Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Απο ποια Αγγλικη ομαδα θα γλυτωσει ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ? Εχουμε και λεμε Man.U? Man.City? Tottenham? Fullham? η να παρουμε τις Ισπανικες Valencia κτλπ? Θα εχει τοσο θεαμα φετος και στο Europa που ηρθε και εδεσε το γλυκο οπως λενε. Και για να μη κλαιγομαστε πια για δειτε λιγο το ματς Dinamo Zagreb-Lyon 1-7(ηθελε πανω απο 5 γκολ γιατι ισοβαθμουμε με Ajax).Τι πρεπει να κανει ο Ajax δηλαδη?

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] Με συγκινησε παρα πολυ! Μπραβο και παλι Μπραβο!

Έγινε επεξεργασία από Evan

Τώρα εγώ που βλέπω ajax να μην κάνει τίποτα για να βάλει έστω και ένα γκολ (έστ στην Real...του φούστη αδιάφορη είναι)..και την λυόν που ήταν για τα μπάζα για 5 αγώνες, ξαφνικά να ξυπνάει και να βάζει 7; ώστε να περάσει το +6 διαφορά; Δεν ξέρω ρε σεις. Απλά αναρωτιέμαι.....Ο Μπέος και ο ψωμιάδης είναι σίγουρα φυλακή;;;

Πλατινί, ευτυχώς που δεν πέρασες και τη Βιλερμπάν :hehe:

εδιτ: χαχαχαχαχα!!! Αν αποκλειστεί η Νανσί από την Ευρωλίγκα, πάει, λέει, απ'ευθείας στους 8 του Champions' League :rofl:

Έγινε επεξεργασία από deninho

δηλαδή το υποτιθέμενο κλείσιμο του ματιού, είναι πιο αδιάσειστο στοιχείο, από τα εξωπραγματικά που έγιναν στην τελευταία αγωνιστική;

Στο 0-1, στον Άγιαξ ακυρώνουν 2 γκολ, ενώ και το πρώτο γκολ της Μαδρίτης παίζει να ήταν οφ σάιντ...

Τώρα για τα 6 γκολ σε ένα ημίχρονο της Λυών, που είχε βάλει 2 σε πέντε αγώνες, τι να λέμε τώρα...

Κατά τα άλλα, η Ηλιούπολη βρώμιζε το ποδόσφαιρο, και ο Ηρακλής...

ΥΓ Επιμένετε ότι δεν έγινε κάτι περίεργο και στον όμιλο του Ολυμπιακού;

Αυτο που εγινε γινεται πολλα χρονια απλα δεν ετυχε ποτε να ειναι στη μεση Ελληνικη ομαδα:nothing: Με το που ακους λεξεις οπως(κατεβαινει με τα δευτερα,ειναι βαθμολογικα αδιαφορη και εχουν το μυαλο τους στο πρωταθλημα)τοτε καταλαβαινεις τι θα γινει. Λες και δεν εχουν δει τα ματακια μας στην υπερτατη SUPER LEAGUE τοσα και τοσα...ενα κλεισιμο ματιου μας μαρανε? Ολα αυτα ειναι λαθος χειρισμος απο UEFA γιατι αν υπηρχε τοσο μεγαλο χρηματικο κινητρο για καθε αγωνα τοτε θα σου ελεγα εγω πως θα τρεχανε ολοι! Πειτε μου εναν λογο γιατι να προβαλει αντισταση μια ομαδα που εχει 0 βαθμους σε μια που θελει να προκριθει? Ας δουμε ομως τη μια πλευρα του νομισματος γιατι αν παιζαμε εμεις με την Dortmund και την καθε Dortmund και μας το εδινε το παιχνιδι τωρα θα βγαιναμε στους δρομους και θα λεγαμε πως ο (ΟΣΦΠ,ΠΑΟ κτλπ)καταπιε τον αντιπαλο! Ας βλεπουμε Man City και United πως την παθανε παρα τα ονοματα και τα λεφτα που εχουν και ας χαρουμε λιγο που προχωραμε ευρωπη.Τωρα στους 16 C.L και στους 32 Europa θα δουμε αγωνες.

φυσικά και έγινε.Αλλά και στα 2 ματς όχι μόνο στο ένα.

[MENTION=5964]gpl[/MENTION]

Παναθηναικός είσαι???

Θες να μας πεις την γνώμη σου το τι έγινε στο κάθε ένα από τα δύο ματς κιόλας?\

Επειδή εγώ διαφωνώ καθέτως.

δηλαδή το υποτιθέμενο κλείσιμο του ματιού, είναι πιο αδιάσειστο στοιχείο, από τα εξωπραγματικά που έγιναν στην τελευταία αγωνιστική;

Στο 0-1, στον Άγιαξ ακυρώνουν 2 γκολ, ενώ και το πρώτο γκολ της Μαδρίτης παίζει να ήταν οφ σάιντ...

