winters Απρίλιος 7, 2012 #5401 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 καλά όπως νομίζετε ...Δεν νομίζουμε. Απλά είναι τα πράγματα, ο Kirilenko είναι ένας super παίχτης για την Ευρώπη αλλά δεν είναι και ο LeBron. Μην τρελαθούμε τελείως. Για τον Παναθηναϊκό, μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως θα αντιμετωπίσει τον Krstic παρά τον Kirilenko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 7, 2012 #5402 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Καλά λέμε...θα τα δούμε όλα στην πράξη..δεν έχει νόημα να χαλάμε τις καρδιές μας από τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 7, 2012 #5403 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Βασικά ολόκληρη η ΤΣΣΚΑ φέτος είναι ασταμάτητη...κυριολεκτικά έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια της (και εναντίον ΠΑΟ) και μπορώ να πω οτι σίγουρα θα το πάρει...ο κιριλένκο για μένα είναι περισσότερο bait...παίζουν άμυνα όλοι εκεί και έχεις εναν sved ο οποίος δεν υπάρχει μεγάλο ταλέντο, εναν χριάπα που βάζει καλάθι από παντου και σισκα και κρστιτσ και και...:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Απρίλιος 7, 2012 #5404 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Εαν δε το πει ο Φραγμας οτι θα νικησουμε εγω δεν πιστευω τιποτα!! Ετσι και νικησουμε ομως θα βγω ημιγυμνος στους δρομους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Απρίλιος 7, 2012 #5405 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Βασικά ολόκληρη η ΤΣΣΚΑ φέτος είναι ασταμάτητη...κυριολεκτικά έχω δει τα περισσότερα παιχνίδια της (και εναντίον ΠΑΟ) και μπορώ να πω οτι σίγουρα θα το πάρει...ο κιριλένκο για μένα είναι περισσότερο bait...παίζουν άμυνα όλοι εκεί και έχεις εναν sved ο οποίος δεν υπάρχει μεγάλο ταλέντο, εναν χριάπα που βάζει καλάθι από παντου και σισκα και κρστιτσ και και...:hang3:Ο Khryapa δεν έχει επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό και ο Σίσκα ουδεμία σχέση το 2007-2010.Η δύναμη πυρός είναι Krstic/Kirilenko/Svhed και τον Teodosic να τον έχουμε δει καλύτερο αλλά και πολύ χειρότερο.Πιστεύω θα προσπαθήσει να περιορίσει τον Svhed και τον Krstic. Θέλει και λίγο τύχη να μην ξεσκιστούν στα τρίποντα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Και μην ξεχνάτε ποιον έχει στον πάγκο, όχι ο Παναθηναϊκός, η CSKA.Παίχτες κλειδιά για τον Παναθηναϊκό, Batiste Διαμαντίδης Sato και οι -ογλού.Υπνάουσκας FTW60% CSKA / 40% εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Απρίλιος 7, 2012 #5406 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 μεγάλη τσέλσι και πάνω από ολα αδικημένη μια ζωή.Μόνο η μισή ομάδα ήταν offside. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Απρίλιος 7, 2012 #5407 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2012 Ελα ρε Juve να το κανουμε το μπαμ φετος να σε δουμε CH.L του χρονου!!!:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 8, 2012 #5408 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Ελα ρε Juve να το κανουμε το μπαμ φετος να σε δουμε CH.L του χρονου!!!:dance3::dance3:Το έχουμε το πρωτάθλημα φέτος εάν παίξουμε σοβαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Απρίλιος 8, 2012 #5409 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 τεράστια μάρκετινγκ γιουνάιτεντ.Τεράστια.Τέτοια σφαγή δεν έχω δει ούτε στην σουπερλιγδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 8, 2012 #5410 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Μια ειναι η ομαδα στο μαντσεστερ....ποσες φορες πρεπει να το πουμε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Απρίλιος 8, 2012 #5411 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 ωραία πράγματα σήμερα στο Χαριλάου... τι να πω...ότι και να πω είναι λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Απρίλιος 8, 2012 #5412 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Καθε βδομαδα ειναι οτι να ναι στην Super league, και με οσα γινονται εχουμε γινει ρεζιλι! Ακομα και το οτι νικαει ο Παο με 3-0(OMFG) και χανει ο ΟΣΦΠ απο την ΚΕΡΚΥΡΑ στο Καραισκακι και ο "προεδρος" το παιζει νταης στους παιχτες, ουτε σε σεναριο ταινιας! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 8, 2012 #5413 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2012 Παραειμαστε αστειοι για να στησουμε παιχνιδι...τραγικοτητα απο μονο του αποτελειτο οτι καθε ομαδα χρησιμοποιει απο 20 παιχτες μινιμουμ σε ενα διαστημα 5 μηνων οποτε αποδοσησταθερη δε παιζει να υπαρξει...η ατρομηταρα φετος και ο λεβαδειακος στα ματια μου φανηκε να εχουν ενα συνολο.Μετα ολοι οι αλλοι χαροπαλευανε με πολυ τυχαια αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 9, 2012 #5414 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 -4 είμαστε βρε...και έχει ακόμα δρόμο....καυτή η ανάσα μας πλέον....Για το Barca vs Real ομιλώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 9, 2012 #5415 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2012 Η πολυ σκεψη δε κανει καλο. Θες να πεσεις; Πεσε! Μην το σκεφτεσαι! Εχεις στο πρωταθλημα σου τους επαγγελματιες, δεν δικαιολογεισαι! Oσο το σκεφτεσαι τοσο πιο ψευτικο θα δειχνει. Απροπονητε στο πεσιμο. Αισχρος. Εμεις χειροκροτουμε μονο οσους πεφτουν με στυλ και χαρη. Κοιταχτε κατασταση.... Βούτηξε ( για πέναλτι ο Ρονάλντο! - Παράξενα - SPORT 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Απρίλιος 10, 2012 #5416 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Λιγοι το κατεχουν το σωστο πεσιμο aka επεσε κεραυνος πανω μου:-)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 10, 2012 #5417 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Και όμως συνεχίζεται! - Ποδόσφαιρο - Super League - Άρης | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6Γελάνε και οι πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 10, 2012 #5418 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Εμενα λογικο μου ακουγεται...τουλαχιστον οι δικες μου πετρες γελανε εδω:H Ρεάλ αφαίρεσε το σταυρό από το σήμα της! - Παράξενα - SPORT 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 10, 2012 #5419 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Από ότι κατάλαβα το ότι τιμωρήθηκε ο ΠΑΟ ήταν αρκετό για την κάθαρση. Ψιλό αθωώσανε τον ΑΡΗ και το πρωτάθλημα συνεχίζει στα ίδια δοκιμασμένα σκ@τά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 10, 2012 #5420 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2012 Εμενα λογικο μου ακουγεται...τουλαχιστον οι δικες μου πετρες γελανε εδω:H Ρεάλ αφαίρεσε το σταυρό από το σήμα της! - Παράξενα - SPORT 24Εμένα πάλι μου φαίνεται λογικό αυτό αλλά όχι η αθώωση του 'Άρη. Δηλαδή αν κάποιος τραυματίζεται στο γήπεδο από ρίψη αντικειμένου θα περιμένουμε την γνωμάτευση του γιατρού για το αν θα τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα; γελοιότητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts