 Μάϊος 28, 2009 Ειλικρινά πιστεύατε ότι ο βάζελος θα έχανε την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τα εισιτήρια στην έδρα του;Ακριβως για αυτο το λογο εχασε ο ΠΑΟ...ακριβως...πραγματικα για αυτον το λογο
ea6gka Μάϊος 28, 2009 #759 Μάϊος 28, 2009 και αμα πατε ξανα στο βαζελογηπεδο και φατε 40 ποντους τι θα πεις? οτι χασατε με τοσα για να μπειτε στο βιβλιο guiness?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.