yanni Οκτώβριος 29, 2012 #7001 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Το πέναλτι δεν το είδα, αλλά η κόκκινη ως δεύτερη κίτρινη, ήταν 100%. Στην συγκεκριμένη φάση έχεις ενθουσιασμό+απειρία=χαζομάρα από τον παίκτη του Άρη. Σε ότι φάσεις είδα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και κυρίως στο τέλος, αν εξαιρέσεις κάτι σπόρια του διαιτητή στον Ολυμπιακό, δεν είδα κάτι το λάθος.Μπράβο στην Άρη που έτρεξε και πάλεψε σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που απλά θεωρούσε δεδομένο ότι θα κερδίσει.Ήταν και λίγο τυχεροί του Άρη σε 1-2 φάσεις στο τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Οκτώβριος 29, 2012 #7002 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Γιαννη οταν λες σπορια;γιατι εγω στο δευτερο ημιχρονο φαουλ στο δικο σου μισο δεν πηρα...Σιχαματα φυγετε απο τι ελληνικο πρωταθλημα να νιωσουμε και να δουμε μπαλιτσαSent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 29, 2012 #7003 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Γιαννη οταν λες σπορια;γιατι εγω στο δευτερο ημιχρονο φαουλ στο δικο σου μισο δεν πηρα...α, μπράβο, πες του τα του Γιάννη, του υμνητή της παράγκας. Εγώ τα λέω, αλλά δε με ακούει κανείς. Θα αποκαλύπσουμε την παράγκα σου, [MENTION=188]yanni[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Οκτώβριος 29, 2012 #7004 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Για το πέναλτι ο Πορτογάλος είπε: «Δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που πήραμε μετά από οκτώ αγώνες. Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν πάρει περισσότερο από εμάς». sigh Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Οκτώβριος 29, 2012 #7005 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Ωραιος ο ζαρντιμ...επειδη δεν πηραμε πεναλτυ τις πρωτες 8 αγωνιστικες επρεπε να παρουμε σημερα και ας μην ηταν....ποσο γαυρος θεε μουSent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 29, 2012 #7006 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Γιαννη οταν λες σπορια;γιατι εγω στο δευτερο ημιχρονο φαουλ στο δικο σου μισο δεν πηρα...Σιχαματα φυγετε απο τι ελληνικο πρωταθλημα να νιωσουμε και να δουμε μπαλιτσα Δεν φεύγουμε ρε. Εδώ θα μείνουμε να πάρουμε το 40ο να σας το τρίβουμε στην μούρη. Ακούς εκεί να φύγουμε. Εσείς θα μας πείτε να φύγουμε; Πουθενάδες μου αποκτήσατε και κανάλι τώρα με τον Αλ Αφούζ εκ της Αραβίας. Άντε ρε λαγοί. Άντε ροκανίστε τα καρότα σας περί διαιτησίας. Να το χωνέψεις καλά. Διδάξαμε ποδόσφαιρο την περίοδο του ΜΕΓΑ Σωκράτη θα διδάξουμε και ΗΘΟΣ στο καπάκι με την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ τον Μαρινάκη. [MENTION=4171]deninho[/MENTION] Περνιέμαι για φανατίλας Ολυμπιακός ή θέλω δουλειά ακόμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 29, 2012 #7007 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 θες δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Οκτώβριος 29, 2012 #7008 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Λίγο ακόμα κατ'εμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Οκτώβριος 29, 2012 #7009 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Καλα το πας αλλα εγω ο καημενος ΑΡΗΣ ειμαι...Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 29, 2012 #7010 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 θες δουλεια Λίγο ακόμα κατ'εμε Καλα το πας αλλα εγω ο καημενος ΑΡΗΣ ειμαι... Το ξέρω, αλλά δεν είχα τι να πω για τον Άρη και δεν θα είχε και πλάκα. Για το σημερινό να λες πάλι καλά που τα παιδιά αρχίζουν και δένουν στην ομάδα σας και αποδίδουν. Σήμερα τρέχανε λες και ήταν ξένη ομάδα, όχι Ελληνική και κλείσανε πολλά στόματα. Και ευτυχώς που δεν την πατήσατε στο τελευταίο δεκάλεπτο που μετά την αποβολή υπήρξε τρικυμία μέσα στην περιοχή σε 1-2 φάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosxania Οκτώβριος 29, 2012 #7011 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Το θεμα ειναι οτι πολυ αργησαμε να διωξουμε τον κατι-σαν-προπονητη που ειζαμε στον παγκο(οπως και η αεκ)Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 29, 2012 #7012 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2012 Δεν φεύγουμε ρε. Εδώ θα μείνουμε να πάρουμε το 40ο να σας το τρίβουμε στην μούρη. Ακούς εκεί να φύγουμε. Εσείς θα μας πείτε να φύγουμε; Πουθενάδες μου αποκτήσατε και κανάλι τώρα με τον Αλ Αφούζ εκ της Αραβίας. Άντε ρε λαγοί. Άντε ροκανίστε τα καρότα σας περί διαιτησίας. Να το χωνέψεις καλά. Διδάξαμε ποδόσφαιρο την περίοδο του ΜΕΓΑ Σωκράτη θα διδάξουμε και ΗΘΟΣ στο καπάκι με την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ τον Μαρινάκη. [MENTION=4171]deninho[/MENTION] Περνιέμαι για φανατίλας Ολυμπιακός ή θέλω δουλειά ακόμα; Θες αρκετή δουλειά, αλλά το πας καλά. Ξέχασες κάτι πολύ βασικό όμως [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0]TO APOLITO ANTE GEIA-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 30, 2012 #7013 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Δεν φεύγουμε ρε. Εδώ θα μείνουμε να πάρουμε το 40ο να σας το τρίβουμε στην μούρη. Ακούς εκεί να φύγουμε. Εσείς θα μας πείτε να φύγουμε; Πουθενάδες μου αποκτήσατε και κανάλι τώρα με τον Αλ Αφούζ εκ της Αραβίας. Άντε ρε λαγοί. Άντε ροκανίστε τα καρότα σας περί διαιτησίας. Να το χωνέψεις καλά. Διδάξαμε ποδόσφαιρο την περίοδο του ΜΕΓΑ Σωκράτη θα διδάξουμε και ΗΘΟΣ στο καπάκι με την ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ τον Μαρινάκη. [MENTION=4171]deninho[/MENTION] Περνιέμαι για φανατίλας Ολυμπιακός ή θέλω δουλειά ακόμα; ουτε ποδοσφαιρο διδαξατε, ουτε ηθος, και δεν εχετε καμια προεδραρα.Ο ολυμπιακος εναι εδω και χροννια ο καρκινος του ποδοσφαιρου.Κατσε και συ τωρα να χαιρεσαι τα στημενα που περνατε τοσα χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 30, 2012 #7014 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 (edited) ουτε ποδοσφαιρο διδαξατε, ουτε ηθος, και δεν εχετε καμια προεδραρα.Ο ολυμπιακος εναι εδω και χροννια ο καρκινος του ποδοσφαιρου.Κατσε και συ τωρα να χαιρεσαι τα στημενα που περνατε τοσα χρονια.Για αυτό θα είστε πάντα δευτεροτριτοτέταρτοι και θα βλέπετε την πλάτη μας κλαίγοντας για την διαιτησία, για στημένα και καρκίνους τους Ελληνικού ποδοσφαίρου. Διότι δεν μπορείτε να δείτε τι μεγάλη ομαδάρα είναι ο ΘΡΥΛΟΣ, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ της Ελλάδας στην Ευρώπη. Θα μετρήσω το 40ο φέτος. Ξέρεις να μετράς εσύ μέχρι το 40; Μέχρι το 30 έστω;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0]TO APOLITO ANTE GEIA-ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - YouTube[/ame][MENTION=4171]deninho[/MENTION] ?Με τρολάρει? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Οκτώβριος 30, 2012 #7015 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 τσιμπαει τσιμπαει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 30, 2012 #7016 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 χαχα δεν θα ασχοληθω, κατσε και τρολαριζε.Ειναι το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις.Αλλα την αληθεια την ξερουν ολοι.Οσο για ευρωπη, ολο για σενα:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=l5S-BZozCwc&feature=fvst]Juventus - Olympiakos 7 - 0 XAXAXA XESKIDI - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 30, 2012 #7017 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 πιπίλα πια... (Οχι το ρημα, το αντικειμενο... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 30, 2012 #7018 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 (edited) τσιμπαει τσιμπαει; Μόνο; Κατάπιε και τον ψαρά. [MENTION=9719]kuza[/MENTION] ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ [attach]53038[/attach] Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Οκτώβριος 30, 2012 #7019 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Η διαιτησία των κόκκινων διαβόλων - Ενα καλό άρθρο που εξηγεί απλούστατα γιατί η διαιτησία είναι 90-10 υπέρ Μαν. Γιου. στην Αγγλία...κόκκινες φανέλες βλέπεις... (να μου πεις και η Λιβερπουλ έχει αλλά μάλλον δεν βοηθάει η απόχρωση ) P.S. Στο ψυγείο ο Κλάτενμπεργκ - Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Οκτώβριος 30, 2012 #7020 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2012 Ντερμπι ουραγων το σουκου στο οακα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts