jiohkor3 Μάρτιος 18, 2012 #5141 Μάρτιος 18, 2012 Δες και εδω, ειναι καθαρα αποφαση κακου.Τα επισοδεια που προκαλεσαν τη διακοπη προφανως και δεν ειναι του κακου.Το οτι καποιοι ηξεραν οτι τα επισοδεια θα προκαλεσουν διακοπη ειναι το ενα στοιχειο.Το αλλο στοιχειο ειναι πως περασαν οι μολοτοφ μεσα. Οι μπατσοι δε κανουν ελεγχο;Μολις μπαινεις στη θυρα και δειχνεις εισητηριακι δεν σε χουφτωνουν μπατσακια;Πως περασαν 2 μπουκαλια ανω του ενος κιλου το καθενα τοσο αδιαφορα...Και ποιος απλος περα απο οργανωμενος, θα κατσει να ασχοληθει με μολοτοφ...Θε μου με τι ασχολουμαστε...ελλαδαραΤο χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Super League - SPORT 24
gpl Μάρτιος 18, 2012 #5142 Μάρτιος 18, 2012 Οκ μαζι σου ηταν στημενο. Δεν αντιλεγω κατι. Απλα δε θα κατσει να εμπλακει οκαθε μεγαλος σε μικροιστοριες, δεν εχει λογο, δεν εχει συμφερον. Με μπατσους μολοτοφξυλο κτλπ δεν τον απασχολει. Εστω οτι ηταν στημενο, ηταν απο πολυ χαμηλα στρωματα.Χαμηλα και νοητικα και κοινωνικα και οπως θες πες το.εγώ σου λέω πως είναι από τόσο ψηλά που δεν πάει ο νους σου/μας.Παίζονται μύρια.Δες και εδω, ειναι καθαρα αποφαση κακου.Τα επισοδεια που προκαλεσαν τη διακοπη προφανως και δεν ειναι του κακου.Το οτι καποιοι ηξεραν οτι τα επισοδεια θα προκαλεσουν διακοπη ειναι το ενα στοιχειο.Το αλλο στοιχειο ειναι πως περασαν οι μολοτοφ μεσα. Οι μπατσοι δε κανουν ελεγχο;Μολις μπαινεις στη θυρα και δειχνεις εισητηριακι δεν σε χουφτωνουν μπατσακια;Πως περασαν 2 μπουκαλια ανω του ενος κιλου το καθενα τοσο αδιαφορα...Και ποιος απλος περα απο οργανωμενος, θα κατσει να ασχοληθει με μολοτοφ...Θε μου με τι ασχολουμαστε...ελλαδαραΤο χρονικό των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Super League - SPORT 24ο κάκος απλά την αφορμή ήθελε.Για μενα καλά έκανε και το διέκοψε.Απλά 10 λεπτά είχαν μείνει και οι κερκίδες ήταν άδειες.μπορούσε να το συνεχίσει απλά για να τελειώσει.έλεγχο?τι είναι αυτό?Πλάκα κάνουμε?στο γήπεδο μέσα άνετα μπαίνεις με τανκς.Οι οργανωμένοι έχουν ζητήσει άπειρες φορές από την παε να γίνονται σοβαροί έλεγχοι.Βλέπεις να γίνεται τίποτα?Δεν συμφέρει τον φορέα να γίνονται αυτά.Ο φορέας δεν είναι απλά ο φορέας.Είναι άτομα που πληρώνουν αυτές τις ******** του καθενός.
HotPeanut Μάρτιος 19, 2012 #5143 Μάρτιος 19, 2012 Χαχαχα, δείτε από που έβλεπε ο Λέτο τον αγώνα.Come on pao !!!!!!!!!!
o polonos Μάρτιος 19, 2012 #5145 Μάρτιος 19, 2012 Δηλαδη δεν σκεφτεστε οτι οι αστυνομικοι τους προκαλεσαν μεσα και εξω απο το γηπεδο ? Λετε να ηταν κυριοι απεναντη τους και ηρθαν τα κακα παιδια ? Οποιος εχει βρεθει σε επισοδια γενικοτερα εχει μια ιδεα για το ποσο προκλητικοι μπορει να γινουν.
