Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Δεν θέλω να συγκρίνω καφρίλες αλλά και αυτά που έγιναν πέρυσι στο Φάληρο δεν πάνε πίσω. Μπορόυσε άνετα να διακοψεί το παιχνίδι οριστικά πριν το τέλος αλλά δεν το έκανε ο Καλόπουλος. Οι βοηθοί έπαιζαν με τους οπαδούς στους ώμους τους τα τελευταία λεπτά.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πες μου σε τι έχω άδικο.

στο ότι εστιάζεις στον Ολυμπιακό. Δε λες λάθος πράγματα για τον Ολυμπιακό. Το ότι δε βλέπεις ότι όλοι ευνοούνται -προφανώς γιατί συμφέρει αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις- δείχνει εμπάθεια.

Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ακρωτηριασμός ανθρώπου από κροτίδα τιμωρήθηκε αρκετά. Εκτός αν θεωρείς ότι ρήξη τυμπάνου, και οι αποδεδειγμένοι επί τόπου τραυματισμοί από αεροβόλο, τιμωρήθηκαν αρκετά. Εκτός αν θεωρείς ότι το να δείρεις διαιτητή όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά επιβραβεύεται και σε βάζουν πρόεδρο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ για τα διάφορα (μην ακούσω «ποια διάφορα?») που γίνονταν στην Τούμπα έχει τιμωρηθεί αρκετά. Εκτός αν θεωρείς ότι η μάνα ΑΕΚ, που χρωστάει σε όποιον αναπνέει θα έπρεπε να παίζει πρώτη κατηγορία. Εκτός.... μπορεί να συνεχιστεί πολύ αυτή η λίστα, κι έχω να ετοιμάσω βαλίτσα.

Ρεζουμέ: Κανείς δεν τιμωρείται πραγματικά στην Ελλάδα. Εκτός αν είσαι πολύ μικρός.

Αφου αυτη ειναι η παιδεια μας και δεν αλλαζουμε οτι και να γινει καλα να παθουμε και οι μεν και οι δε! Λιγη μπαλα να βλεπαμε απο τα αλλα πρωταθληματα θα βλεπαμε ποσο πισω εχουμε μεινει σαν χωρα!! Δε λεω υπαρχουν και αλλου φανατικοι που θα τα σπασουν που λεει ο λογος αλλα μιλαμε για φανατικους και οχι ολα τα καιω:shout: Οσο για τις αστυνομικες δυναμεις σαν να μη σου γεμιζουν το ματι ακομα και με τις στολες προστασιας και ολα τα καλουδια.

στο ότι εστιάζεις στον Ολυμπιακό. Δε λες λάθος πράγματα για τον Ολυμπιακό. Το ότι δε βλέπεις ότι όλοι ευνοούνται -προφανώς γιατί συμφέρει αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις- δείχνει εμπάθεια.

Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ακρωτηριασμός ανθρώπου από κροτίδα τιμωρήθηκε αρκετά ΟΧΙ. Εκτός αν θεωρείς ότι ρήξη τυμπάνου, και οι αποδεδειγμένοι επί τόπου τραυματισμοί από αεροβόλο, τιμωρήθηκαν αρκετά.ΟΧΙ Εκτός αν θεωρείς ότι το να δείρεις διαιτητή όχι μόνο δεν τιμωρείται αλλά επιβραβεύεται και σε βάζουν πρόεδρο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.ΟΧΙ Εκτός αν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ για τα διάφορα (μην ακούσω «ποια διάφορα?») που γίνονταν στην Τούμπα έχει τιμωρηθεί αρκετά.ΟΧΙ Εκτός αν θεωρείς ότι η μάνα ΑΕΚ, που χρωστάει σε όποιον αναπνέει θα έπρεπε να παίζει πρώτη κατηγορία.ΟΧΙ και ως ΑΕΚτζής πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί και τον κύπελλο στον Ατρόμητο Εκτός.... μπορεί να συνεχιστεί πολύ αυτή η λίστα, κι έχω να ετοιμάσω βαλίτσα.Φτιάξε την βαλίτσα, δεν είναι chat room :p

Ρεζουμέ: Κανείς δεν τιμωρείται πραγματικά στην Ελλάδα. Εκτός αν είσαι πολύ μικρός.

