Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Το πέναλτι δεν το είδα, αλλά η κόκκινη ως δεύτερη κίτρινη, ήταν 100%. Στην συγκεκριμένη φάση έχεις ενθουσιασμό+απειρία=χαζομάρα από τον παίκτη του Άρη. Σε ότι φάσεις είδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στο τέλος, αν εξαιρέσεις κάτι σπόρια του διαιτητή στον Ολυμπιακό, δεν είδα κάτι το λάθος.

Μπράβο στην Άρη που έτρεξε και πάλεψε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που απλά θεωρούσε δεδομένο ότι θα κερδίσει.

Ήταν και λίγο τυχεροί του Άρη σε 1-2 φάσεις στο τέλος.

Γιαννη οταν λες σπορια;γιατι εγω στο δευτερο ημιχρονο φαουλ στο δικο σου μισο δεν πηρα...

Σιχαματα φυγετε απο τι ελληνικο πρωταθλημα να νιωσουμε και να δουμε μπαλιτσα

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Γιαννη οταν λες σπορια;γιατι εγω στο δευτερο ημιχρονο φαουλ στο δικο σου μισο δεν πηρα...

α, μπράβο, πες του τα του Γιάννη, του υμνητή της παράγκας. Εγώ τα λέω, αλλά δε με ακούει κανείς. Θα αποκαλύπσουμε την παράγκα σου, [MENTION=188]yanni[/MENTION].

Για το πέναλτι ο Πορτογάλος είπε: «Δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που πήραμε μετά από οκτώ αγώνες. Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν πάρει περισσότερο από εμάς». sigh

Σιχαματα φυγετε απο τι ελληνικο πρωταθλημα να νιωσουμε και να δουμε μπαλιτσα

Δεν φεύγουμε ρε. Εδώ θα μείνουμε να πάρουμε το 40ο να σας το τρίβουμε στην μούρη. Ακούς εκεί να φύγουμε. Εσείς θα μας πείτε να φύγουμε; Πουθενάδες μου αποκτήσατε και κανάλι τώρα με τον Αλ Αφούζ εκ της Αραβίας. Άντε ρε λαγοί. Άντε ροκανίστε τα καρότα σας περί διαιτησίας. Να το χωνέψεις καλά. Διδάξαμε ποδόσφαιρο την περίοδο του ΜΕΓΑ Σωκράτη θα διδάξουμε και ΗΘΟΣ στο καπάκι με την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ τον Μαρινάκη.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Περνιέμαι για φανατίλας Ολυμπιακός ή θέλω δουλειά ακόμα;

:o

θες δουλεια
Λίγο ακόμα κατ'εμε :p

tumblr_ma32oayImg1qkj7vc.jpg

Καλα το πας αλλα εγω ο καημενος ΑΡΗΣ ειμαι...

Το ξέρω, αλλά δεν είχα τι να πω για τον Άρη και δεν θα είχε και πλάκα.

Για το σημερινό να λες πάλι καλά που τα παιδιά αρχίζουν και δένουν στην ομάδα σας και αποδίδουν. Σήμερα τρέχανε λες και ήταν ξένη ομάδα, όχι Ελληνική και κλείσανε πολλά στόματα. Και ευτυχώς που δεν την πατήσατε στο τελευταίο δεκάλεπτο που μετά την αποβολή υπήρξε τρικυμία μέσα στην περιοχή σε 1-2 φάσεις.

Δεν φεύγουμε ρε. Εδώ θα μείνουμε να πάρουμε το 40ο να σας το τρίβουμε στην μούρη. Ακούς εκεί να φύγουμε. Εσείς θα μας πείτε να φύγουμε; Πουθενάδες μου αποκτήσατε και κανάλι τώρα με τον Αλ Αφούζ εκ της Αραβίας. Άντε ρε λαγοί. Άντε ροκανίστε τα καρότα σας περί διαιτησίας. Να το χωνέψεις καλά. Διδάξαμε ποδόσφαιρο την περίοδο του ΜΕΓΑ Σωκράτη θα διδάξουμε και ΗΘΟΣ στο καπάκι με την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ τον Μαρινάκη.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Περνιέμαι για φανατίλας Ολυμπιακός ή θέλω δουλειά ακόμα;

Θες αρκετή δουλειά, αλλά το πας καλά. Ξέχασες κάτι πολύ βασικό όμως

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0]TO APOLITO ANTE GEIA-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - YouTube[/ame]

ουτε ποδοσφαιρο διδαξατε, ουτε ηθος, και δεν εχετε καμια προεδραρα.Ο ολυμπιακος εναι εδω και χροννια ο καρκινος του ποδοσφαιρου.Κατσε και συ τωρα να χαιρεσαι τα στημενα που περνατε τοσα χρονια.

ουτε ποδοσφαιρο διδαξατε, ουτε ηθος, και δεν εχετε καμια προεδραρα.Ο ολυμπιακος εναι εδω και χροννια ο καρκινος του ποδοσφαιρου.Κατσε και συ τωρα να χαιρεσαι τα στημενα που περνατε τοσα χρονια.

Για αυτό θα είστε πάντα δευτεροτριτοτέταρτοι και θα βλέπετε την πλάτη μας κλαίγοντας για την διαιτησία, για στημένα και καρκίνους τους Ελληνικού ποδοσφαίρου. Διότι δεν μπορείτε να δείτε τι μεγάλη ομαδάρα είναι ο ΘΡΥΛΟΣ, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Θα μετρήσω το 40ο φέτος. Ξέρεις να μετράς εσύ μέχρι το 40; Μέχρι το 30 έστω;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0]TO APOLITO ANTE GEIA-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - YouTube[/ame]

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] ?Με τρολάρει?

Έγινε επεξεργασία από yanni

χαχα δεν θα ασχοληθω, κατσε και τρολαριζε.Ειναι το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις.

Αλλα την αληθεια την ξερουν ολοι.Οσο για ευρωπη, ολο για σενα:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l5S-BZozCwc&feature=fvst]Juventus - Olympiakos 7 - 0 XAXAXA XESKIDI - YouTube[/ame]

τσιμπαει τσιμπαει;

Μόνο; Κατάπιε και τον ψαρά. :sarcastic:

[MENTION=9719]kuza[/MENTION]

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ

attachment.php?attachmentid=53038&d=1351601921

[attach]53038[/attach]

post-188-1416076741,0396_thumb.gif

Έγινε επεξεργασία από yanni

Η διαιτησία των κόκκινων διαβόλων -

Ενα καλό άρθρο που εξηγεί απλούστατα γιατί η διαιτησία είναι 90-10 υπέρ Μαν. Γιου. στην Αγγλία...κόκκινες φανέλες βλέπεις...:) (να μου πεις και η Λιβερπουλ έχει αλλά μάλλον δεν βοηθάει η απόχρωση :p )

P.S. Στο ψυγείο ο Κλάτενμπεργκ -

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.