yanni Μάρτιος 19, 2012 #5147 Μάρτιος 19, 2012 Δηλαδη δεν σκεφτεστε οτι οι αστυνομικοι τους προκαλεσαν μεσα και εξω απο το γηπεδο ? Λετε να ηταν κυριοι απεναντη τους και ηρθαν τα κακα παιδια ? Οποιος εχει βρεθει σε επισοδια γενικοτερα εχει μια ιδεα για το ποσο προκλητικοι μπορει να γινουν.Και μόλις είδαν ότι είναι προκλητικοί οι αστυνομικοί απέναντί τους, φύγανε από το γήπεδο πήγαν σπίτια τους πήρανε μερικές φωτοβολίδες, φτιάξανε και μερικές μολότοφ και γυρίσανε για να αμυνθούν;....οοοοοοοοου.....κκκκκκκκκκεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........
deninho Μάρτιος 19, 2012 #5148 Μάρτιος 19, 2012 εχμ, όταν όλη την εβδομάδα οι οργανωμένοι του παο ανεπίσημα λένε ότι «η ριζούπολη θα μοιάζει με νηπιαγωγείο», και δε βγαίνει κανείς φορέας να τα διαψεύσει, δε νομίζω ότι φταίει κάποιος άλλος, αλλά το ψάχνανε.
o polonos Μάρτιος 19, 2012 #5149 Μάρτιος 19, 2012 Και μόλις είδαν ότι είναι προκλητικοί οι αστυνομικοί απέναντί τους, φύγανε από το γήπεδο πήγαν σπίτια τους πήρανε μερικές φωτοβολίδες, φτιάξανε και μερικές μολότοφ και γυρίσανε για να αμυνθούν;....οοοοοοοοου.....κκκκκκκκκκεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..........Ehm we have the technology... Κινητα twitter facebook και μετα σηματα καπνου .... :smoke:Πλακα μου κανεις ετσι ? :wassat:Εδω ολη τη προηγουμενη βδομαδα τους κυνηγουσαν και μπηκαν και στο κεντρικο στη λεωφορο...
yanni Μάρτιος 19, 2012 #5150 Μάρτιος 19, 2012 Ehm we have the technology... Κινητα twitter facebook και μετα σηματα καπνου .... :smoke:Πλακα μου κανεις ετσι ? :wassat:Εδω ολη τη προηγουμενη βδομαδα τους κυνηγουσαν και μπηκαν και στο κεντρικο στη λεωφορο...Το οποίο δικαιολογεί πλήρως αντί για σημαιάκι και κασκόλ του ΠΑΟ να πάρεις μαζί σου μολότοφ και φωτοβολίδες.
billpeppas Μάρτιος 19, 2012 #5151 Μάρτιος 19, 2012 Δεν θα σχολιάσω τα αγωνιστικά κλπ ( αν αυτό που παίζουνε στην Ελλάδα είναι ποδόσφαιρο τότε το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι hockey επί χόρτου... ), αλλά κάτι που το βλέπω να αναφέρεται συχνά πυκνά και αναρωτιέμαι αν αυτοί που το λένε είναι σοβαροί και το εννοούνε έστω και 1%:χειρότερα από την Ριζούπολη?ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ?
o polonos Μάρτιος 19, 2012 #5152 Μάρτιος 19, 2012 Το οποίο δικαιολογεί πλήρως αντί για σημαιάκι και κασκόλ του ΠΑΟ να πάρεις μαζί σου μολότοφ και φωτοβολίδες.Εχεις κολλησει με το "παρεις" "πηραν" "ειχαν" κλπ κλπ. Ναι φωτοβολιδες υπαρχουν στα γηπεδα απο τοτε που θυμαμαι. Τωρα τα κοτειλ τα φτιαχνεις και επιτοπου... Ενα μπουκαλι θελεις, ενα μηχανακι να του κατεβασεις τη βενζινη και ενα πανι....
yanni Μάρτιος 19, 2012 #5153 Μάρτιος 19, 2012 Εχεις κολλησει με το "παρεις" "πηραν" "ειχαν" κλπ κλπ. Ναι φωτοβολιδες υπαρχουν στα γηπεδα απο τοτε που θυμαμαι. Τωρα τα κοτειλ τα φτιαχνεις και επιτοπου... Ενα μπουκαλι θελεις, ενα μηχανακι να του κατεβασεις τη βενζινη και ενα πανι....Και συνεχίζω (Duracell) με το κόλλημά μου.Οπότε αν κάποιοι έχουν βάλει σε ένα γήπεδο φωτοβολίδες και αν υπάρχουν εκεί κοντά μηχανάκια (το δικό σου, του άλλου δεν έχει σημασία) εσύ φροντίζεις να μην πάνε αυτά χαμένα. Πετάς ότι φωτοβολίδα βρεις μπροστά σου, αξιοποιείς όλα τα μπουκάλια με την διαθέσιμη βενζίνη κ.τ.λ.Δηλαδή αν κάποιοι έμπαζαν μέσα στα γήπεδα Καλάσνικοφ οι "φίλαθλοι" μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν για να απαντήσουν στις προκλήσεις των ματατζήδων;
o polonos Μάρτιος 19, 2012 #5154 Μάρτιος 19, 2012 Και συνεχίζω (Duracell) με το κόλλημά μου.Οπότε αν κάποιοι έχουν βάλει σε ένα γήπεδο φωτοβολίδες και αν υπάρχουν εκεί κοντά μηχανάκια (το δικό σου, του άλλου δεν έχει σημασία) εσύ φροντίζεις να μην πάνε αυτά χαμένα. Πετάς ότι φωτοβολίδα βρεις μπροστά σου, αξιοποιείς όλα τα μπουκάλια με την διαθέσιμη βενζίνη κ.τ.λ. Δηλαδή αν κάποιοι έμπαζαν μέσα στα γήπεδα Καλάσνικοφ οι "φίλαθλοι" μέχρι που θα μπορούσαν να φτάσουν για να απαντήσουν στις προκλήσεις των ματατζήδων; Για να ξερουμε τι λεμε και να λεμε τι ξερουμε. ΕΓΩ δεν πεταω τιποτα δεν ασχολουμαι με τη μπαλα και δεν παω στα γηπεδα. Απο κει και περα. Οπου ξεκιναει φανατισμος σταματαει η λογικη. Καλημερα !
yanni Μάρτιος 19, 2012 #5155 Μάρτιος 19, 2012 Για να ξερουμε τι λεμε και να λεμε τι ξερουμε. ΕΓΩ δεν πεταω τιποτα δεν ασχολουμαι με τη μπαλα και δεν παω στα γηπεδα. Απο κει και περα. Οπου ξεκιναει φανατισμος σταματαει η λογικη. Καλημερα ! Εγώ όχι απλά δεν πετάω τίποτα, αλλά ούτε δικαιολογώ και το κ@λόποιδο που πήγε στο γήπεδο για να πετάξει μολότοφ και φωτοβολίδες. Για να ξέρεις που διαφέρουμε. Καλημέρα!
billpeppas Μάρτιος 19, 2012 #5156 Μάρτιος 19, 2012 Άσχετο, αλλά τα επισόδεια του ημιχρόνου, σε περίπτωση που σας διαφεύγει, ξεκίνησαν και έγιναν στην θύρα των επισήμων...
Evan Μάρτιος 19, 2012 #5157 Μάρτιος 19, 2012 Το πως εφτασαν τοσο ευκολα εκει οι "οπαδοι" ειναι αλλη ιστορια!! Αλλα δεν ειδαμε τα ΜΑΤ να τρεχουν να σωσουν τους VIP(τρομαρα τους):wall:
gpl Μάρτιος 19, 2012 #5158 Μάρτιος 19, 2012 Εκεί στις κεντρικές είναι όλοι οι τσατσοσύνδεσμοι.Μην το ξεχνάμε.
winters Μάρτιος 19, 2012 #5159 Μάρτιος 19, 2012 Τα επεισόδια ουδεμία σχέση έχουν με τον ολυμπιακό* ή το ματς ή την super ligda. Οι οργανωμένοι οπαδοί είχαν αποφασίσει να πλακωθούν με τα MAT. Και 3-0 να κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, τα ίδια θα γινόντουσαν στο ημίχρονο. Το ήξεραν και οι πέτρες αυτό. Εξ ου και η εχθρική αντιμετώπιση των ΜΑΤ και σε απλούς φιλάθλους πριν την έναρξη του αγώνα.*τα επεισόδια είχαν σχέση όμως και με τον ΜαρινάκηΦάγανε πολύ ξύλο οι μπάτσοι πάντως. 1312Χούλιγκανς-Αστυνομία: άσος ημίχρονο-άσος τελικό
vic Μάρτιος 19, 2012 #5160 Μάρτιος 19, 2012 Τι Ανόρθωση, τι ΑΠΟΕΛ. Μάλλον κάποιος έκανε λάθος στη μετάφραση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.