HotPeanut Μάϊος 27, 2009 #741 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Ο ΠΣΑΤ πρέπει να παρέμβει και να τελειώσει αυτόν το δημοσιοκάφρο, που διδάσκει κιόλας τρομάρα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 27, 2009 #742 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 (edited) Ο κος Νικολακόπουλος είναι ο ίδιος που ξυλοκοπήθηκε πριν λίγο καιρό από αγνώστους ;;;;.... "Να παίρνει το πρωτάθλημα και να μην μπορεί να πανηγυρίσει! Που να πανηγυρίσει; Στο ΣΕΦ; Τρέχοντας θα φεύγουν για τα αποδυτήρια με τις πετσέτες στα κεφάλια, όπως κάνει κάθε φιλοξενούμενος σε κάθε τελικό…"και ακόμα του επιτρέπουν να γράφει.....Να μην του δώσω του Παναθηναϊκού τη χαρά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ. Με τα παιδάκια να βλέπουν στην τηλεόραση πανηγύρια των παικτών με την πράσινη φανέλα και τους παίκτες με την κόκκινη φανέλα να φεύγουν σκυμμένοι… Ας το πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μόνοι τους στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν θα το δείχνει η τηλεόραση ότι πανηγύρισαν με νίκη επί του Ολυμπιακού. Να μην το βλέπουν τα νέα παιδάκια, που πρέπει να είναι γαβράκια…." Όποια φράση και να πάρεις είναι ....δεν ξέρω τι να πω...εγώ πάντως το κεσεδάκι με το γιαούρτι (με την πέτσα) άνετα θα του το έριχνα....και ας έρθει ο Παστελίδης να πεί ποιος άλλος σε αντίπαλο στρατόπεδο είναι τόσο προκλητικός όσο αυτός ο γελοίος και ο Θεοδωρίδης...εγώ πάντως αν ήμουν Ομπραντοβιτς θα έκανα τα πάντα για μια τριαντάρα στο ΣΕΦ...να αδειάσει το γήπεδο απ'το ημιχρονο...να πανηγυρίσει ΠΑΝΑΞΙΑ ο Παναθηναικος το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Triple Crown που έγινε ποτε΄ΟΛΑ εις βάρος των γαύρων... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2009 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
ερμαρος Μάϊος 27, 2009 #743 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 παίδες για θυμίστε μου είναι ο ίδιος που είχαν τσακίσει στο ξύλο με σιδηρογροθιές προ λίγων ετών; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 27, 2009 #744 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Νομίζω ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 27, 2009 #745 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 Ο κος Νικολακόπουλος είναι ο ίδιος που ξυλοκοπήθηκε πριν λίγο καιρό από αγνώστους ;;;;.... "Να παίρνει το πρωτάθλημα και να μην μπορεί να πανηγυρίσει! Που να πανηγυρίσει; Στο ΣΕΦ; Τρέχοντας θα φεύγουν για τα αποδυτήρια με τις πετσέτες στα κεφάλια, όπως κάνει κάθε φιλοξενούμενος σε κάθε τελικό…"και ακόμα του επιτρέπουν να γράφει.....Να μην του δώσω του Παναθηναϊκού τη χαρά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ. Με τα παιδάκια να βλέπουν στην τηλεόραση πανηγύρια των παικτών με την πράσινη φανέλα και τους παίκτες με την κόκκινη φανέλα να φεύγουν σκυμμένοι… Ας το πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μόνοι τους στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν θα το δείχνει η τηλεόραση ότι πανηγύρισαν με νίκη επί του Ολυμπιακού. Να μην το βλέπουν τα νέα παιδάκια, που πρέπει να είναι γαβράκια…." Όποια φράση και να πάρεις είναι ....δεν ξέρω τι να πω...εγώ πάντως το κεσεδάκι με το γιαούρτι (με την πέτσα) άνετα θα του το έριχνα....και ας έρθει ο Παστελίδης να πεί ποιος άλλος σε αντίπαλο στρατόπεδο είναι τόσο προκλητικός όσο αυτός ο γελοίος και ο Θεοδωρίδης...εγώ πάντως αν ήμουν Ομπραντοβιτς θα έκανα τα πάντα για μια τριαντάρα στο ΣΕΦ...να αδειάσει το γήπεδο απ'το ημιχρονο...να πανηγυρίσει ΠΑΝΑΞΙΑ ο Παναθηναικος το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Triple Crown που έγινε ποτε΄ΟΛΑ εις βάρος των γαύρων...Αυτό ακριβώς.+30 από το ημίχρονο η καλύτερη τιμωρία για τέτοιους "ανθρώπους", αυτό χρειάζονται κάτι ελαφρόμυαλοι σαν αυτό το ζώον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 27, 2009 #746 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 :dance3::dance3::dance3::worship::worship::worship::dance3::dance3::dance3::shout::shout::shout::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2009 #747 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 κάντε το deninho admin σήμερα για δωράκι.....το αξίζει μετά από τόση χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 27, 2009 #748 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2009 και ας έρθει ο Παστελίδης να πεί ποιος άλλος σε αντίπαλο στρατόπεδο είναι τόσο προκλητικός όσο αυτός ο γελοίος και ο Θεοδωρίδης... Τον Πρασινοφρουρό που γράφει στην Πράσινη, τον έχεις διαβάσει; Δεν είναι τυχαίο που δεν λέει το ονομά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Μάϊος 28, 2009 #749 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Αντε λιγες ωρες εμειναν... Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απολαύσέ το... http://kourkouti.yooblog.gr/files/2009/05/kourkouti-pao-osfp-giannakis-popcorn.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάϊος 28, 2009 #750 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 ελιωσαααααααααααααα λεμε :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #751 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Αντε να δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάϊος 28, 2009 #752 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 καναμε τα παντα για να χασουμε... το βγαλαμε τα ματια:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2009 Author #753 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Ειλικρινά πιστεύατε ότι ο βάζελος θα έχανε την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τα εισιτήρια στην έδρα του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 28, 2009 #754 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 και ο ΑΝΤ1 τις διαφημισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #755 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Ειλικρινά πιστεύατε ότι ο βάζελος θα έχανε την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τα εισιτήρια στην έδρα του;Ακριβως για αυτο το λογο εχασε ο ΠΑΟ...ακριβως...πραγματικα για αυτον το λογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 28, 2009 #756 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 και αμα πατε ξανα στο βαζελογηπεδο και φατε 40 ποντους τι θα πεις? οτι χασατε με τοσα για να μπειτε στο βιβλιο guiness? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #757 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Ριξατε 40 πόντους και δεν τους φαγαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 28, 2009 Author #758 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Ναι είστε ευγενικοί και τρώτε πάντα ότι σας προσφέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 28, 2009 #759 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Ριξατε 40 πόντους και δεν τους φαγαμε?καλομελετα και ερχεται:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 28, 2009 #760 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2009 Το πιστευεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts