HotPeanut Μάϊος 3, 2009 #621 Μάϊος 3, 2009 Ρε σεις, αφήστε τα HD, τα lag και τη forthnet και ανοίξτε την τηλεόραση. Άσε που το σήμα φτάνει και κάτι δευτερόλεπτα πιο γρήγορα
greekfragma Μάϊος 3, 2009 #625 Μάϊος 3, 2009 παραλίγο να μας το κλέψει ο μαργιόλης ο μπραζάουσκας αλλά δε μασάει ο ομπραντοβιτς.ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:jump1:
gilardino Μάϊος 3, 2009 #626 Μάϊος 3, 2009 εχασα κατι χρονια απ τη ζωη μου μεχρι να τελειωσει το ματς...μπραβο σε ολους γι αυτην τη τεραστια επιτυχια που μας χαρισαν...
Evan Μάϊος 3, 2009 #627 Μάϊος 3, 2009 Βραχνιασα απο τις φωνες αλλα μια ειναι η ομαδα(και ας προσπαθησαν και οι διαιτητες να μας το παρουν) !! Παντως μια ρωσιδα ηταν τελειως ξεφωνημενη,δεν αντεχα αλλο να την ακουω να τσιριζει!!
winters Μάϊος 3, 2009 #628 Μάϊος 3, 2009 ειχα εισιτηριο... ειχα κλεισει αεροπορικα/ξενοδοχειο... και δε πηγα επειδη επιασε η μεση τον πατερα μου τη τεταρτη και επρεπε να παω στο μαγαζι παρασκευη σαββατο και αυριο... :weep::weep:
deninho Μάϊος 3, 2009 #631 Μάϊος 3, 2009 ειχα εισιτηριο... ειχα κλεισει αεροπορικα/ξενοδοχειο... και δε πηγα επειδη επιασε η μεση τον πατερα μου τη τεταρτη και επρεπε να παω στο μαγαζι παρασκευη σαββατο και αυριο... :weep::weep: Για να σου φτιάξω το κέφι: Δεν αξίζει τον κόπο αν δεν έχεις διαπίστευση για να πηγαίνεις σε όλους τους χώρους [προπονητήρια, βοηθητικά γήπεδα, χώρο αποδυτηρίων -παικτών και cheerleader-* αίθουσα επισήμων -τσιτ τσατ με Τζόνυ Ρότζερς, Σάκοτρα, Ίβκοβιτς κλπ-, κλπ] (αυτά προ 2ετίας) *προφανώς και δεν εννοώ το δωμάτιο των αποδυτηρίων, ε...
pastelidis.n.s. Μάϊος 3, 2009 #633 Μάϊος 3, 2009 Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για το καταπληκτικο παιχνιδι και την μεχρι τωρα πορεια του στην Ευρωλιγκα...!
greekfragma Μάϊος 4, 2009 #634 Μάϊος 4, 2009 Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για το καταπληκτικο παιχνιδι και την μεχρι τωρα πορεια του στην Ευρωλιγκα...! μα δεν έμεινε και τίποτε άλλο για συνέχεια....το σηκώσαμε ρε...GAME OVER...το πηραμε....καπίς?
jesus Μάϊος 4, 2009 #635 Μάϊος 4, 2009 απλα respect αυτη η ομαδα τι να πει κανεις...δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να αμφισβητησει πλεον την κυριαρχια της στην ευρωπη.για ελλαδα δεν μιλαμε.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
Chosen Μάϊος 4, 2009 #636 Μάϊος 4, 2009 Αυτές οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού έχουν καταντήσει βαρετές. Αντιθέτως με τον υπόλοιπο κόσμο, εγώ θα περιμένω έξω από την μπουτίκ του Ολυμπιακού για να πάρω το DVD που θα κυκλοφορήσουν για την κατάκτηση της 4ης θέσης
winters Μάϊος 4, 2009 #637 Μάϊος 4, 2009 ειχα εισιτηριο... ειχα κλεισει αεροπορικα/ξενοδοχειο... και δε πηγα επειδη επιασε η μεση τον πατερα μου τη τεταρτη και επρεπε να παω στο μαγαζι παρασκευη σαββατο και αυριο... :weep::weep: Α! και να προσθεσω οτι με το που τελειωσε το παιχνιδι επαθε εμφραγμα ο θειος μου και τρεχαμε στα νοσοκομειο (ευτυχως ολα καλα) και η χαρα μου κρατησε μονο μιση ωρα... και πρεπει να ξυπνησω σε 3 ωρες για να παω στη δουλεια του πατερα μου... :bye::bye::bye:
KoMM Μάϊος 4, 2009 #638 Μάϊος 4, 2009 http://www.contra.gr/press/newspapers/04052009/derby.jpg :hehe: :hehe: πρωι πρωι τι εμπνευση ειχαν...
gilardino Μάϊος 4, 2009 #639 Μάϊος 4, 2009 γι αυτο παει για φουντο.... http://www.gazzetta.gr/content/view/32833/73/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.