Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Για όνομα του Θεού, μείνετε χειροκροτητές των πραγματικά σπουδαίων επιτυχιών της ομάδας σας, αλλά αφού με τους κανονισμούς και με το τι βλέπετε (προφανώς) δεν τα πάτε τόσο καλά, μην ασχολείστε. FFS

Να το θέσω αλλιώς: Στο ματς που έγινε η φάση που φαντασιώνεστε τα βήματα, έγιναν άλλες 4 πανομοιότυπες φάσεις από τους παίκτες του ΠΑΟ (δύο εκ των οποίων στο πρώτο δεκάλεπτο από Νίκολας και Σπανούλη. Μετά βαρέθηκα να καταγράφω :p). Άρα 2 τινά συνέβαιναν: α. Δεν είναι βήματα, β. οι διαιτητές δεν είχαν σκοπό να σφυρίξουν τέτοια "βήματα"

Διαλιέχτε και πάρτε. Αν και η αλήθεια δεν έχει σημασία, αφού το ότι ήταν βήματα το υποστήριξε και η γνώστρια επί παντώς θέματς, Λιάνα Κανέλλη...:hang2:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Λυπάμαι που στο λέω αλλά ΕΙΝΑΙ ΒΗΜΑΤΑ αυτά ( ψάξτο λίγο αμαν εσύ δεν είσαι σίγουρος με τον κανονισμό ), και εχθές έκανε το ίδιο ο Παπαλουκάς και το σφυρίξανε κανονικότατα.

εγώ είμαι απολύτως σίγουρος για το ότι ΔΕΝ είναι βήματα. 14 χρόνια παρέα με την μπιμπικωτή μπάλα είναι αρκετά. Όσο για τα βήματα που σφυρίξανε στον Παπαλουκά δεν ξέρω, γιατί δεν το είδα. Το έκλεισα στα "βήματα" που φαντασιωθήκανε ότι έκανε ο Πρίντεζης, όταν το σκορ ήταν 4-4

εγώ είμαι απολύτως σίγουρος για το ότι ΔΕΝ είναι βήματα. 14 χρόνια παρέα με την μπιμπικωτή μπάλα είναι αρκετά. Όσο για τα βήματα που σφυρίξανε στον Παπαλουκά δεν ξέρω, γιατί δεν το είδα. Το έκλεισα στα "βήματα" που φαντασιωθήκανε ότι έκανε ο Πρίντεζης, όταν το σκορ ήταν 4-4

Παίζει να είσαι ο μόνος σίγουρος σε αυτόν τον πλανήτη.

No call στη τελευταια φαση. Kαλα κανουν και δε σφυρανε. Οπως δεν σφυριξαν και στη κανονικη περιοδο στο σεφ οπως και στο Μαρουσι-Παναθηναικος.

Φυσικα μιλαμε για λογικα πραγματα, δε λεω να πιασει ο saras το χερι του παπαλουκα και να το κατεβασει και να μη σφυριξει, αλλα ουτε και επειδη ακουμπησε το διχτακι ο διαμαντιδης να δωσει παραβαση.. Ο παπαλουκας δε πατησε καλα και εχασε το σουτ.

(το '96 επρεπε να μετρησει το καλαθι, αλλα δε σημαινει οτι θα κερδιζε η barca ή οτι το αξιζε η barca)

Aσχετα με την απολυτη κυριαρχια του ΠΑΟ χθες μια εικονα απο εμενα απο τον πρωτο αγωνα...

46461246052501841174180.jpg

xmmmm μισο να βαλω τα πρασινα γυαλια... ο παπαλουκας σπρωχνει τον διαμαντιδη αρα ειναι επιθετικο... :X:

Παρεπιπτόντως παράβαση αν ακουμπήσει παίχτης το διχτάκι είναι ΜΟΝΟ αν την ίδια στιγμή η μπάλα ακουμπάει το δαχτυλίδι ( τη στεφάνη δηλαδή )

xmmmm μισο να βαλω τα πρασινα γυαλια... ο παπαλουκας σπρωχνει τον διαμαντιδη αρα ειναι επιθετικο... :X:

και χωρίς πράσινα γυαλιά το λεη-απ στυλ νίκος γκάλης που το πρωτόφερε (σπρώχνω με το ένα χέρι τη μπάλα και με το άλλο απωθώ τον αντίπαλο για να μην με κόψε) έχει απαγορευτεί και όντως σφυρίζεται επιθετικό φάουλ.

στη συγκεκριμένη περίπτωση (ξεχνάω τα βήματα) η επαφή με τον Σάρας είναι ακριβώς με την ίδια (ελάχιστη) ένταση με την επαφή του Παπαλουκά στο Διαμαντίδη......γι αυτο και οι διαιτητές θεώρησαν τις επαφές εντός επιτρεπτών ορίων και άφησαν τη φάση να συνεχιστεί.

είπαμε να αφήσουμε να παιχτεί και λίγο μπάσκετ......όχι να σφυρίζουμε όλες τις επαφές.....επαναλαμβάνω οτι μόνο το handchecking απαγορεύεται ακόμα και στην πιο ήπια μορφή του.

Άστε τους να ασχολούνται με την διαιτησία... 27 πόντοι είναι λίγοι άλλωστε...

Παρασκευή κοντή γιορτή :D

Για μενα δεν υπαρχουν βηματα και φαουλ του παπαλουκα, ουτε φαουλ του σαρας ουτε διχτακι...

Άστε τους να ασχολούνται με την διαιτησία... 27 πόντοι είναι λίγοι άλλωστε...

Παρασκευή κοντή γιορτή :D

Πέμπτη θέλεις να πεις. Edit: 22.30, το μπέρδεψα :p

:offtopic2:

Τι εικόνα είναι αυτή ρε παιδιά του αντ1; Σε 32" tft δεν βλεπεται. :crazy:. Αίσχος!

Πέμπτη στις 22:30.

Αν και οι πληροφορίες συνέκλιναν στο ότι η αναμέτρηση, εξαιτίας του debate ενόψει των Ευρωεκλογών, θα διεξαχθεί την Παρασκευή το βράδυ, όπως άλλωστε είχε ζητήσει ο ΑΝΤ1, αποφασίστηκε η ημέρα να μην αλλάξει και να μείνουμε στην Πέμπτη (28/05).

Μόνο που άλλαξε η ώρα. Από τις 21:30 που ήταν προγραμματισμένο αρχικά το τζάμπολ, μεταφέρεται μια ώρα αργότερα, στις 22:30 -και όχι στις 18:30 που είχε ακουστεί-,για να μην συμπέσει με τον διακαναλικό διάλογο των πολιτικών αρχηγών.

Eλεος! 10 και μιση??? αν ειναι δυνατον.. δλδ θα παιζουν μεχρι 12+.

Του παιχτες δεν τους σκεφτονται? :TD:

(Θα ειμαι και ac/dc ρε μ και θα το χασω.... :rant: )

αυτούς που δουλεύουν αύριο δεν τους λυπάται κανείς; 22.30 έναρξη, αν δεν γίνουν αηδίες πάλι θα έχουμε λήξη περίπου στις 12 και κάτι, και με την επιστροφή σπίτι θα έχει πάει 1. Άντε να ξυπνήσεις την επόμενη :/

Αν το σηκώσουμε κιόλας θα μας πιάσει το ξημέρωμα στο σεφ.

Nαι θα εχει και μπουφε μετα ξερεις πισω απο το πεταλο στην εισοδο

Εβγαλε ανακοινωση η ΚΕΔ, φαουλ τους Saras αλλα βηματα και μεταφορα μπαλας ο Παπαλουκας.

Oh no...

2lnzerm.jpg

www.esake.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.