astrolabos Δεκέμβριος 3, 2011 Author #4641 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 3, 2011 #4642 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 (edited) Μια χαρα την εκοψε την αντεπιθεση του παναιτωλικου ο εποπτης με ανυπαρκτο offside.Ανετα ηταν 2 μετρα καλυμμένος ο επιτιθέμενοςχμμ και δεν ειναι το μονο "ομορφο" σφυριγμα...ωραια πραγματα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2011 από jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2011 #4643 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Θεοδωρίδης επέστρεψε.....και μαζί έφερε και δώρα όπως ο Αη Βασίλης.congrats.:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 3, 2011 #4644 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Άρχισαν τα όργανα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 3, 2011 #4645 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Θεοδωρίδης επέστρεψε.....και μαζί έφερε και δώρα όπως ο Αη Βασίλης.congrats.:hang3:Η πλάκα είναι ότι το ματς το είχε ο Ολυμπιακός στο χαλαρό. Κανένας λόγος να γίνει ρόμπα με τέτοιο τρόπο. Έπρεπε από τον πάγκο να σφυρίξουν στον Τζεμπούρ να πει στον διαιτητή να ακυρώσει το γκολ. Αλλά όταν είσαι πίσω στην βαθμολογία που να κάνεις κάτι τέτοιο. Τολμάς;Α! και μην ξεχνάμε ότι ανατινάξανε το αμάξι του Δαλούκα. Όλως τυχαίως σήμερα. Προσωπική μου άποψη. Αν είσαι επόπτης/διαιτητής και πριν το ματς διαβάσεις κάτι τέτοιο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε επηρεάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δεκέμβριος 3, 2011 #4646 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Αρχισαν τα δωρα πριν τις γιορτες και δεν μου αρεσει. Απο την αλλη φετος οι περισσοτερες ομαδες ζοριζουν αρκετα ακομα και το ροστερ του Ολυμπιακου και αυτο ειναι καλο σημαδι για ολο το πρωταθλημα.Αυριο να δουμε τι θα γινει στη Θεσσαλονικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 3, 2011 #4647 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 "Ίσως ήταν σε θέση offside ο Τζεμπούρ, στη φάση του γκολ" γράφει ολυμπιακό σάιτ. koukouroukou... Τουλάχιστον οι αναγνώστες από κάτω τους κράξανε (όπως και οι αναγνώστες παναθηναϊκού σάιτ είχαν κράξει, στην εικόνα που είχε βγει ότι ήταν οφφ σάιντ ο Φετφατζίδης στη Μασαλία. Τουλάχιστον τα πρόβατα κι από τη μία μεριά κι από την άλλη δεν είναι πολλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2011 #4648 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Ο φέτφα δεν ήταν οφσάηντ στη Μασσαλία....ήταν όμως ο Τζεμπούρ που έκανε εμφανέστατη κίνηση προς τη μπάλα σχεδόν δίπλα στον Φέτφα και επηρέασε τη φάση και τους αμυντικούς....και δεν κάνει μισό βήμα και σταματάει....οπότε λες εντάξει......έτρεξε για 5-7 βήματα προς την τροχιά της πριν δει το μικρό δίπλα του και να την αφήσει σε εκείνον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 3, 2011 #4649 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 http://www.fifa.com/mm/document/affederation/generic/81/42/36/lawsofthegame_2011_12_en.pdf σελίδα 105 An attacker in an offside position (A) runs towards the ball and a team-matein an onside position ( also runs towards the ball and plays it. (A) cannot be penalised because he did not touch the ball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2011 #4650 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 άλλαξε ο κανονισμός? αφού οι αμυντικοί μπερδεύονται με την κίνηση κι άλλου παίκτη.....πλέον θα πρέπει να περιμένουν να ακουμπήσει και τη μπάλα?χαζό τελείως μαμω τον πλατινί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 3, 2011 #4651 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 ισχύει τουλάχιστον από το 2009-2010, και είναι κανονισμός της FIFA (ρε μπας και να πάω για διαιτητής και να αφήσω το φυσικό; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 4, 2011 #4652 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Ξεφτίλες πάλι....τι είναι αυτά ρε γμτ....οι επαρχιακές ομάδες μια ζωή στα σκ@τ@ θα είναι; Γιατί τους μαμάνε την ψυχολογία με τέτοιες διαιτησίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 4, 2011 #4653 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Έγινε και poll Which fan was more bonkers: The football-suited Indonesian supporter or the crazed PAOK fan? - 101 Great Goals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δεκέμβριος 4, 2011 #4654 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Εκανα το σταυρο μου σημερα καθε φορα που πηγαινε η μπαλα στην αμυνα του ΠΑΟ.Το ματς χαθηκε στο σημειο του 1-2. Καιρος ηταν να χασει και αυτη η ομαδα! Πολυ καλος ο Αρης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 4, 2011 #4655 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Μετά από σχεδόν 4 μήνες στο νοσοκομείο, σε μηχανική υποστήριξε, πέθανε χθες ο Socrates.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_8A0GkOe48s]World Football Legends: SOCRATES - YouTube[/ame]τυχεροί όσοι τον είδαν να παίζει μπάλα, όχι από τα βιντεάκια του youtube, αλλά είτε live είτε από την τηλεόραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Δεκέμβριος 5, 2011 #4656 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 ο Άρης μέσα σε μια εβδομάδα έγινε μπαρτσελόνα.Ρε τι γίνεται.Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την ομάδα μου αλλά το πρέσινγκ των πρώτων λεπτών δεν το έχω ξαναδεί.ήταν καλό το φάρμακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 5, 2011 #4657 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Φουσκώσανε τα μυαλά των δικών μας μου φαίνεται εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 5, 2011 #4658 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Καποια στιγμη θα εβγαζε ενα κακο ματς ο παο.Δεν γινεται να κερδιζει συνεχεια.Οπως και καποια στιγμη θα εβγαζε ενα καλο ματς ο αρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 5, 2011 #4659 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fzoQtzUE3DU]Το κάρφωμα της χρονιάς! - YouTube[/ame]:shout::shout::shout::shout::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Δεκέμβριος 5, 2011 #4660 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Δεν είναι ο παο υπερομάδα ή ότι δεν έπαιξε καλά.Το πρέσινγκ του αρη Δεν υπάρχει πουθενά.Σαν να έπαιζε η μπαρτσελόνα ήταν.Ναι θα έκανε ένα καλό ματς αλλά δεν γίνεται να πας από το 0 στο 100% σε μια εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts