Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

αύριο στο ΟΑΚΑ & ΠΑΟ-ΞΑΝΘΗ οι τηλεοπτικοι δεκτες θα εστιασουν πανω μου......ο λόγος θα είναι 4πλος......

:hehe:

1. Θα είσαι γυμνός

2. Θα σε κυνηγάνε να σε πιάσουν

3. Θα σε πιάσουν

4. Θα σε ανασκολοπίσουν με το γκλόμπ.

το βρήκα;:p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

όχι.....έχω κανονίσει να πάω με 4 γυναικάκια:p

θα βρεθώ αντιμέτωπος με ένα γήπεδο τεστοστερόνης:crazy:

τι παλιογκαντέμης αδμιν ρα...........ακυρώθηκε το κουαρτέτο λόγω βροχής.:rant:

πάω να πνίξω την απογοήτευση με καφεδάκι ψυρρή

Τι ματσάρα βλέπουμε σήμερα....Ακόμα και ο drogba χάνει αυτά που δεν χάνονται....1-1 Λίβερπουλ-Τσέλσυ...

Η γκαντεμια στο full!!! μ χαλασε ο αποκωδικοποιητης χτες και δεν ειδα ουτε την arsenal ουτε τωρα barca! :rant::rant::rant:

0-1 ο ολυμπιακός αντί για 0-4... Αυτός ο Κ. Παπαδόπουλος, πάντως, δείχνει ότι με λίγη προσοχή μπορεί να γίνει μεγάλο σέντερ μπακ (και δεν εννοώ σε όγκο, που είναι ήδη μεγάλος :p)

• 2 weeks later...

ο σκαι υποστηριζει οτι ειναι full hd...μπραβο του παντως γι αυτην την προσπαθεια...

να υποθέσω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει συνεχή σπασίματα και παγώματα στο streaming?

το βου ημιχρόνιο το άκουγα (κυρίως), και έβλεπα screenshots. Μάλλον η λατρεμένη 4νετ φταίει :/

Σε μενα παιζει "καμπανα" :beer: (Vivodi FTW!!!)

P1010200-1.jpg

η φωτο ειναι τραγικη

φακ..:drool: Δεν το ήξερα ότι θα στήσεις προβολέα για να το δεις, να σου έρθω :p (μένεις και κοντά, απ'όσο θυμάμαι)

καλη φαση το hd.

παμε μωρη παναθα.

καλο ματσακι να γινει, και φυσικα να το παρει ελληνικη ομαδα ας ειναι κ ο γαυρος ,μπας και καπως καπου καποτε δουμε πρωταθλημα της προκοπης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.