Μετά το "όχι και τόσο έξυπνος", σήμερα έμαθα ότι είμαι εμπαθής. :p Μάλιστα. Και που το στηρίζουμε αυτό; Στο ότι εστιάζω στον Ολυμπιακό; Αν εννοείς το εστιάζω με την λογική του ότι έχω παρωπύδες και δεν βλέπω καμιά άλλη ομάδα, αυτό είναι δικό σου λανθασμένο συμπέρασμα. Και ποιος ο λόγος ύπαρξης όλου αυτού του κατεβατού που γράφεις; Το να δημιουργείς μια λανθασμένη άποψη για το τι μπορεί να πιστεύω εγώ, δεν δικαιολογεί το να μου καταλογίζεις εμπάθεια. Και δεν πρόκειται να ψάξω σχόλιά μου μιας 5ετίας για να σε πείσω ότι βία και επεισόδια για μένα δεν είναι μόνο αυτά που κάνουν οι Ολυμπιακοί. Δεν έχω και λόγο όταν από ένα ποστ που μόλις διάβασες κολλάς στο ότι αναφέρομαι στον Ολυμπιακό και όχι στο ότι αναφέρω ότι η ποινή του ΠΑΟ ήταν δικαιολογημένη. Κατηγορείς εμένα για εμπάθεια αλλά ταυτόχρονα μου δίνεις την εντύπωση ότι διαβάζεις επιλεκτικά κομμάτια από αυτά που γράφω. Καλώς ή κακώς ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και ποιο πολύ θα ασχολούμαστε με αυτόν παρά με την Λάρισα και τον Ηρακλή. Αν αυτό το μεταφράζεις σε εμπάθεια δικό σου λάθος, όχι δικό μου.

Ρεζουμέ. Ούτε το μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου δέχομαι, ούτε το μαζί τα φάγαμε του Ολυμπιακού δέχομαι.

Υ.Γ. 10 μέτρα και 10 σταθμά = Ηρακλής στο πουθενά και για ΑΕΚ/ΠΑΟ αλλάζουμε τον κανονισμό φέτος. post #5155 υποθέτω είμαι εμπαθής και προς τον ΠΑΟ αλλά και προς την ομάδα μου την ΑΕΚ.

Αφου αυτη ειναι η παιδεια μας και δεν αλλαζουμε οτι και να γινει καλα να παθουμε και οι μεν και οι δε! Λιγη μπαλα να βλεπαμε απο τα αλλα πρωταθληματα θα βλεπαμε ποσο πισω εχουμε μεινει σαν χωρα!! Δε λεω υπαρχουν και αλλου φανατικοι που θα τα σπασουν που λεει ο λογος αλλα μιλαμε για φανατικους και οχι ολα τα καιω:shout: Οσο για τις αστυνομικες δυναμεις σαν να μη σου γεμιζουν το ματι ακομα και με τις στολες προστασιας και ολα τα καλουδια.

Την ημέρα του ντέρμπι κόντεψα να κοιμηθώ στην πολυθρόνα στο πρώτο ημίχρονο (έχω την εντύπωση ότι με πήρε για λίγο ο ύπνος).

Μετά το τέλος του "αγώνα" το γύρισα στο ματς κυπέλλου ανάμεσα σε Chelsea Leicester κάπου στο 55'. Τι είδα από το 55' μέχρι το 95'?

