Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος δεν χρειαζεται σφυριγματα ουτε απο μιλημενους διαιτητες, ουτε απο ασχετους διαιτητες.

Χτες πριν το πεναλτυ του ολυμπιακου ηταν ενα οφφσαιτ του Κατσικοκερη που νομιζα οτι δεν ηταν, και ξενερωσα. Γιατι λεω πιο καλα να το αφηνε να το τρωγαμε, παρα να εχουν να λενε. Ευκολα ή δυσκολα θα κερδιζαμε κ παλι.

Το χερι του Χολεμπας θεωρειται ανετα ακουσιο, οπως κ ανετα μπορουσε να δωθει. Ειναι απο τις περιπτωσεις που οπως κ να δωθει θα υπαρχει γκρινια. Δεν ειναι πχ οπως τη φαση του Μητρογλου που ειναι καραμπαμ.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

Στην φάση του Μήτρογλου είναι πέναλτι καρά μπαμ, αν και κάποιοι ισχυρίζονται ότι δεν ήταν κόκκινη διότι ο Μήτρογλου δεν έχει κατοχή μπάλας. Εγώ θεωρώ ότι ήταν και κόκκινη διότι αν δεν τον γκρέμιζε και κατοχή μπάλας θα αποκτούσε και γκολ θα έβαζε. Το πέναλτι του Χολέμπας μια χαρά ήταν αλλιώς θα έβλεπες όλους τους αμυντικούς να σηκώνονται σαν τις μπαλαρίνες με τα χέρια σε διάταση σε κάθε σέντρα του αντιπάλου. "Ακούσιο ήταν, είχα κλειστά τα μάτια". Πέναλτι θα μπορούσε να δοθεί και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και θα δινόταν αν οι φανέλες ήταν ανάποδα όσον αφορά τα χρώματα. Δυστυχώς επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν.

γιατί ο Ολυμπιακός αποδίδει τα μέγιστα στο διάστημα 75-90κάτι. Είναι προπονημένος για να αμύνεται όλη αυτήν την ώρα (0-75/80) και να βγαίνει σε καμιά αντεπίθεση, και στο τελευταίο 15λεπτο να παίζει επίθεση.

Αληθεια το πιστευεις αυτο που λες;δηλαδη ηταν σιγουρο οτι μεχρι το 75 δεν θα ειχε δεχτει γκολ και θα πετουσε ενα σε εκεινο το διαστημα.μπαλαδοφατσα πρεπει να εισαι φιλος.ασε που πρεπει να βγαζεις και τρελα φραγκα απο το στοιχημα

Μαγκες ουτε οι πιθανοτητες ουτε το μπατζετ παιζουν μπαλα.τα αλλα ολα ειναι δικαιολογιες για τα χαιδεμενα του πειραια.ετσι τους εμαθε τοσα χρονια ο θειος κροκους και ετσι τους συνεχιζει και ο μαριδας

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

γιατί ο Ολυμπιακός αποδίδει τα μέγιστα στο διάστημα 75-90κάτι. Είναι προπονημένος για να αμύνεται όλη αυτήν την ώρα (0-75/80) και να βγαίνει σε καμιά αντεπίθεση, και στο τελευταίο 15λεπτο να παίζει επίθεση.

Αν δεν βλέπω παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι διότι στα περισσότερα κερδίζει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και δεν είναι θέμα τακτικής, διότι αυτό γίνεται τα τελευταία 5-10 χρόνια. Απλά η αντίπαλη ομάδα επειδή παίζει με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο δεκάλεπτο κοιτάει το ρολόι και φοβάται μην την πατήσει πάνω στο τέλος, χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της, αλλά το σημαντικότερο, επιτρέπει στον Oλυμπιακό να πατήσει περιοχή. Ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να βάλει γκολ, ε κάποιος παίχτης του μπορεί να λιγοθυμήσει και να σφυριχτεί πέναλτι.