Τώρα για τα 6 γκολ σε ένα ημίχρονο της Λυών, που είχε βάλει 2 σε πέντε αγώνες, τι να λέμε τώρα...

Κατά τα άλλα, η Ηλιούπολη βρώμιζε το ποδόσφαιρο, και ο Ηρακλής...

ΥΓ Επιμένετε ότι δεν έγινε κάτι περίεργο και στον όμιλο του Ολυμπιακού;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MYyodVxanBI]Χριστίνα Κολέτσα - Κλάψε - Xristina Koletsa - YouTube[/ame]

:flower::flower::flower:

Δεν ξέρω ενα το παιχνίδι του οσφπ-αρσεναλ ήταν στημένο. Το μόνο που φάνηκε ήταν ότι η αρσεναλ δεν κατέβηκε για την νική προφανέστατα γιατί είχε ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Στο αλλό πολύ πιθανόν να παίχτηκε λαμογιά.

[MENTION=5964]gpl[/MENTION]

Παναθηναικός είσαι???

Θες να μας πεις την γνώμη σου το τι έγινε στο κάθε ένα από τα δύο ματς κιόλας?\

Επειδή εγώ διαφωνώ καθέτως.

Παναθηναϊκός είμαι ναι αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτό.Αν απαντούσα αντιολυμπιακά θα έλεγα ότι γουστάρω που τον στήσανε γιατί και ο ολυμπιακός έχει βιάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν τον νοιάζει κιόλας.Χαίρομαι που το στήσανε για να τον πετάξουν έξω.

Αλλά όμως δεν μπορώ να αγνοήσω ότι η Άρσεναλ κατέβηκε για να χάσει.Ήταν ολοφάνερο αυτό άσχετα που εσείς οι Ολυμπιακοί δεν το βλέπετε.Ούτε εγώ θα το έβλεπα αλλά θα έκραζα τους κακούς γερμανούς.

Και μην μου πείτε για την αδιάφορη Άρσεναλίτσα γιατί σε αντίστοιχες περιπτώσεις παλιότερα έχει διασύρει ομάδες.

^τραγικός... (πρωτίστως που έβαλες τέτοιο κομμάτι)

ελα λιγη πλακιτσα δε βλαπτει :p

εγω ελπιζω παντως οι ομαδες που χαντακωθηκαν απ τα περιεργα αποτελεσματα να κανουν καμια επισημη κινηση/δηλωση , να ξεκινησει κατι. οι γαλλογερμανοι νομιζω παντως οτι ειπανε μεταξυ τους να μην περασουν οι ελληνες και βλεπουμε τι κανουμε...

Καλα ποσοι παιχτες νομιζετε οτι παιζουν πολλα λεφτα και δεν πανε ποτε οι ιδιοι? Να χουμε να λεμε! Η φωτο μπορει να μην ειναι και φετινη που λεει ο λογος. Εδω εμεις στηναμε και την σεντρα:dance3::dance3:

Παναθηναϊκός είμαι ναι αλλά δεν έχει καμία σχέση αυτό.

Που το κατάλαβα,ε!!!

Και πάλι όμως εξανολουθείς να μην μου έχεις απαντήσει...

Θες να μας πεις την γνώμη σου το τι έγινε στο κάθε ένα από τα δύο ματς κιόλας?

Επίσης πρώτον ποτέ μα ποτέ δεν πιστεύω ότι μία ομάδα σε επίπεδο champions league κατεβαίνει με σκοπό να χάσει.Τα χρήματα που διακυβεύονται είναι πολλά!Ακόμα το να κατεβαίνει με μισή ομάδα μία ομάδα,πάλι δε σημαίνει ότι δε θέλει την νίκη και δε θα προσπαθήσει για αυτή!

Στην περίπτωσή μας τώρα με την Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό,απλά ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι βί@σε την Άρσεναλ τόσο άσχημα που σου δημιουργεί την ιδέα ότι ήταν και καλά στημένο.Δε νομίζω και αυτό φάνηκε και στην αρχή του ματς με την ευκαιρία της αλλα και άλλη μία δυνατή για το 2-2.Από κει και πέρα ήταν ποιος το ήθελε περισσότερο αλλά και ποος μπορούσε να πάρει την νίκη.

Μην ξεχνάς και το "τι μπάλα έπαιξε ο Ολυμπιακός" στην Αγγλία που εκεί ο Βεγκέρ είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια!

Και πολλά άλλα,αλλά τεσπά.

Στο άλλο ματς είναι ένα άλλο τεράστιο !.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.