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

5 γκολ το ένα καλύτερο από τα άλλα

Τον Torres να σκοράρει 2 φορές :p (το ματς αυτό θεωρείται συλλεκτικό πλέον)

Κόσμο στις κερκίδες, γεμάτες κερκίδες, με παιδιά, με γονείς να έχουν ΜΩΡΑ στην αγκαλιά, με ένα ζευγάρι να έχουν ντυθεί αιλουροειδή, με τον κόσμο να πανηγυρίζει και να χειροκροτάει κάθε γκολ και να χαίρεται.

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] σταμάτησες να υποστηρίζεις Barcelona;

Σταμάτησαν οι αρκούδες να χέζουν στο δάσος?

wow!!!

και η μπάλα δεν ακουμπάει χόρτο. Από το σουτ του τερματοφύλακα και μέχρι να μπει στα δίχτυα του άλλου δεν ακουμπάει χόρτο...

Άσχετο (εντελώς).

ΟΦΗ - ΠΑΟ. Μια ματιά έριξα 2' δεν το είδα. Ξενέρωσα με το καλημέρα, όχι με το θέαμα αλλά με τις κερκίδες. Διότι όταν ακούς ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει εν χορό και μετά το βρισίδι να χειροκροτούνε, κουνάς το κεφάλι και αναρωτιέσαι

"Τι χειροκροτάτε ρε ζώα? Που βρίζατε με ρυθμό?"

διότι το χειροκρότημα έπεσε για αυτό το λόγο. Για το ότι το βρισίδι ήταν με ρυθμό. Κανείς δεν έχασε... νότα.

τι γινεται σε αυτη τη λιγκα, αποφασισαν να παιξουν ανοιχτο ποδοσφαιρο οι ομαδες;

Μπαινουν γκολ...

Και ο αστερας ασχετα τι εξελιξη θα χει το ματς και με παοκ και με οσφπ εχει βαλει 5 γκολ στα πρωτα 15λεπτα των αγωνων.....εντυπωσιακο

τι γινεται σε αυτη τη λιγκα, αποφασισαν να παιξουν ανοιχτο ποδοσφαιρο οι ομαδες;

Μπαινουν γκολ...

Και ο αστερας ασχετα τι εξελιξη θα χει το ματς και με παοκ και με οσφπ εχει βαλει 5 γκολ στα πρωτα 15λεπτα των αγωνων.....εντυπωσιακο

Ήρθε το τέλος με τον μαγικό αριθμό 7.

Τυχερό το ΑΠΟΕΛ στην φάση του Μπενζεμα, τουρισμό κάνει και η Ρεάλ μέχρι τώρα, με λίγη περισσότερη τύχη στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί κάτι να γίνει.

Γερνει πολυ προς μακαμπι η διαιτησια

Η διαιτησία είναι το λιγότερο προκλητική.

Αλλά δεν φταίει αυτή που οι περισσότεροι παίχτες μας φοβούνται να σουτάρουνε.

Ο Σάτο βάλθηκε να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει χειρότερος και από τον Τέπιτς.

Στις βολές τους κουνάει κανείς την μπασκέτα ? Τι αστοχία είναι αυτή ρε, έλεος.

ο ανθέλληνας LaMonica μια ζωή της ελληνικές ομάδες τις σφάζει.

το πρόβλημα στον ήχο δεν ήταν την ερτ αλλά από τους ισραηλινούς.

νομίζω πάντως οτι μπορούμε να το πάρουμε το ματς ακόμα και με κόντρα διαιτησία. έχουν φορτωθεί παίκτες κλειδιά της μακάμπι με φάουλ και ο μπλατ δεν έχει πάρει πρέφα για rotation.

αρκεί να ξυπνήσουν οι δικοί μας και ο λαμονικα να μπει σε λογικα πλαίσια αδικίας.

Mε 3 φαουλ ανετα πρεπει να ηταν τωρα ο σοφο

και εκανε 2-3 φαουλ μεσα σε λιγα λεπτα που δεν δοθηκαν.

τελος το ματσ παιδια δεν θελουν να το παρουμε

κριμα.Με σοβαρη διαιτησια δικο μας θα ηταν το ματσακι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.