Xero Δεκέμβριος 15, 2012 #7221 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 μέχρι να το βάλω 1-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 15, 2012 #7222 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Ωραιο αυτογκολ.Καλως ορισες στον ΟΣΦΠ κυριε Σπυροπουλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Δεκέμβριος 15, 2012 #7223 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 δε νομίζω ότι το ήθελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 15, 2012 #7224 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 εχουμε αλλα 45 λεπτα να δουμε τι θα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Δεκέμβριος 15, 2012 #7225 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Διαιτητές σιχαματα.και στο μπάσκετ τα ίδια.μακράν οι πιο αντιπαθητικοι επαγγελματίες από τους δεύτερους.πότε θα αρχίσουμε να σας κοπάναμε και να σας στέλνουμε στο διάολό έναν έναν ρε σιχαματα.Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Δεκέμβριος 15, 2012 #7226 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 ωραία διαιτησία είδαμε στο καοδ-Αρης :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Δεκέμβριος 15, 2012 #7227 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Υπέροχη. μετά φταίνε οι οπαδοί που τα σπάνε.γκοντα το νου σου.σπίτι ευχομαι να γυρίσεις και να βρεις τις παντόφλες σου ζεστές και το μπουρνουζι σου μούσκεμα σιχαμαΣτάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 15, 2012 #7228 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Οι ελληνες καστερ δε λενε φαουλ αν δειτε τα ματς με ξενους καστερς αποδιδουντα του καισαρος. Αυτο με εκνευριζει που κανουν τις κοτες στη νοβα και λοιποι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 15, 2012 #7229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 γιατί ρε σεις; καλός ο γκόντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Δεκέμβριος 15, 2012 #7230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Πες μου ότι κάνεις πλακαΣτάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Δεκέμβριος 15, 2012 #7231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Πες μου ότι κάνεις πλακαΣτάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 δε το συνηθιζει :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 15, 2012 #7232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Πες μου ότι κάνεις πλακαΣτάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Βλέπει πράσινα, ξέρει τι σφυράει. Άριστος στη δουλειά του. Ρομπότ.Λίγο χειρότερο από ότι γίνεται στο ποδόσφαιρο, γιατί τόσα χρόνια δεν ασχολιόταν κανείς με το μπασκετάκι, οπότε αλώνιζαν μόνοι τους. Ούτε εσείς (βλέπε τελικό κυπέλλου στο λίντο) δεν ασχολιόσασταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Δεκέμβριος 15, 2012 #7233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Καλά οκ.ότι πεις.Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Δεκέμβριος 15, 2012 #7234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 Μια χαρα φωνάζουν(με) στο μπάσκετ απλά άμα γίνει και σφαγή στο ποδόσφαιρο στην ίδια αγωνιστική(ή έστω πιστεύουν ότι έγινε) όλοι θα ασχοληθούν με εκείνη. Οπότε δεν έχεις τελείως άδικο, αλλά κάποιοι φωνάζουν πάντα και στα 2.. Τεσπα για να μη μιλάω για το μπάσκετ σήμερα, ψιλοχαμός με Ζαμπίδη είδα στο facebook. τα sites ενημέρωσαν ότι έχασε και αποκλείστηκε καμιά ώρα νωρίτερα γιατί ο Αντ1 έιχε delay. Ποια η γνώμη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Δεκέμβριος 15, 2012 #7235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2012 ο μιχαλης εχει χαλαρωσει αρκετα και εχει βαλει και κιλα.καποτε σε αλλα τουρνουα σε αλλες χωρες ηταν σκυλοςτωρα εδω ελλαδα ειναι χωρα για διακοπες και οχιγια σκληρη προπονηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 16, 2012 #7236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 (edited) Τώρα που τελείωσε ο πρώτος γύρος για τον ΟΣΦΠ, αν έκανα έναν απολογισμό θα έμενα στο εξής: με ενοχλεί τόσο η αμυντικογενής προπονητική νοοτροπία του Ζαρντίμ όσο και η μπλαζέ συμπεριφορά των παικτών. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπεται να δίνουμε το παραμικρό δικαίωμα να ανασταίνονται ομάδες σαφέστατα κατωτέρων δυνατοτήτων και να παίρνουμε σφυρίγματα από τους γκρίζους εκεί που θα έπρεπε να τρώνε όλοι από 3-4 γκολ και να είναι και ευχαριστημένοι. Παίζουμε με τα αμούστακα της ΑΕΚ και αντί να χαρούμε τα 4 γκολ ασχολούμαστε με τους ηλίθιους διαιτητές. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και κωλοβαράμε σε όλο το β' ημίχρονο για να ισοφαριστούμε στο τέλος. Με τον ΠΑΟ βάζουμε 2 γρήγορα γκολ και λήγει για 'μας ο αγώνας στο 20ο λεπτό, κάνοντας ήρωα τον Ρότσα και μάρτυρα τον Αλαφούζο. Ακόμα και χθες στην Ν. Σμύρνη, πήραμε μικροσφυρίγματα και οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στην γαλοπούλα και στις 20 ημέρες διακοπών.Αν και είναι πολύ κακό για το πρωτάθλημα, η διαφορά του πρώτου από τους υπόλοιπους είναι πολύ μεγάλη και αυτό δυστυχώς το πληρώνουμε όλοι όσοι έχουμε διαρκείας και βλέπουμε εμετικό ποδόσφαιρο αλλά και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπου η ομάδα πάει χωρίς δύσκολους αγώνες στα πόδια της. Ευτυχώς που έκοψα το NOVA και δεν πληρώνω άδικα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2012 από Ταμτάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 16, 2012 #7237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 ο μιχαλης εχει χαλαρωσει αρκετα και εχει βαλει και κιλα.καποτε σε αλλα τουρνουα σε αλλες χωρες ηταν σκυλοςτωρα εδω ελλαδα ειναι χωρα για διακοπες και οχιγια σκληρη προπονηση....και μπηκε και με υφακι να παιξει τον Ολλανδο και το πληρωσε. Οτι του εκαναν παλια κατι Τουρκοι κλπ και τους ξεφτυλιζε μετα, τα ιδια εκανε εκεινος χτες. Ο Ολλανδος το πηρε αερα χωρις να υδρωσει, μονο στον τελικο ζοριστηκε λιγο, αλλα ο αλλος λογω τραυματισμου δεν μπορουσε να ακολουθησει. Ηταν με διαφορα ο καλυτερος χτες και με το καλυτερο σωμα. Ειδικα σε κατι ντου που εκανε και για 10" εριχνε ασταματητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 16, 2012 #7238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 καλα δεν ντρεπονται εκει στο παο?Τι ομαδα ειναι αυτη που παρουσιαζουν...νταξ ειπαμε ειμαστε για τον φουτσο αλλα οχι και ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δεκέμβριος 16, 2012 #7239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2012 6 Eπρεπε να μας βαλουν μπας και ξυπνησει κανεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 20, 2012 #7240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6nU7z4X8sOY]Falc[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts