Xero Ιανουάριος 6, 2013 #7261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 2-1 λαλαλαλαλαλα δεν είμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 6, 2013 #7262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Γελάω με τα φάουλ που σφυρίζει ο διαιτητής στο ματς Ολυμπιακός Βέροια. Βαλτός είναι από τον Αλαφούζο για να δημιουργηθεί θέμα, με αυτά που σφυρίζει, δεν μπορεί. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 6, 2013 #7263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Γελάω με τα φάουλ που σφυρίζει ο διαιτητής στο ματς Ολυμπιακός Βέροια. Βαλτός είναι από τον Αλαφούζο για να δημιουργηθεί θέμα, με αυτά που σφυρίζει, δεν μπορεί. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HDΝαι, ειδικά ο Αλαφούζος έχει μεγάλη επιρροή στην διαιτησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 6, 2013 #7264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 You miss the point Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 6, 2013 #7265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Δεν παρακολουθώ το παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 6, 2013 #7266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 τα περισσότερα φάουλ που έδινε, αφενός ήταν τραβηγμένα, από την άλλη δεν ωφελούσαν σε κάτι τον Ολυμπιακό. Απλά σχηματιζόταν κακή εικόνα, ότι ο Ολυμπιακός είχε την εύνοια της διαιτησίας και σε αυτό το ματς, χωρίς, στην ουσία, να ευνοείται. Για το πέναλτι δεν ξέρω, δεν το είδα, είχα πάει να τσεκάρω το κοτόπουλο Σε άλλα νέα, Ο Κορδέρο τρομοκρατήθηκε και αποχαιρετά την ΑΕΚ - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 6, 2013 #7267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Εγώ ένα ξέρω... Όποτε χάνει ο βάζελος του φταίει η διαιτησία και ο κόκκαλης και όποτε κερδίζει ο γαύρος(εμείς)...το παιχνίδι είναι πουλημένο!!! Λες και ο ολυμπιακός είχε ανάγκη από τη διαιτησία σήμερα ή δεν έπαιζε και τον έσωσε!!! Ήμαρτον!!! Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και η ήττα του παναθηναϊκού επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 8, 2013 #7268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Και κανένα όμορφο γκολάκι για να ξεχνιόμαστε λίγο από την παράγκα...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZsIJ1gemMCk]Taison doet Marco van Basten na! - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 9, 2013 #7269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 copy paste είναι.... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=D0U3pT-icnk]Marco van Basten Rocket vs USSR 1988 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 10, 2013 #7270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Φτου σου, γκαντεμιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 10, 2013 #7271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Τα γεράματα είναι πολυτέλεια/όνειρο αν είσαι φίλαθλος του ΠΑΟ στο μπάσκετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 10, 2013 #7272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Με τέτοιο "coach" και τέτοιους παίχτες ( Ούκιτς και μόνο φτάνει ) [ όχι ότι ο πιτόγυρας πήγαινε πίσω ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 11, 2013 #7273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Με τέτοιο "coach" και τέτοιους παίχτες ( Ούκιτς και μόνο φτάνει ) [ όχι ότι ο πιτόγυρας πήγαινε πίσω ]Τι δεν σ' αρέσει στον "coach" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 11, 2013 #7274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Τι δεν σ' αρέσει στον "coach" ; Η δεξιά φαβορίτα. Τι δεν μου αρέσει στον πρωτομάστορα του μπάσκετ Πεδουλάκη ? Το ότι δεν έχω δεί το παραμικρό σύστημα στην επίθεση ? Το ότι νομίζει ότι ο Καπόνο είναι playmaker ? Το ότι στην άμυνα η δουλειά του είναι τραγική, η ομάδα δεν ξέρει που πατάει, τρώμε ένα κάρο πόντους από την κάθε ομαδούλα, στις περιστροφές στο 80% αυτών χάνονται και αφήνεται ελεύθερος παίχτης μέσα στην ρακέτα. Στην εμμονή του με τον Ούκιτς αφήνοντας συνεχώς έξω το πουλέν του τον Ξανθόπουλο, που στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι και τόσο χειρότερος του Ούκιτς, στο κατέβασμα τουλάχιστον δεν χαραμίζει τα 10 από τα 24 δεύτερα της κατοχής. Στο ότι αρκετές φορές ξεχνάει την ύπαρξη κάποιου/κάποιων παιχτών. Στο ότι νομίζει ότι μπορεί να βάζει τον Διαμαντίδη και τον Λάσμε να βαράνε 30+λεπτα σε συνεχόμενα ματς Στην χρησιμοποίηση του Διάμα και του "Big sofo" ( pffff ) αμέσως μετά από τραυματισμό ενώ δεν ήταν έτοιμοι ( 2 φορές υποτροπίασε ο καθένας τους μέχρι στιγμής... ) Στο ότι έχει ξεχάσει ότι διαθέτει time out στα μεγάλα σερί των αντιπάλων, αλλά και στα τελευταία 1-2 λεπτά των ματς επίσης. Αρκούνε αυτά, ή να γράψω κι άλλα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 11, 2013 #7275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Αρκούνε αυτά, ή να γράψω κι άλλα ?kewl, αυτά αρκούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 16, 2013 #7276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 γενικα Ένα κορόιδο πεθαίνει δέκα γεννιούνται - Κώστας Καίσαρης - SPORT 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 18, 2013 #7277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Είδα από τα μέσα της 3ης περιόδου και μετά. Πολύ κουρασμένος μου φάνηκε ο Ολυμπιακός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιανουάριος 18, 2013 #7278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Αυτοκτονία λένε. Ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 18, 2013 #7279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Ισχύει.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Ιανουάριος 18, 2013 #7280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 Ευτυχώς το under βγήκπε περπατώντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts