KoMM Μάϊος 3, 2009 #621 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 ΔΩΣΕ ΠΙΕΣΗ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 3, 2009 #622 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 παραλίγο να μας το κλέψει ο μαργιόλης ο μπραζάουσκας αλλά δε μασάει ο ομπραντοβιτς.ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Μάϊος 3, 2009 #623 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 εχασα κατι χρονια απ τη ζωη μου μεχρι να τελειωσει το ματς...μπραβο σε ολους γι αυτην τη τεραστια επιτυχια που μας χαρισαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Μάϊος 3, 2009 #624 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Βραχνιασα απο τις φωνες αλλα μια ειναι η ομαδα(και ας προσπαθησαν και οι διαιτητες να μας το παρουν) !! Παντως μια ρωσιδα ηταν τελειως ξεφωνημενη,δεν αντεχα αλλο να την ακουω να τσιριζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 3, 2009 #625 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 ειχα εισιτηριο... ειχα κλεισει αεροπορικα/ξενοδοχειο... και δε πηγα επειδη επιασε η μεση τον πατερα μου τη τεταρτη και επρεπε να παω στο μαγαζι παρασκευη σαββατο και αυριο... :weep::weep: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 3, 2009 Author #626 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Έλα δε πειράζει, θα πας άλλη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Μάϊος 3, 2009 #627 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Έλα δε πειράζει, θα πας άλλη φορά. Του χρόνου εννοείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 3, 2009 #628 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 ειχα εισιτηριο... ειχα κλεισει αεροπορικα/ξενοδοχειο... και δε πηγα επειδη επιασε η μεση τον πατερα μου τη τεταρτη και επρεπε να παω στο μαγαζι παρασκευη σαββατο και αυριο... :weep::weep: Για να σου φτιάξω το κέφι: Δεν αξίζει τον κόπο αν δεν έχεις διαπίστευση για να πηγαίνεις σε όλους τους χώρους [προπονητήρια, βοηθητικά γήπεδα, χώρο αποδυτηρίων -παικτών και cheerleader-* αίθουσα επισήμων -τσιτ τσατ με Τζόνυ Ρότζερς, Σάκοτρα, Ίβκοβιτς κλπ-, κλπ] (αυτά προ 2ετίας) *προφανώς και δεν εννοώ το δωμάτιο των αποδυτηρίων, ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 3, 2009 #629 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 μπραβο ρε βαζελοι , αξιοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Μάϊος 3, 2009 #630 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2009 Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για το καταπληκτικο παιχνιδι και την μεχρι τωρα πορεια του στην Ευρωλιγκα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 4, 2009 #631 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Συγχαρητηρια στον Παναθηναικο για το καταπληκτικο παιχνιδι και την μεχρι τωρα πορεια του στην Ευρωλιγκα...! μα δεν έμεινε και τίποτε άλλο για συνέχεια....το σηκώσαμε ρε...GAME OVER...το πηραμε....καπίς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 4, 2009 #632 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 απλα respect αυτη η ομαδα τι να πει κανεις...δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να αμφισβητησει πλεον την κυριαρχια της στην ευρωπη.για ελλαδα δεν μιλαμε.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2009 #633 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Αυτές οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού έχουν καταντήσει βαρετές. Αντιθέτως με τον υπόλοιπο κόσμο, εγώ θα περιμένω έξω από την μπουτίκ του Ολυμπιακού για να πάρω το DVD που θα κυκλοφορήσουν για την κατάκτηση της 4ης θέσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάϊος 4, 2009 #634 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 ειχα εισιτηριο... ειχα κλεισει αεροπορικα/ξενοδοχειο... και δε πηγα επειδη επιασε η μεση τον πατερα μου τη τεταρτη και επρεπε να παω στο μαγαζι παρασκευη σαββατο και αυριο... :weep::weep: Α! και να προσθεσω οτι με το που τελειωσε το παιχνιδι επαθε εμφραγμα ο θειος μου και τρεχαμε στα νοσοκομειο (ευτυχως ολα καλα) και η χαρα μου κρατησε μονο μιση ωρα... και πρεπει να ξυπνησω σε 3 ωρες για να παω στη δουλεια του πατερα μου... :bye::bye::bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Μάϊος 4, 2009 #635 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 http://www.contra.gr/press/newspapers/04052009/derby.jpg :hehe: :hehe: πρωι πρωι τι εμπνευση ειχαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Μάϊος 4, 2009 #636 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 γι αυτο παει για φουντο.... http://www.gazzetta.gr/content/view/32833/73/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 5, 2009 #637 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 0-2 η manchester στο 12...:banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 5, 2009 #638 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 λες να παει 4-4 και 123-122 στα πεναλτυ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 5, 2009 #639 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 6, 2009 #640 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 mcdonalds AE :happy2::happy2::happy2:οποιος καταλαβε, καταλαβε.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts