Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)

astrolabos

Recommended Posts

Κάτι είχαν πάρει οι παίκτες σίγουρα:)

Απ΄την άλλη η απάθεια που έδειξαν οι περισσότεροι παίχτες του ΠΑΟ οφείλεται στην μαγεία του προέδρου (τεράστιος ο γόντικας:wall:) όπου 1 (ή 2 δεν θυμάμαι) μέρα πριν το ματς πήγε στην προπόνηση και τους έλεγε για μείωσεις αποδοχών και μπορεί να καθυστερήσει η πληρωμή παικτών κτλ...καραστημένο εντελώς όμως...μέγας πρόεδρος...που τον βρήκαν αυτόν ακόμα δεν έχω καταλάβει...:fun:

Νταξ αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να βλεπει ο Πλατινι γιατι ετσι ειναι σαν να στηνονται αγωνες και απο θεαμα 0! Δε μιλαω μονο για το αποψινο αλλα παρτε παραδειγμα και τη Μαρτσα που κατεβαινει με -13 βασικους! Τι θα παιξω εγω στο στοιχημα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νταξ αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να βλεπει ο Πλατινι γιατι ετσι ειναι σαν να στηνονται αγωνες και απο θεαμα 0! Δε μιλαω μονο για το αποψινο αλλα παρτε παραδειγμα και τη Μαρτσα που κατεβαινει με -13 βασικους! Τι θα παιξω εγω στο στοιχημα;

Ποιό παιχτάκι από τα νιάτα της Barca θα ήθελες δανεικό να παίξεις :p

Ααα, και αν πρέπει να πάρει μεταγραφή σωστό τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός ( αυτόν που έχει η Arsenal σήμερα :p )

Δεν υπαρχει αυτο που συνεβει παιδες! Δεν χαιρομαι για τιποτα εκτος απο τη σιγη του αντιπαθητικου Σωτηρακοπουλου που σοβαρευτηκε για 20 δευτερολεπτα και δεν μετεδιδε!

Δεν χαιρεστε που τουλαχιστον περασε ο Ολυμπιακος στο europa? αναφερομαι στους οπαδους γιατι οι φιλαθλοι σιγουρα χαιρονται οπως καο γω! Απο το χειροτερο κατι ειναι και αυτο! Αφηστε που εκει θα δοκιμαστει περισσοτερο οπως θα δοκιμαζοταν αν περνουσε βεβαια στους 16! Μια χαρα παμε! 2 ομαδες στο Europa!

Edit: Μην λεμε οτι θελουμε οτι στησανε παιχνιδι οι γερμανοι και κατι κουφα Μερκελ-Σαρκοζι που βλεπω στο Mega γιατι ρεζιλευομαστε για ακομα μια φορα! Η ντορτμουντ ηθελε πανω απο 3 γκολ! Αλλα οπως ειπα και πιο πριν αν κατεβαινε με βασικη ομαδα η Αρσεναλ δεν θα ασχολουμασταν με αυτα.

Έγινε επεξεργασία από Evan

Δεν είδα κανένα ματς οπότε δεν έχω ιδέα τι έγινε.

Αλλά γιατί να είναι στημένο το Ντόρτμουντ - Μαρσέιγ και να μην είναι το οσφπ αρσεναλ?

Και άλλα χρόνια ήταν περασμένη η Άρσεναλ αλλά δεν την έχω δει ποτέ να κατεβάζει τα τσικο.Το να βάλεις την Β ομάδα είναι λογικό αλλά όχι και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο.

Και η μπαρτσελόνα πιτσιρίκια έβαλε αλλά δεν διακωμωδεί και την διοργάνωση όπως η Άρσεναλ.

Ροζίτσκι, Αρσάβιν, Φερμάελεν, Τζουρού, Αντρε Σαντος, Μπεναγιούν, Τσαμάκ, Φαμπιάνσκι δεν τα λες και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο. Θα μπορούσες να πεις τον Τσάμπερλεϊν παιδάκι, αλλά αυτός είχε παίξει και στο πρώτο ματς που την ένοιαζε την Άρσεναλ να πάρει βαθμούς. Θα μπορούσες να πεις παιδάκι τον Μίκελ, αλλά αυτός μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή.

Αντίθετα, λες παιδάκι το Ραφίνια, το Μουνιέσα, το Ντελοφέου, ενώ έπαιξε βασικός ο Κουένκα που ούτε που τον έχω ξανακούσει...

Αντίθετα, λες παιδάκι το Ραφίνια, το Μουνιέσα, το Ντελοφέου, ενώ έπαιξε βασικός ο Κουένκα που ούτε που τον έχω ξανακούσει...

όλοι αυτοί είναι μεγάλα ταλέντα και μπορεί στο μέλλον να κάνουν παπάδες αλλά τώρα πιτσιρίκια είναι.

όλοι αυτοί είναι μεγάλα ταλέντα και μπορεί στο μέλλον να κάνουν παπάδες αλλά τώρα πιτσιρίκια είναι.
Και άλλα χρόνια ήταν περασμένη η Άρσεναλ αλλά δεν την έχω δει ποτέ να κατεβάζει τα τσικο.Το να βάλεις την Β ομάδα είναι λογικό αλλά όχι και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο.
Ροζίτσκι, Αρσάβιν, Φερμάελεν, Τζουρού, Αντρε Σαντος, Μπεναγιούν, Τσαμάκ, Φαμπιάνσκι δεν τα λες και παιδάκια που δεν τελείωσαν ούτε το σχολείο.

Δεν αμφισβήτησα ποτέ την αξία τους, την οποία την γνωρίζω πολύ καλά καθότι τους έχω παρακολουθήσει απ'όταν στις ακαδημίες της ομάδας. Απλώς, απάντησα στο ατυχές σχόλιό σου ότι η Άρσεναλ κατέβηκε με παιδάκια...

δεν κατέβηκε με τα πιτσιρίκια αλλά κατέβηκε με τα πόδια ανοιχτά.Το ίδιο μου κάνει.

Για αυτό αργότερα που θα τους κεράσουμε ακόμα μια ταλιρούμπα να μην κλαίνε.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ο ολυμπιακός αλλά η Άρσεναλ και όλοι αυτοί που λένε ότι στην Γερμανία στήσανε το ματς.

Ουσιαστικά κατηγορούμε τους Γερμανούς και τους Γάλους που μας πρόλαβαν στην πουστιά.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CVLM2LYSTXI]Feyenoord-PSV 12e minuut 4-12-2011 - YouTube[/ame]

Είχαν παιχθεί μόλις 11 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα στο «Ντε Κούιπ» του Ρότερνταμ το μεσημέρι της Κυριακής στο μεγάλο ντέρμπι της Φέγενορντ με την Αϊντχόφεν.

Ξαφνικά σχεδόν 43.000 άνθρωποι ύψωσαν τα κασκόλ τους, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν: «You will never walk alone».

Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της Φέγενορντ, αλλά και της μισητής αντιπάλου Αϊντχόφεν που το έκαναν. Το είχαν συνεννοηθεί μυστικά μέσω των φόρουμ τους. Είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν τον Ντγέι φαν Σουιλέκομ που ήταν η τελευταία φορά που θα βρισκόταν στο δεύτερο σπίτι του, το «Ντε Κούιπ». Το μίσος και η κόντρα των οπαδών είχαν ξεχαστεί για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Ο 60χρονος, πρώην οδηγός ταξί και φανατικός οπαδός της Φέγενορντ από τα γεννοφάσκια του, είχε μια τελευταία επιθυμία: Να βρεθεί στις εξέδρες του σταδίου για μία ακόμη φορά. Πριν από έξι εβδομάδες ο Ντγέι εισήχθη στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του λένε ότι έχει καρκίνο.

Μπήκε την επόμενη μέρα στο χειρουργείο, αλλά βγήκε άμεσα. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Του ανακοίνωσαν πως έχει ζωή για κάτι περισσότερο από 6-7 εβδομάδες. Η γυναίκα του, η 45χρονη Ρία, ζήτησε από τους οπαδούς της Φέγενορντ δύο εισιτήρια για το ντέρμπι.

Ανεργοι και οι δύο, με την ίδια να έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχουν δώσει όλα τους τα χρήματα στα νοσοκομεία.

«Ο Ντγέι από μικρό παιδί είχε εισιτήριο διαρκείας, αλλά από τότε που έμεινε άνεργος δεν μπορούσε να αγοράσει. Γνωρίζοντας ότι η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει την αγαπημένη του ομάδα, παρακάλεσα χωρίς να το γνωρίζει για δύο εισιτήρια» είπε συγκινημένη χθες η Ρία φαν Σουιλέκομ.

Τα εισιτήρια βρέθηκαν άμεσα και μάλιστα στα επίσημα, με τους οπαδούς της Φέγενορντ να ζητάνε από τους μισητούς αντιπάλους τους της Αϊντχόφεν να αποχαιρετήσουν μαζί τον Ντγέι. Και το έκαναν προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση.

Οι κάμερες έπιασαν τον 60χρονο αγκαλιά με τη γυναίκα του, όρθιο και δακρυσμένο (και δεν ήταν ο μόνος), να κοιτάει αποσβολωμένος. Ηταν η τελευταία χαρά της ζωής του...

378570_10150407722662725_159817337724_8474670_517258440_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.