Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

είμαι οπαδός του ολυμπαικού: κερδάει ο θρύλος; Έπαιξε μπαλάρα. Κερδάει ο βάζελος; έκατσε να χάσει ο αντίπαλος.

είμαι οπαδός του παο: κερδάει η πανάθα; Έπαιξε μπαλάρα. Κερδάει ο γαύρος; έκατσε να χάσει ο αντίπαλος.

Μόλις είδα τα Γκολ του Ολυμπιακού-Pantelic

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Θέλει προπόνηση για να μαρκάρεις από απόσταση; Έχει καμιά σχολή να πάμε να γραφτούμε και μεις; Απλά αστεία πράματα. Αυτά τα 90' λεπτά θα μπορούσαν οι αμυντικοί της κέρκυρας να κάνουν μια δευτερη δουλειά δλδ. Δεν χρειαζόταν να ήταν εκει.

Έβλεπα αργά το βράδυ τον τελικό στα Play-offs του ΜΕΞΙΚΟ. TIGRES v SANTOS LAGUNA.

Ο διαιτητής μοίραζε κόκκινες αβέρτα...Ξαφνικά στο 56' κάνει κάτι που δεν είχα ξαναδεί! Δεν ήξερα ότι είχε ξανασυμβεί σε αγώνα αυτό!!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YYbCt0yPl1c&feature=player_embedded]Doppel-Gelb durch Thomas "Django" Metzen [ Italo-Version ] - YouTube[/ame]

Ο χθεσινός....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zIEPot3STjY&feature=player_embedded]Roja directa para Felipe Baloy - YouTube[/ame]

Εl dracula τον λένε....

:hehe: :hehe: :hehe:

Όποιος εχει παιξει μπαλα ξερει οτι δεν ειναι πεναλτι και κιτρινη ΠΟΤΕ ενα τετοιο μαρκαρισμα

συν οτι το πεναλτι το κερδιζει ο λετο, ΔΕΝ το κανει ο κρκρκκρκββλβια...

Θα αρχισουν τωρα να μου λενε οτι ειμαι γαυρος, let the show begin..

ο Λέτο ''παίρνει'' το πέναλτυ έξυπνα....άσχετα αν ο αμυντικός προσπάθησε να το αποφύγει, σημασία έχει οτι ήτανε γιατί ο Αργεντίνος το πήρε έξυπνα.

Όσο για το Μαρινάκη εντάξει...απλά ασχολίαστος.....ας κοιτάξει λίγο το 0-4 με το παραμάγαζο που όλη η αμυντική γραμμή έκανε τους bodyguard στον Πάντελιτς λες και ήταν ο Γιωργάκης που κάνει τζόκινγκ στον Εθνικό Κήπο.

Οι παίκτες δεν φοράνε φόρμες με αισθητήρες ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν του κάνει πέναλτι ο άλλος αλλά πέφτει μόνος του ο Λέτο. Νομίζω από τα ριπλέι η αίσθηση είναι ότι πιθανόν τον ανατρέπει, οπότε είναι πέναλτι, όχι πιθανόν, απλά είναι. Προσωπικά το "πιθανόν είναι" το μεταφράζω σε "είναι". Ας πρόσεχε ο άλλος που σήκωσε το πόδι μπροστά στον Λέτο λες και είναι μπαλαρίνα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.