deninho Ιούνιος 14, 2012 #6163 Ιούνιος 14, 2012 στέλεχος την ΜανΟυ. Τον χρησιμοποιεί ο Φέργκιουσον στα δύσκολα παιχνίδια. Μόνο εντός Αγγλίας όμως.
Thrael Ιούνιος 14, 2012 #6164 Ιούνιος 14, 2012 Παραθεση απο contra.gr:"Πριν από την έναρξη της προπόνησης οι Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Φετφατζίδης έπαιξαν ένα παιχνίδι με μπάλα και όποιοςέχανε δεχόταν τσίμπημα στα αυτιά από τους συμπαίκτες του.Το "παρών" έδωσε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έγινε μάρτυρας ενός εκπληκτικού γκολ του Σωτήρη Νίνη. Ο άσος της Πάρμα επιχείρησε ένα σουτ με το αριστερόπόδι έξω από το γήπεδο και πίσω από την εστία (!), η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα."Αισιοδοξω πλεον. Σε συνδυασμο με τις χτεσινες δηλωσεις των διεθνων οι οποιες αν μου ελεγαν οτι εγιναν μετα την 1η αγωνιστικη, θα το πιστευα. Υποθετω οτι αν ο Νινης βρεθειπισω απο την εστια των Ρωσων θα τους συντριψουμε...Υ.Γ. Το προολυμπιακο του μπασκετ ξερετε αν θα μεταδοθει απο τη δημοσια τηλεοραση;
billpeppas Ιούνιος 15, 2012 #6165 Ιούνιος 15, 2012 Από το 1 5λεπτο τα καραγκιοζιλίκια πάλι... Φάουλ οι Heat δεν κάνουνε ποτέ φαίνεται :flag: Του Bosh τα lay up επιτρέπεται να κάνει μέχρι 5-6 βήματα ( ανάλογα με το ύψος πάει ? ) Στο κάρφωμα ο Wade πιάνει την μπάλα μετά το καλάθι, την κρατάει 1.5-2s και την μπιστάει στον διαιτητή... αυτό δεν είναι delay the game technical foul που δίνουνε σε κάθε περίπτωση στον OKC και δεν ξέρω και γω πόσες φορές στον Garnett και τον Rondo στην σειρά με τους Celtics... Μπράβω ρε Στέρν. Σούτ Durant.... αγκώνας, μούρη, 2 επαφές... φάουλ μηδέν. Αει στο καλό Και στο καπάκι λάθος απόφαση σε καθαρή τάπα... ΤΡΑΓΩΔΙΑ. Και θα έχει και συνέχεια... ανύπαρκτο φάουλ, κι άλλες βολές δώρο στον Wade... Ο Ψωμιάδης είναι σίγουρα φυλακή στην Ελλάδα ρε σεις ? Και το κερασάκι στην τούρτα το φάουλ του "πόσο θα ήθελες να ήσουν Τζόρντα" Λεμπρόν στον Ντουράντ στο τέλος... εντάξει, τι έκανε μωρέ ο "I don't foul out"... μόνο του κράταγε το χέρι να μην φοβάται το παιδί...
deninho Ιούνιος 15, 2012 #6166 Ιούνιος 15, 2012 Είδαμε τον αμερικανό Πιλοΐδη σήμερα. Μπράβο Οικονομίδη του NBA...Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
billpeppas Ιούνιος 15, 2012 #6167 Ιούνιος 15, 2012 Από το χθεσινό αίσχος, αν προσπαθήσει κανείς να βγάλει βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις, είναι τόσες πολλές που θα βγεί καμμιά ώρα το βιντεάκι Εγω θα ντρεπόμουνα αν ήμουνα παίχτης των Heat με αυτό τον τρόπο που παίρνουνε νίκες ή κρατιούνται ζωντανοί στα παιχνίδια των playoffs.
Evan Ιούνιος 15, 2012 #6168 Ιούνιος 15, 2012 Γιαυτο δεν τους ηθελα στους τελικους και γω! καλη ομαδα δε λεω αλλα ας τους αφησουν λιγο να κλαινε και θα δουμε:shout::shout:
Ταμτάκος Ιούνιος 15, 2012 #6170 Ιούνιος 15, 2012 Αντίο Ντούντα. Ας ελπίσουμε να μείνουν οι βάσεις που έβαλες.
Evan Ιούνιος 15, 2012 #6172 Ιούνιος 15, 2012 Πωπωπωπω η καρδια μου σημερα με τους Αγγλους! Πιασαμε τη Γαλλια και περιμενα να αρχισει το ματς! Ολα καλα και ωραια και η Αγγλια 0-1!! Στο ημιχρονο πεταγομαι να παρω σουβλακια και επειδη ειχε λιγο κοσμο αργησα....με το που μπαινω σπιτι ΜΠΑΜ το πρωτο χτυπημα 1-1......μετα απο λιγο ΜΠΑΜ ΜΠΑΠ το δευτερο 2-1:wall::wall: εκει ουτε το σουβλακι δεν κατεβαινε...Ωσπου να το 2-2 και μετα το 2-3 αγκαλιες και φιλια. ΤΕΛΟΣ για αυτη τη βδομαδα το στοιχημα γιατι θα εμενα χωρις λεφτα στο τελος και ποιος ακουει γκρινια απο το αμορε!
Giorgos Ιούνιος 16, 2012 #6173 Ιούνιος 16, 2012 Από το χθεσινό αίσχος, αν προσπαθήσει κανείς να βγάλει βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις, είναι τόσες πολλές που θα βγεί καμμιά ώρα το βιντεάκι Εγω θα ντρεπόμουνα αν ήμουνα παίχτης των Heat με αυτό τον τρόπο που παίρνουνε νίκες ή κρατιούνται ζωντανοί στα παιχνίδια των playoffs. Το κάνουν για να δούμε περισσότερα παιχνίδια. Θα ήταν ανιαρό ένα 4-0. Οι Thunder με σβηστές μηχανές πήραν το 1ο game χαλαρά, και παρολίγο στο τέλος να κερδίσουν και το 2ο. Αν αρχίσουν να ξυπνούν πριν το δεύτερο ημίχρονο κάθε παιχνιδιού, μπορούν άνετα να πάρουν 1 από τα 3 στο Μαΐμι. Εξάλλου, οι τελικοί φέτος πρέπει να κριθούν στο 6ο ή 7ο παιχνίδι με λάθος του Lebron
Evan Ιούνιος 16, 2012 #6176 Ιούνιος 16, 2012 ΝΑΙΙΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕ ΚΑΡΑ!!! ΧΑΧΑΧΑΤο καρφωσε τελικα!! Πωπωπω τωρα δεν πρεπει να κλειστουμε ολοι πισω γιατι δεν μας κανει το Χ! Οι Ρωσοι τοση ωρα επαιζαν πασουλες αλλα τωρα θα σοβαρευτουν και πρεπει να χτυπησουμε στην αντεπιθεση!
HotPeanut Ιούνιος 16, 2012 #6178 Ιούνιος 16, 2012 Πρέπει να βάλει Νίνη.Αλλά κάτι μου λέει ότι θα βγάλει κανα Σάλπι και θα βάλει Φωτάκη.
Xero Ιούνιος 16, 2012 #6180 Ιούνιος 16, 2012 με δική μας νίκη νομίζω περνάμε ότι και να γίνει στο άλλο
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.