raven_g20 Μάρτιος 27, 2012 #5221 Μάρτιος 27, 2012 Κρίμα για ΑΠΟΕΛ...να μου πεις δεν περιμένα νίκη αλλά για ισοπαλία έλπιζα...ειδικά το πως έφαγε το 1ο γκόλ...κρίμα...
greekfragma Μάρτιος 27, 2012 #5222 Μάρτιος 27, 2012 δε πειράζει.....τους έχουμε στα επόμενα 2 ματς και θα κλαίνε πάλι...mark my words.
Evan Μάρτιος 27, 2012 #5223 Μάρτιος 27, 2012 Παμε ρε Παναθα την Πεμπτη!! Καλα εκει στο Mega ειναι οτι να ναι με κατι "Μπραβο Αποελ" "Εγραψε ιστορια" δεν κρατανε τα προσχηματα καθολου(ρωτησε η αδερφη μου ποσο νικησε ο αποελ με αυτα που εβλεπε) Το να λες οτι η Ρεαλ κατεβασε ολους τους βασικους σαν να μην επρεπε ειναι χαζομαρα! Σεβαστηκε τον Αποελ και οχι σαν κατι αλλες ομαδες!! Ο Αποελ εκανε τρομερη πορεια και ειναι καλη ομαδα!! Sent from my iPhone using Tapatalk
jiohkor3 Μάρτιος 27, 2012 #5224 Μάρτιος 27, 2012 Ε με τετοια αποδοση και με 70τοσα λεπτα με 0 παθητικο δε το καταφερνεις ευκολα...Απο το πουθενα στους 8....
GFFermari Μάρτιος 28, 2012 #5225 Μάρτιος 28, 2012 οκ....πολλοι δε ξερουν, αγνοουν, γουσταρουν, αδιαφορουν και αποκαλουν τον ΑΠΟΕΛ ως ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Επειδη (και) ακουστικα μου φαινεται ασχημο (κ οχι μονο) εψαξα για να επιβεβαιωσω την ορθοτητα του αρθρου που χρησιμοποιειται ακομα και απο γνωστους αθλητικογραφους και σχετικους με το αντικειμενο.Ο Αθλητικος Ποδοσφαιρικος Ομιλος Ελληνων Λευκωσιας νομιζω ειναι ορθοτερο απο το πακιστανικοιρανικοκουρδιστανικο ''Το Ομιλο''....Λεμε ''το Βενιζελο'', λεμε ''το Παπανδρεου'' ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.....Κ παλι μπραβο στοΝ ΑΠΟΕΛ....η ηττα με 0-3 απο τη Ρεαλ θα τους κανει να συνειδητοποιησουν σε τι επιπεδο ανταγωνιστικότητας φτασανε....Ακομα ενα ταξιδι στη Μαδριτη...
yanni Μάρτιος 28, 2012 #5226 Μάρτιος 28, 2012 οκ....πολλοι δε ξερουν, αγνοουν, γουσταρουν, αδιαφορουν και αποκαλουν τον ΑΠΟΕΛ ως ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Επειδη (και) ακουστικα μου φαινεται ασχημο (κ οχι μονο) εψαξα για να επιβεβαιωσω την ορθοτητα του αρθρου που χρησιμοποιειται ακομα και απο γνωστους αθλητικογραφους και σχετικους με το αντικειμενο.Ο Αθλητικος Ποδοσφαιρικος Ομιλος Ελληνων Λευκωσιας νομιζω ειναι ορθοτερο απο το πακιστανικοιρανικοκουρδιστανικο ''Το Ομιλο''.... Λεμε ''το Βενιζελο'', λεμε ''το Παπανδρεου'' ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ..... Σωστή παρατήρηση, δίκιο έχεις, αλλά από την στιγμή που και εσύ "έψαξες για να επιβεβαιώσεις" μπορείς να ενημερώσεις χωρίς να φαίνεται σαν να γίνεσαι επιθετικός.
vic Μάρτιος 28, 2012 #5227 Μάρτιος 28, 2012 Οι Κύπριοι το ΑΠΟΕΛ λένε. Ουδέτερο χρησιμοποιούν.Sigma Live | Το ΑΠΟΕΛ ή ο ΑΠΟΕΛ; | Sigma LiveΟ λόγος που χρησιμοποιείτο το ουδέτερο πρόσωπο είναι ότι αναφερόταν στο σωματείο ΑΠΟΕΛ. Το σωματείο ΑΠΟΕΛ, ή πιο αναλυτικά: Το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Το καλαθοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ κ.ο.κ. Τα ενδιάμεσα φυσικά εννοούνται και άρα παραλείπονται και έτσι όλοι έλεγαν και έγραφαν: Το ΑΠΟΕΛ.
GFFermari Μάρτιος 28, 2012 #5229 Μάρτιος 28, 2012 Οι Κύπριοι το ΑΠΟΕΛ λένε. Ουδέτερο χρησιμοποιούν.Sigma Live | Το ΑΠΟΕΛ ή ο ΑΠΟΕΛ; | Sigma Live ....δε μ'αρεσει....κ παλι....
yanni Μάρτιος 28, 2012 #5230 Μάρτιος 28, 2012 ....δε μ'αρεσει....κ παλι.... Σήμερα το βράδυ παίζει ο Μαρσέιγ με τον Μπάγερν Μονάχου. θέλω να πω ότι έχει ένα δίκιο ο άνθρωπος και σημασία έχει πως τον αποκαλούν οι Κύπριοι, όχι τι μας αρέσει.
GFFermari Μάρτιος 28, 2012 #5231 Μάρτιος 28, 2012 Σήμερα το βράδυ παίζει ο Μαρσέιγ με τον Μπάγερν Μονάχου. θέλω να πω ότι έχει ένα δίκιο ο άνθρωπος και σημασία έχει πως τον αποκαλούν οι Κύπριοι, όχι τι μας αρέσει. Προφανως κ εχει δικιο...αλλα.... Τα αρθρα ο,η,το ισχυουν οταν αναφερομαστε σε ελληνικες ομαδες (κατα βαση) καθως γνωριζουμε το ακριβες γενος αυτων (η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ...). Οταν αναφερομαστε σε ξενες ομαδες σχεδον ολες τις αποκαλουμε με ''η'' αναφερομενοι στην ''ομαδα'' και οχι στο ονομα της πολης που αντιπροσωπευει ή το ονομα της (η ομαδα της Μπαγερν, του/της Λιβερπουλ).....(με λιγες εξαιρεσεις πχ οταν υπαρχει καθαρο ονομα πχ ο Αγιαξ ) Οπως κ να χει....το σωστο γραμματικα ειναι Ο ΑΠΟΕΛ, αλλα εφοσον υπαρχει ''ιστορια'' με το (...ακους εκει...) ''ΤΟ'' το δεχομαστε χωρις πολλα πολλα.
vic Μάρτιος 28, 2012 #5232 Μάρτιος 28, 2012 Ακριβώς. Και εγώ τόσα χρόνια "ο" το έλεγα, αλλά άμα το λένε "το" θα το ακολουθήσω.
jiohkor3 Μάρτιος 28, 2012 #5233 Μάρτιος 28, 2012 Ειναι οπως το λειτουργικο ή ο πυρηνας ενα πραμα. Το λινουξ και ο unix. Ετσι θελω να τα λεω Αρα εμεις θα το λεμε η αποελ. Η ομαδα αποελ δηλαδη
Xero Μάρτιος 28, 2012 #5234 Μάρτιος 28, 2012 δεν συμφωνώ..επειδή το λένε Το δεν πα να πει ότι είναι και σωστό, ούτε ότι πρεπει να το ακολουθώ..άμα κάτι είναι λάθος, επειδή το 50%+1 το λένε λάθος , δεν το κάνει σωστό
vic Μάρτιος 28, 2012 #5235 Μάρτιος 28, 2012 Δε τίθεται θέμα εγγυρότητας για το άρθρο. Σύμβαση είναι. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο (όμιλος) ΑΠΟΕΛ, η (ομάδα) ΑΠΟΕΛ, το (ποδοσφαιρικό τμήμα του) ΑΠΟΕΛ. Στην ιστορία της ομάδας έχει μείνει ως το ΑΠΟΕΛ. Εγώ (παρ' ότι με παραξένεψε στην αρχή) επιλέγω να το ακολουθώ. Δεν είπαμε ότι όλοι πρέπει να το ακολουθήσουν με το ζόρι.
mariosdeme Μάρτιος 28, 2012 #5237 Μάρτιος 28, 2012 Φανταστικός ποδοσφαιριστής...δεν τον ξέρουν πολλοί...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EtJeN96-6fw&feature=player]Amazing 10 Le Tissier Goals - YouTube[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=m-cK0nShbh8&feature=related]Matt Le Tissier's Favourite Goals - YouTube[/ame]
GFFermari Μάρτιος 28, 2012 #5238 Μάρτιος 28, 2012 Καλα αν ηξερα οτι θα ξεσπασει πολεμος για τοΝΝΝΝΝ ΑΠΟΕΛ δε θα λεγα τιποτα....
Evan Μάρτιος 28, 2012 #5239 Μάρτιος 28, 2012 Ελα ρε Μιλαν βαλτο!! Δηλαδη και ο Τοτσε θα το εβαζε:wall: Κουραζει σημερα η Μπαρτσα! και δεν ηταν πεναλτυ μιας και ο Αλεξις εσερνε το ποδι του κυριε εκφωνητη και η μπαλα ηταν ηδη εξω οταν επεσε.
jiohkor3 Μάρτιος 28, 2012 #5240 Μάρτιος 28, 2012 Ο σαντσεζ ειναι επαγγελματιας ομως στο θεατρο. Παιζει να παιρνει πολλες ωρες προπονησης για αυτο το λογο.Τα παντα ολα στη λεπτομερεια.Η μιλαν απο την αλλη θα το πληρωσει αν συνεχισει ετσι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.