Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Κρίμα για ΑΠΟΕΛ...να μου πεις δεν περιμένα νίκη αλλά για ισοπαλία έλπιζα...ειδικά το πως έφαγε το 1ο γκόλ...κρίμα... :(

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Παμε ρε Παναθα την Πεμπτη!! Καλα εκει στο Mega ειναι οτι να ναι με κατι "Μπραβο Αποελ" "Εγραψε ιστορια" δεν κρατανε τα προσχηματα καθολου(ρωτησε η αδερφη μου ποσο νικησε ο αποελ με αυτα που εβλεπε) Το να λες οτι η Ρεαλ κατεβασε ολους τους βασικους σαν να μην επρεπε ειναι χαζομαρα! Σεβαστηκε τον Αποελ και οχι σαν κατι αλλες ομαδες!! Ο Αποελ εκανε τρομερη πορεια και ειναι καλη ομαδα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ε με τετοια αποδοση και με 70τοσα λεπτα με 0 παθητικο δε το καταφερνεις ευκολα...

Απο το πουθενα στους 8....

οκ....πολλοι δε ξερουν, αγνοουν, γουσταρουν, αδιαφορουν και αποκαλουν τον ΑΠΟΕΛ ως ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Επειδη (και) ακουστικα μου φαινεται ασχημο (κ οχι μονο) εψαξα για να επιβεβαιωσω την ορθοτητα του αρθρου που χρησιμοποιειται ακομα και απο γνωστους αθλητικογραφους και σχετικους με το αντικειμενο.

Ο Αθλητικος Ποδοσφαιρικος Ομιλος Ελληνων Λευκωσιας νομιζω ειναι ορθοτερο απο το πακιστανικοιρανικοκουρδιστανικο ''Το Ομιλο''....

Λεμε ''το Βενιζελο'', λεμε ''το Παπανδρεου'' ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.....

Κ παλι μπραβο στοΝ ΑΠΟΕΛ....η ηττα με 0-3 απο τη Ρεαλ θα τους κανει να συνειδητοποιησουν σε τι επιπεδο ανταγωνιστικότητας φτασανε....

Ακομα ενα ταξιδι στη Μαδριτη...

οκ....πολλοι δε ξερουν, αγνοουν, γουσταρουν, αδιαφορουν και αποκαλουν τον ΑΠΟΕΛ ως ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Επειδη (και) ακουστικα μου φαινεται ασχημο (κ οχι μονο) εψαξα για να επιβεβαιωσω την ορθοτητα του αρθρου που χρησιμοποιειται ακομα και απο γνωστους αθλητικογραφους και σχετικους με το αντικειμενο.

Ο Αθλητικος Ποδοσφαιρικος Ομιλος Ελληνων Λευκωσιας νομιζω ειναι ορθοτερο απο το πακιστανικοιρανικοκουρδιστανικο ''Το Ομιλο''....

Λεμε ''το Βενιζελο'', λεμε ''το Παπανδρεου'' ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ.....

Σωστή παρατήρηση, :T: δίκιο έχεις, αλλά από την στιγμή που και εσύ "έψαξες για να επιβεβαιώσεις" μπορείς να ενημερώσεις χωρίς να φαίνεται σαν να γίνεσαι επιθετικός. :)

Οι Κύπριοι το ΑΠΟΕΛ λένε. Ουδέτερο χρησιμοποιούν.

Sigma Live | Το ΑΠΟΕΛ ή ο ΑΠΟΕΛ; | Sigma Live

Ο λόγος που χρησιμοποιείτο το ουδέτερο πρόσωπο είναι ότι αναφερόταν στο σωματείο ΑΠΟΕΛ. Το σωματείο ΑΠΟΕΛ, ή πιο αναλυτικά: Το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ, Το καλαθοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ κ.ο.κ. Τα ενδιάμεσα φυσικά εννοούνται και άρα παραλείπονται και έτσι όλοι έλεγαν και έγραφαν: Το ΑΠΟΕΛ.
....δε μ'αρεσει....κ παλι....:nothing:

Σήμερα το βράδυ παίζει ο Μαρσέιγ με τον Μπάγερν Μονάχου.

θέλω να πω ότι έχει ένα δίκιο ο άνθρωπος και σημασία έχει πως τον αποκαλούν οι Κύπριοι, όχι τι μας αρέσει.

:)

Σήμερα το βράδυ παίζει ο Μαρσέιγ με τον Μπάγερν Μονάχου.

θέλω να πω ότι έχει ένα δίκιο ο άνθρωπος και σημασία έχει πως τον αποκαλούν οι Κύπριοι, όχι τι μας αρέσει.

:)

Προφανως κ εχει δικιο...αλλα.... Τα αρθρα ο,η,το ισχυουν οταν αναφερομαστε σε ελληνικες ομαδες (κατα βαση) καθως γνωριζουμε το ακριβες γενος αυτων (η ΑΕΚ, ο ΠΑΟ...). Οταν αναφερομαστε σε ξενες ομαδες σχεδον ολες τις αποκαλουμε με ''η'' αναφερομενοι στην ''ομαδα'' και οχι στο ονομα της πολης που αντιπροσωπευει ή το ονομα της (η ομαδα της Μπαγερν, του/της Λιβερπουλ).....(με λιγες εξαιρεσεις πχ οταν υπαρχει καθαρο ονομα πχ ο Αγιαξ )

Οπως κ να χει....το σωστο γραμματικα ειναι Ο ΑΠΟΕΛ, αλλα εφοσον υπαρχει ''ιστορια'' με το (...ακους εκει...) ''ΤΟ'' το δεχομαστε χωρις πολλα πολλα.

:T:

Ακριβώς. Και εγώ τόσα χρόνια "ο" το έλεγα, αλλά άμα το λένε "το" θα το ακολουθήσω.

Ειναι οπως το λειτουργικο ή ο πυρηνας ενα πραμα.

Το λινουξ και ο unix. Ετσι θελω να τα λεω :ph34r:

Αρα εμεις θα το λεμε η αποελ. Η ομαδα αποελ δηλαδη

δεν συμφωνώ..επειδή το λένε Το δεν πα να πει ότι είναι και σωστό, ούτε ότι πρεπει να το ακολουθώ..άμα κάτι είναι λάθος, επειδή το 50%+1 το λένε λάθος , δεν το κάνει σωστό

Δε τίθεται θέμα εγγυρότητας για το άρθρο. Σύμβαση είναι. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο (όμιλος) ΑΠΟΕΛ, η (ομάδα) ΑΠΟΕΛ, το (ποδοσφαιρικό τμήμα του) ΑΠΟΕΛ. Στην ιστορία της ομάδας έχει μείνει ως το ΑΠΟΕΛ. Εγώ (παρ' ότι με παραξένεψε στην αρχή) επιλέγω να το ακολουθώ. Δεν είπαμε ότι όλοι πρέπει να το ακολουθήσουν με το ζόρι.

Φανταστικός ποδοσφαιριστής...δεν τον ξέρουν πολλοί...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EtJeN96-6fw&feature=player]Amazing 10 Le Tissier Goals - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m-cK0nShbh8&feature=related]Matt Le Tissier's Favourite Goals - YouTube[/ame]

Ελα ρε Μιλαν βαλτο!! Δηλαδη και ο Τοτσε θα το εβαζε:wall::wall: Κουραζει σημερα η Μπαρτσα! και δεν ηταν πεναλτυ μιας και ο Αλεξις εσερνε το ποδι του κυριε εκφωνητη και η μπαλα ηταν ηδη εξω οταν επεσε.

Ο σαντσεζ ειναι επαγγελματιας ομως στο θεατρο.

Παιζει να παιρνει πολλες ωρες προπονησης για αυτο το λογο.

Τα παντα ολα στη λεπτομερεια.

Η μιλαν απο την αλλη θα το πληρωσει αν συνεχισει ετσι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.