Δικαιολογημένες διαμαρτυρίες που έκοψε το Μήτρογλου ενώ καλυπτόταν μισό μέτρο, κι έβγαινε σε τετ α τετ δε διάβασα πουθενά όμως. Ούτε για το χέρι εκτός περιοχής του τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Ούτε για το χέρι στο τέλος. Εκεί ήταν καλός ο διαιτητής; Ήταν δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες για το γκολ του Φουστέρ όμως. Μόνο 2 μέτρα καλυπτόταν :hehe:
Νομίζω δεν έδωσε και ένα επιθετικό φάουλ κάπου στα πλάγια. Αντίθετα έδωσε πλάγιο υπέρ της ΑΕΚ. :p
Απ'όσα είδα από τα HL του novasports ο Σιδηρόπουλος δεν ευνόησε τον Ολυμπιακό, ούτε αδίκησε την ΑΕΚ.
Νovasports HL. No comment.
Είναι κακός διαιτητής. Και απ'όσο ξέρω, και δεύτερη και τρίτη εθνική που σφυράει (σφύραγε?) έφευγε ώρες μετά τα ματς, με αστυνομική συνοδεία, για να μην τον λιντσάρουν.

Είναι κακός διαιτητής που προσπαθεί να καλύψει αυτή του την αδυναμία σφυρίζοντας υπέρ του μεγάλου εντός αγωνιστικού χώρου. Αν λέγεται Ολυμπιακός, υπέρ του Ολυμπιακού, αν λέγεται Παναθηναϊκός υπέρ αυτού, αν λέγεται ΠΑΟΚ υπέρ του ΠΑΟΚ. Το κακός διαιτητής δεν σημαίνει ότι δεν ήταν περισσότερο κακός για μια συγκεκριμένη ομάδα εχτές.

Anyway αν ήταν στημένος ήταν για να δοθεί μήνυμα στον Βιντιάδη "Που πας ρε Καραμήτρο?". Αν δεν ήταν στημένος θα έπρεπε ο ίδιος ο Ολυμπιακός να έχει βγάλει ανακοίνωση στο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός προτίμησε να κάνει τον Κινέζο. Βολεύεται δυστυχώς με ένα διαλυμένο ποδόσφαιρο όπου οι τίτλοι πάνε σε αυτόν που ήδη καρπώνεται τα χρήματα της UEFA.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Σαν γενικό σχόλιο θέλω να πω τα εξής:

1.Πρέπει να είμαστε φίλαθλοι, όχι οπαδοί. Είμαι Ολυμπιακός αλλά χθες ευνοήθηκα από τις αποφάσεις του διαιτητή. Τελεία και παύλα. Με όλα αυτά που γίνονται έχουν δίκιο όλοι οι υπόλοιποι να με κράζουν, άσχετα αν είμαι καλύτερος. Κρινόμαστε με βάσει αυτά που γίνονται, όχι με υποθέσεις γι αυτά που θα μπορούσαν να έχουν γίνει.

2. Από την άλλη πλευρά τώρα, και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ είναι σαφέστατα κατώτεροι αλλά όποιος χρησιμοποιεί την δικαιολογία της διαιτησίας για να εξηγήσει την απόδοση του συλλόγου του κάνει επίτηδες τα στραβά μάτια στην γύμνια της ομάδας του.

3. Άσχετο αλλά περιμένω την στιγμή που ο Αναστό θα γυρίσει στην ομάδα του.

Σαν γενικό σχόλιο θέλω να πω τα εξής:

1.Πρέπει να είμαστε φίλαθλοι, όχι οπαδοί. Είμαι Ολυμπιακός αλλά χθες ευνοήθηκα από τις αποφάσεις του διαιτητή. Τελεία και παύλα. Με όλα αυτά που γίνονται έχουν δίκιο όλοι οι υπόλοιποι να με κράζουν, άσχετα αν είμαι καλύτερος. Κρινόμαστε με βάσει αυτά που γίνονται, όχι με υποθέσεις γι αυτά που θα μπορούσαν να έχουν γίνει.

2. Από την άλλη πλευρά τώρα, και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ είναι σαφέστατα κατώτεροι αλλά όποιος χρησιμοποιεί την δικαιολογία της διαιτησίας για να εξηγήσει την απόδοση του συλλόγου του κάνει επίτηδες τα στραβά μάτια στην γύμνια της ομάδας του.

3. Άσχετο αλλά περιμένω την στιγμή που ο Αναστό θα γυρίσει στην ομάδα του.

Μα αν δεις οσοι ειπαμε για την ΑΕΚ ειπαμε οτι ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος και λογικο να ειναι και καλυτερος αλλα εφοσον εισαι,απεδειξε το, μην κοβεις τα ποδια στον αλλο και με τετοιο τροπο.αλλο να ηταν στο 50 1-1 και αλλο που πηγε 0-2.ναι μεν μπορει να χαναμε αλλα σιγουρα οχι 0-4.

Αν είχε δώσει το πέναλτι και ΑΝ είχε μπει (διότι ποιος παίκτης της ΑΕΚ ξέρει να βαράει πέναλτι?) το ματς μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικό. Η ΑΕΚ δεν θα έπαιζε τόσο ψηλά και δεν θα τους κοβόντουσαν τα πόδια από το 71', διότι κάπου εκεί είδα εγώ να σηκώνουν λευκή σημαία.

Αληθεια το πιστευεις αυτο που λες;δηλαδη ηταν σιγουρο οτι μεχρι το 75 δεν θα ειχε δεχτει γκολ και θα πετουσε ενα σε εκεινο το διαστημα.μπαλαδοφατσα πρεπει να εισαι φιλος.ασε που πρεπει να βγαζεις και τρελα φραγκα απο το στοιχημα

Εσύ το είχες σίγουρο ότι θα έμπαινε γκολ μέχρι εκείνο το σημείο; Γιατί από την εξέλιξη του ματς, η μόνη πιθανότητα να έβαζε γκολ η ΑΕΚ ήταν από το πέναλτι. Ο ολυμπιακός, αντίθετα, έβαλε 3 γκολ στο διάστημα που λέω (κι αν δεις και τα φετινά στατιστικά του κάνει τις περισσότερες ευκαιρίες σε εκείνο το διάστημα)

Μαγκες ουτε οι πιθανοτητες ουτε το μπατζετ παιζουν μπαλα.τα αλλα ολα ειναι δικαιολογιες για τα χαιδεμενα του πειραια.ετσι τους εμαθε τοσα χρονια ο θειος κροκους και ετσι τους συνεχιζει και ο μαριδας

Η μόνη ομάδα που έχει πάρει πρωτάθλημα -πλην του Ολυμπιακού- τα τελευταία 6 χρόνια, ήταν ο Παναθηναϊκός, όταν είχε budget μεγαλύτερο του Ολυμπιακού. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες, για να καλύψουμε τις ομάδες μας, που έχουν υπαχθεί σε 2 διαφορετικούς νόμους για να σβήσουν τα χρέη, έχουν ξαναχρεώσει τους πάντες, και οι πρόεδροι δε βάνουν μία.

Σε ένα ματς, ναι, δεν παίζει ρόλο το μπάτζετ. Σε 30 ματς, παίζει.

Αν δεν βλέπω παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι διότι στα περισσότερα κερδίζει στο τελευταίο δεκάλεπτο. Και δεν είναι θέμα τακτικής, διότι αυτό γίνεται τα τελευταία 5-10 χρόνια. Απλά η αντίπαλη ομάδα επειδή παίζει με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο δεκάλεπτο κοιτάει το ρολόι και φοβάται μην την πατήσει πάνω στο τέλος, χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της, αλλά το σημαντικότερο, επιτρέπει στον Oλυμπιακό να πατήσει περιοχή. Ακόμα και αν δεν είναι σε θέση να βάλει γκολ, ε κάποιος παίχτης του μπορεί να λιγοθυμήσει και να σφυριχτεί πέναλτι.

Τα τελευταία 5-10 χρόνια. Δηλαδή με Βαλβέρδε δεν έπαιζε μπάλα σε όλο το ματς ο Ολυμπιακός. Ειδικά στην Ελλάδα, που υπάρχει χάος, με Βαλβέρδε η άλλη ομάδα από το 1ο λεπτό ήταν μονίμως στα σχοινιά, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οκ, το ακούσαμε κι αυτό...

Ενώ φέτος, που τα στατιστικά δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός πάει συντηρητικά σε όλο το ματς, και φορτσάρει στο τέλος δεν είναι θέμα τακτικής. Άλλωστε, όλες οι ομάδες στον κόσμο στο τέλος φορτσάρουν, όχι στο διάστημα 35-60

Νομίζω δεν έδωσε και ένα επιθετικό φάουλ κάπου στα πλάγια. Αντίθετα έδωσε πλάγιο υπέρ της ΑΕΚ. :p

Η αποβολή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα (που είχε μπει στη θέση του πρώτου), ή ένα τετ α τετ, αμφότερα στο 0-1, επηρρεάζουν το ίδιο με ένα φάουλ κάπου στα πλάγια.

Νovasports HL. No comment.

Γιατί; Από άλλο ματς είναι τα στιγμιότυπα, ή έχουν τροποποιημένα τα πλάνα; Δεν το είδα το ματς, οπότε αν με κορόιδεψαν, να μου το πεις να το ξέρω.

