Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

τι κύπελλο και μπιπ μου λέτε... σου-Ρεάλ Μαντρί - Μπαρσελόνα 2-6:fun::clap::dirol::):happy::big_boss::banging::victory::patsak::happy2::happy2::happy2::happy2::yu:

Mαγεια..

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Για τα δεδομένα της Ισπανίας, το Μαντρί :p - Μπάρσελόνα ήταν ενα πολυ καλό παιχνίδι. Για τα δικά μας δεδομένα, ο τελικός κυπέλλου ήταν όαση... :p

ο σκαι υποστηριζει οτι ειναι full hd...μπραβο του παντως γι αυτην την προσπαθεια...

ay caramba!:banging:

χμ

το λινκ δε λεει κατι ουσιωδες hint plz

2 γκολ ο Τιτής, 2 ο Μέσσι, από ένα γκολ τα σέντερ μπακ μας (ειδικά του Πικέ, δεν ήταν καθόλου γκολ αμυντικού :D). Περίμενα το Βαλντές να βάλει το 7ο με ανάποδο ψαλίδι αλλά αστόχησε :hehe: Ο Μέσσι έχασε 6 ακόμα ευκαιρίες, εκ των οποίων οι 3 ήταν κλασσικά τετ-α-τετ

Καιρο ειχα να δω τοσο καλο παιχνιδι στην Ελλαδα,αν και δεν το ειδα ολο.

Στο 3-3 το αφησα,σιγα μην κατσω να δω ελληνικο πρωταθλημα,αισχος ειναι τα τελευταια 10 χρονια.:tomato:

:hehe:

Στο 3-3 το αφησα,σιγα μην κατσω να δω ελληνικο πρωταθλημα,αισχος ειναι τα τελευταια 10 χρονια.:tomato:

SILENCE.jpg

Τρομερο ματς...στον συνδεσμο εγινε της τρελλης..:)

Νικησε και η μπαρτσα...αυτα ειναι..:fun:

Αντε να νικησει και η ΤΣΣΚΑ αυριο...:p

εγω δε το ειδα καθολου,πηγα στο village στο ρεντη και ειχε 80% γυναικες!αδειοι οι δρομοι και βρηκα εισητηριο επι το που:hehe:

εγω δε το ειδα καθολου,πηγα στο village στο ρεντη και ειχε 80% γυναικες!αδειοι οι δρομοι και βρηκα εισητηριο επι το που:hehe:

Αχαχαχαχαχαχα!!!

Κι εγω το ιδιο ρεεε.

Δεν ηξερα οτι εχει τελικο (οχι οτι αμα το ηξερα θα καθομουνα μεσα, αλλα τεσπα) και βγαινουμε και αναρωτιεμαι γιατι ειναι ολα τα μαγαζια αδεια Σαββατιατικα και οσα εχουνε μεσα κοσμο ειναι μονο γυναικες...

Χρυση βραδια πραγματικα :p

edit: Παρεπιπτοντως για οποιον θελει αντικειμενικη αναλυση του ματσακιου, ειναι 2 παππουδια κατω απο το μπαλκονι μου που αναλυουνε τα τελευταια 10-15 λεπτα το ματσακι... :hehe:

ρε παιδια τι ωρα παιζει σημερα ο γαυρος στον μικρο τελικο;μετα απο τοσα χρονια φτασανε σε ευρωπαϊκο τελικο κριμα ειναι να χασουμε το θεαμα...

εγώ πήρα τηλ στην Τ.Υ. της Forthnet και μου παν τα καλά μαντάτα.....πρόβλημα στο dslam του κολωνού και εργασίες ως και την Τετάρτη....ffs....:suicide2:

Holy Crap,Κωλονο μενω !!!! για αυτο μου αργει και εμενα το ΣΚΑΙ HD ,Παλιο 4net

Greekfragma απο Κολωνο? :p

Holy Crap,Κωλονο μενω !!!! για αυτο μου αργει και εμενα το ΣΚΑΙ HD ,Παλιο 4net

Greekfragma απο Κολωνο? :p

spam-kill-die:ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.