Είναι κακός διαιτητής που προσπαθεί να καλύψει αυτή του την αδυναμία σφυρίζοντας υπέρ του μεγάλου εντός αγωνιστικού χώρου. Αν λέγεται Ολυμπιακός, υπέρ του Ολυμπιακού, αν λέγεται Παναθηναϊκός υπέρ αυτού, αν λέγεται ΠΑΟΚ υπέρ του ΠΑΟΚ. Το κακός διαιτητής δεν σημαίνει ότι δεν ήταν περισσότερο κακός για μια συγκεκριμένη ομάδα εχτές.

Είναι κακός διαιτητής γιατί δεν σφυράει καλά. Γιατί αφήνει να παιχτεί το παιχνίδι, ενώ στην περιοχή της μιας ομάδας υπάρχει αναμένο καπνογόνο. Για να μιλήσουμε για παλιότερο ματς αεκ ολυμπιακού με τον ίδιο διαιτητή.

Anyway αν ήταν στημένος ήταν για να δοθεί μήνυμα στον Βιντιάδη "Που πας ρε Καραμήτρο?". Αν δεν ήταν στημένος θα έπρεπε ο ίδιος ο Ολυμπιακός να έχει βγάλει ανακοίνωση στο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός προτίμησε να κάνει τον Κινέζο. Βολεύεται δυστυχώς με ένα διαλυμένο ποδόσφαιρο όπου οι τίτλοι πάνε σε αυτόν που ήδη καρπώνεται τα χρήματα της UEFA.

Αν έβγαζε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός θα γελάγανε και τα τσιμέντα, και με το δίκιο τους. Πως βολεύεται ο Ολυμπιακός με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Που από του παραχρόνου θα παίζει προκριματικά για να μπει στους ομίλους, εκτός κι αν πάρει φέτος το Τσάμπιο Λις ή το Γιουρώπα, επειδή οι άλλες ομάδες είναι για τα πανηγύρια και δε μαζεύουν βαθμούς ούτε με έρανο;

Ναι, το πέναλτι θα μπορούσε να είχε δωθεί, αλλά το να λέμε ότι ο ολυμπιακός σπρώχτηκε στο συγκεκριμένο ματς από το σιδηρόπουλο είναι πιο γελοίο κι από το "μίλησα μέχρι και με το θεό" που (φέρεται να) είπε αγαπημένος πολιτικός.

Τα τελευταία 5-10 χρόνια. Δηλαδή με Βαλβέρδε δεν έπαιζε μπάλα σε όλο το ματς ο Ολυμπιακός. Ειδικά στην Ελλάδα, που υπάρχει χάος, με Βαλβέρδε η άλλη ομάδα από το 1ο λεπτό ήταν μονίμως στα σχοινιά, αλλά ο Ολυμπιακός κέρδιζε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οκ, το ακούσαμε κι αυτό...

Ενώ φέτος, που τα στατιστικά δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός πάει συντηρητικά σε όλο το ματς, και φορτσάρει στο τέλος δεν είναι θέμα τακτικής. Άλλωστε, όλες οι ομάδες στον κόσμο στο τέλος φορτσάρουν, όχι στο διάστημα 35-60

Σου είπα την άποψή μου (δεν είπα ότι δεν έπαιζε ποδόσφαιρο με Βαλβέρδε) μου είπες την δική σου. ΟΚ. Πάντως με βάση αυτό που λες θα έπρεπε όλα τα ματς να είναι βαρετά μέχρι το 75, όταν και αποφασίζουν να φορτσάρουν.

Η αποβολή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα (που είχε μπει στη θέση του πρώτου), ή ένα τετ α τετ, αμφότερα στο 0-1, επηρρεάζουν το ίδιο με ένα φάουλ κάπου στα πλάγια.

Καμιά σχέση. Η αποβολή που λες πιθανόν δεν υπάρχει (το βίντεο με τον Βασιλάκη που κάνει τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων και όπου έλεγε ότι δεν υπήρχε παράβαση (νομίζω) έχει σβηστεί), αλλά στα στιγμιότυπα της nova αν πας στο τελευταίο replay και δεις που πατάει ο Αραμπατζής θα καταλάβεις ότι οι κόκκινες εφημερίδες ψάχνουν αμφισβητούμενες φάσεις να τις παρουσιάσουν ως αδικία προς τον Ολυμπιακό. Αδικία που πιθανόν υπήρχε στην περίπτωση του Μήτρογλου που είναι οριακά καλυπτόμενος. Αλλά να λέμε τώρα ότι είναι το ίδιο το οριακό οφ σάιντ με την σφαλιάρα με απλωμένο χέρι του Χολέμπας, εντάξει αν θέλεις να το πιστεύεις αυτό δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να σε πίσω για το αντίθετο. Και βέβαια σε όλες αυτές τις φάσεις το σκορ είναι 0-1 επειδή έτσι επέλεξε ο διαιτητής με τον επόπτη.

Γιατί; Από άλλο ματς είναι τα στιγμιότυπα, ή έχουν τροποποιημένα τα πλάνα; Δεν το είδα το ματς, οπότε αν με κορόιδεψαν, να μου το πεις να το ξέρω.

Τώρα που είδα τα στιγμιότυπα έχω την εντύπωση ότι δεν τα είδες εσύ.

Είναι κακός διαιτητής γιατί δεν σφυράει καλά. Γιατί αφήνει να παιχτεί το παιχνίδι, ενώ στην περιοχή της μιας ομάδας υπάρχει αναμένο καπνογόνο. Για να μιλήσουμε για παλιότερο ματς αεκ ολυμπιακού με τον ίδιο διαιτητή.
Θα ήταν άρρωστος εκείνη την μέρα. :p Θα έχει λοιπόν η κόκκινη παράγκα να λέει για ΜΙΑ φάση που σφύριξε κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν τιμωρήθηκε τότε - αμφιβάλλω να τιμωρηθεί τώρα - ή να πήρε καμιά δυσμενή μετάθεση στην αστυνομία μιας και δεν έχει φούρνο να του σπάσουν.
Αν έβγαζε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός θα γελάγανε και τα τσιμέντα, και με το δίκιο τους.

Θα γελάγανε ίσως, ενώ τώρα δεν γελάνε.

Πως βολεύεται ο Ολυμπιακός με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Που από του παραχρόνου θα παίζει προκριματικά για να μπει στους ομίλους, εκτός κι αν πάρει φέτος το Τσάμπιο Λις ή το Γιουρώπα, επειδή οι άλλες ομάδες είναι για τα πανηγύρια και δε μαζεύουν βαθμούς ούτε με έρανο;

39+1 αυτά μετράνε για την αγορά στην οποία απευθύνεται ο Ολυμπιακός και αυτή είναι η Ελληνική. Δεν είναι Μάντσεστερ να τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η Ευρωπαική πορεία. Αυτό με τα προκριματικά μοιάζει μακρινό οπότε ότι προλάβουμε να φάμε και που ξέρεις, μπορεί να βγάζουμε κατευθείαν σε ομίλους για καιρό ακόμα ομάδα. Και οι άλλες ομάδες θα παραμείνουν για τα πανηγύρια όσο θα υπάρχει παράγκα διότι κανείς δεν θα επενδύει. Εντάξει ο ΠΑΟΚ κάπως παίζει ως επένδυση λόγο Γκαγκάτση.

Ναι, το πέναλτι θα μπορούσε να είχε δωθεί, αλλά το να λέμε ότι ο ολυμπιακός σπρώχτηκε στο συγκεκριμένο ματς από το σιδηρόπουλο είναι πιο γελοίο κι από το "μίλησα μέχρι και με το θεό" που (φέρεται να) είπε αγαπημένος πολιτικός.

Σπρώχτηκε όπως σπρώχτηκε και σε άλλα ματς. Σε αυτό εδώ δεν χρειαζόταν όμως, μάλλον από συνήθεια ή φόβο σπρώχτηκε, για αυτό και έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη.

Έγινε επεξεργασία από yanni

respect στους τύπους που είχαν έρθει το 2003 (τελευταίο επίσημο ματς πριν το Γιούρο της Πορτουγαλίας) για να υποστηρίξουν τη Βόρειο Ιρλανδία. Νταξ' συμπαθητική και η Ριπάμπλικ οφ Άιρλαντ, αλλά οι άλλοι τελευταίοι στον όμιλο, χάνανε, και παρ'όλα αυτά τραγουδούσαν.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] έχεις πάρει εισιτήριο μέσω ΕΠΟ;

Στα δικά μας νέα, ο εισαγγελέας επιτέλους πήρε πρωτοβουλίες ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να ξεβρομίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο

Δίωξη από τον εισαγγελέα... | gazzetta.gr

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ λειτουργώντας απολύτως δημοκρατικά ασκεί πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ επειδή διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

...ακούς εκεί να τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.